Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratula Krande Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/8231-...lis-kapcsolatot Ez pontosan olyan, mint a House 1x17. része Gratula Krande Szerkesztve: 2009. December 5. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Drakula Krande Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/8231-...lis-kapcsolatotEz pontosan olyan, mint a House 1x17. része Gratula Krande Phobos, le vannak maradva House már 5 éve megmondta, hogy ez egy regisztrált betegség Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Krande, gratula, remélem, jó lesz a melóhely Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratula. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratula, Krande! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is Gratula, Krande! :) (Akkor már csak 120 km-re leszünk egymástól? Ajaj! ) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Köszi szépen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. No ma beszereztem az idei szaloncukor adagot meg fánk is van már Nincs egy méter se, de legalább gyökeres, utána megy ki az udvarra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) No ma beszereztem az idei szaloncukor adagot meg fánk is van már A fánkra azt hittem, hogy a kajáról van szó. Szerkesztve: 2009. December 6. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Sebaj, az egészet olvasva úgyis kiderül, mire gondoltam A sütéshez még korán van Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) No ma beszereztem az idei szaloncukor adagot meg fánk is van már Nincs egy méter se, de legalább gyökeres, utána megy ki az udvarra Jó is, ahol van udvar. Nálunk műfenyők vannak, ha az ember épp meg van fázva (ugyebár a karácsony az télre esik....) akkor a fenyőillat sem hiányzik. Nagyimnál két éve keringenek a darabjai a kacatok között, de karácsonytól karácsonyig mindig sikerül úgy szétszórnia, hogy hol a talpat nem találjuk meg, hol a fa közepét Díszek: hümmm! Tavaly az itthonin csak színes égők voltak + gyöngyházfényű csomagolószett (húzómasni, készmasni, össszesen 90 m szalag) szerintem jól nézett ki. Anyci a fa+szalma+sárgás fényű égő koncepciót kedveli, bár asszem tavaly beújított valamit. Nagyimat nem tudom. Ja, boldog Mikulást! Szerkesztve: 2009. December 6. - Darth Krande Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Műfenyőben mi is gondolkodunk még, de majd csak jövőre. Addig csak sikerül rábeszélni a húgit, aki eléggé ellenzi. Anyuval mi meg sajnáljuk a sok fát, amit kivágnak, aztán megy a kukába Max. többség dönt alapon jövőre beszerzünk egy műt Szeretem én is az ilyen díszeket, nekem mindenféle piros meg sárga díszem van, de a mostani pici fára a fele is bőven elég lesz. No meg sárga fényű égősor, nekem más nem tetszik, annak van a leginkább gyertyahatása Húzómasnit mi is szoktunk rakni, nagyon dekoratív. Boldog Mikulást Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) A fánkra azt hittem, hogy a kajáról van szó. Szép magyar nyelv. Szerkesztve: 2009. December 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Skaccok, azért fura idő van, Mikulásozunk, erre most hoztam be néhány szál krizantémot a kertből, még virítanak Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) Gratula Krande! Happy Télapót mindenkinek! Szerkesztve: 2009. December 6. - kudar Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Skaccok, azért fura idő van, Mikulásozunk, erre most hoztam be néhány szál krizantémot a kertből, még virítanak Krizantém?! Ez hullajó! :D :D Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Egyébént Gratula Krande! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Krizantém?! Ez hullajó! :D :D Pontosan Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást! Nálunk járt is ma egy két krampusszal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Azért az milyen lenne már, ha tényleg nem működne, és mondjuk az Avatar és az utána jövők tényleg elhozzák a mozi forradalmát, aztán 5-10 év múlva már csak ilyen 3D-s filmek lennének... Szerintem ez azért nem fog megtörténni Volt, de megették a hangyák Nekem van egy, de szerintem postán nem érne oda addig, míg jön a mozi, vagy igen? Szóval, akár működik, akár nem, az az 1800 Ft azért nem fog kárba menni, mert megtudok valamit magamról. Optimista hozzáállás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást! Nálunk járt is ma egy két krampusszal. Én idén nem kaptam virgácsot. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Gratulálok Krande. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Nekem van egy, de szerintem postán nem érne oda addig, míg jön a mozi, vagy igen? Kétlem, de nem is kell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Okos számítógépeseket kérdezek: hogy' a manóba járt le nekem a RecordPad nevű progim próbahasználata, ha egyszer kitöröltem a regeditből? Nem mondom hogy teljesen hagyta magát kiradírozni, de utána szépen el volt tűnve. Ma meg benyalt valamit a jó laptop, rendszervisszaállítás, aztán kiírta hogy ez a program lejárt. Kedves tőle! Kezdjük ott, hogy a proginak ott sem kellett volna lennie, mert törölve van..... elvileg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Akkor gyakorlatilag mégsem volt törölve. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.