Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Még mindig meg tud lepni az, hogy milyen szemtelenűl piszok fiatalok is vannak itt. Boldog szülinapot Obi1! De a korukat már csak mi, vének értékeljük! Szerkesztve: 2009. November 5. - Tenel Ka Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Gratulálok Donát! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Star Wars kütyü nyereményjáték Lehet nyerni USB-s fénykardpálcát Gyűjtőknek ajánlott. A "kérdések" tényleg könnyűek, nekem elhihetitek őket Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Köszönöm mindenkinek a tegnapi köszöntéseket, és hát ma meg Én köszöntöm az ünnepelteket. Obi1 és Donát sok boldogságot :) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Obi1 Boldog születésnapot! Szerkesztve: 2009. November 5. - JakeSully Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldog szülinapot, Obi1! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi Te is öregedsz mint az országút. Isten éltessen! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. De a korukat már csak mi, vének értékeljük! Bizony Lehet nyerni USB-s fénykardpálcát Gyűjtőknek ajánlott. A "kérdések" tényleg könnyűek, nekem elhihetitek őket Hehe, aranyos darab De inkább nem indulok a versenyen Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Star Wars kütyü nyereményjátékLehet nyerni USB-s fénykardpálcát Gyűjtőknek ajánlott. A "kérdések" tényleg könnyűek, nekem elhihetitek őket Csak nem volt némi közöd hozzá? Nekem egyébként tetszik a nyeremény. A sötétben jól mutathat, a játék fénykardjaink is egészen hangulatosak olyankor. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Köszönöm mindenkinek. Sajnos életem legrosszabb napja volt a mai.. Anyukám kórházba vitték vakbélgyulladás gyanújával, de amikor operálták vették észre hogy ez daganat. Nem tudom hogy mi lesz. De mindenesetre nem így képzeltem el a felnőtté válást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Te jó ég... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldog születésnapot mindkettőtöknek! Obi1:Remélem még nem késő és el tudják tüntetni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi1, sajnálom, ami történt, remélem, hogy anyukádon tudnak segíteni az orvosok és rendbe fog jönni Írj majd, hogy mit állapítottak meg pontosabban. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi1, drukkolok, hogy rendbe jöjjön anyukád Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megy a drukk innen is édesanyádnak Obi. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Én is drukkolok... Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Köszönöm mindenkinek. Sajnos életem legrosszabb napja volt a mai.. Anyukám kórházba vitték vakbélgyulladás gyanújával, de amikor operálták vették észre hogy ez daganat. Nem tudom hogy mi lesz. De mindenesetre nem így képzeltem el a felnőtté válást. Obi1, nagyon sajnálom. Drukkolok anyukádnak, jobbulást kívánok neki. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Obi1: Remélhetőleg minden jóra fordul. Drukkol az egész fórum. Szerkesztve: 2009. November 5. - JakeSully Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nagyon drukkolok én is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Én is drukkolok neki.Sajnos tudom milyen ez. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Obi1, boldogabb szülinapot! Sejtem, milyen érzés lehet, én lassan két éve tapasztaltam meg ugyanezt. Egyet tehetsz, bízz a legjobbakban! (És persze írd meg a fejleményeket.) Természetesen megy a drukk. Szerkesztve: 2009. November 5. - Gyoka Lamaro Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Drukkolok, hogy anyukád rendbe jöjjön. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Én is jobbulást kívánok anyukádnak, Obi1! Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Jobbulást az édesanyádnak Obi1! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Kösz mindenkinek. Fejlemény sajnos még nincsen, mert ezek egy hétig ülnek a leleteken de remélem hamarosan kiderül valami. Nem tudok minden részletet, de az orvos azt mondta hogy a daganat átszúrta valahogy a vastagbelet. Aminek egy nagy részét eltávolították. Ahogy olvasom, nem jók az esélyek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Csak nem volt némi közöd hozzá? Némi Köszönöm mindenkinek. Sajnos életem legrosszabb napja volt a mai.. Anyukám kórházba vitték vakbélgyulladás gyanújával, de amikor operálták vették észre hogy ez daganat. Nem tudom hogy mi lesz. De mindenesetre nem így képzeltem el a felnőtté válást. Jézusom, Obi1, ez szörnyű. Sajnos én is tudom, milyen érzés. Remélem anyukádnak szerencséje lesz. Drukkolok én is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. (szerkesztve) Én is drukkolok és jobbulást Anyukádnak! Szerkesztve: 2009. November 6. - kudar Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Jobbulást anyudnak...! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Kösz mindenkinek. Fejlemény sajnos még nincsen, mert ezek egy hétig ülnek a leleteken de remélem hamarosan kiderül valami. Nem tudok minden részletet, de az orvos azt mondta hogy a daganat átszúrta valahogy a vastagbelet. Aminek egy nagy részét eltávolították. Ahogy olvasom, nem jók az esélyek. Obi1, egészségügyis családi hátterem van, ha anyud hazakerül, és kell valami, szólj, első körben ide. Hátha tudok valamit szerezni. (ismerőséknél leukémiás volt a ki9sfiú, és mi szereztük be a fertőtlenítős cuccokat, ilyesmit.) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A két hét múlva esedékes kvízhez szükségem lenne egy olyan dvd lejátszó programra, aminek a segítségével képeket tudok kiszedni a filmekből. Eddig az InterVideo Win DVD-t használtam, de az újra rakás után elveszett, és most nem találok hozzá értelmes linket, amit nem kéne feltörni, vagy épp jelszót kitalálni hozzá. Tudna valaki segíteni? (alternatív megoldásokat is elfogadok ) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.