Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Arra figyeljél oda, hogy nem fázott-e meg közben, mert arra nagy esélye van ilyenkor. Humán Béres-cseppből napi néhány cseppet (annyit, ahány kiló) nyugodtan adhatsz neki. Annyi kajában, amit biztos megeszik és biztos ő eszi meg. Nem tűnik megfázottnak, jó meleg már és dorombol. Egyedül az látszik, hogy szépen lefogyott, ami két nap koplalás mellett nem csoda, és hát volt miből. Egyedül van a garázsban, Cirmit sem engedjük be hozzá - szerencsére már nincs hideg, így ő kint is alhat a kinti dobozban. Ezért is időzítettem a dolgot mostanra, megvártam az enyhébb időt. A Béres csepp jó ötlet, ki fogom próbálni! És az összes többi tanácsot is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Örülök, hogy jobban van a cicus, nagyon sajnálom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hehhe, én is gyűjtöm a tapasztalatokat. Egy torokgyuszi, egy kissebb légcsőhurut és egy kötőhártyagyulladás amit Nolli összeszedett a bölcsiben. De egyre jobban veszi az akadályokat, és csak egy dolgban változott konkrétan a viselkedése a bölcsi kezdése óta: Anyás lett - vagy legalábbis most már mutatja, hogy hiányzom neki! Cica ügyben írhatsz nekem is, ha gyorssegítség kell. Volt pár cicusom, kölykezést is néztem végig, és neveltem fel kiscicát kézben! Még a suliba is magammal vittem, szünetekben evett! Köszi szépen! Most napközben nem tudtam fórumozni, telefonon konzultáltunk, mert az a leggyorsabb. Nolli pedig meg fog edződni, és vele együtt Te is. Az anyáskodás pedig természetes közösségbe kerüléskor, és még utána is egészen a kamaszkorig. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Nem is tudtam, hogy ezta macskáknál el szokták végezni.Hálistennek túl van rajta szegény. Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?Komolyan nyitott ablaknál kell lennem mert brutál meleg van itthon.Úgy fűtenek, mintha minuszok lennének kint.Eddig müködött valamilyen automata rendszer mely a külsö hőmérséklet függvényében állította a radiátorok hőfokát.De most lehet hogy elromlott.Holnap hívom a Főtáv-ot, hogy ilyenkor mi van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?Komolyan nyitott ablaknál kell lennem mert brutál meleg van itthon.Úgy fűtenek, mintha minuszok lennének kint.Eddig müködött valamilyen automata rendszer mely a külsö hőmérséklet függvényében állította a radiátorok hőfokát.De most lehet hogy elromlott.Holnap hívom a Főtáv-ot, hogy ilyenkor mi van.Itt ilyen gond nincs. Sokkal inkább engem most az aggaszt, hogy ülnek a rehab ügyemen :S Se határozatt, se járadék..... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Itt ilyen gond nincs. Sokkal inkább engem most az aggaszt, hogy ülnek a rehab ügyemen :S Se határozatt, se járadék..... Igen, ez nagyobb probléma.Remélem megoldódik hamar. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Igen, ez nagyobb probléma.Remélem megoldódik hamar.Sajnos minden elég nagy próbléma. Áprilistól ugye brutális gázáremelés, pluszban meg eltörlik a kedvezményt is. Nem is sorolom és remélem választások után már nem is kell. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. (szerkesztve) Sajnos minden elég nagy próbléma. Áprilistól ugye brutális gázáremelés, pluszban meg eltörlik a kedvezményt is. Nem is sorolom és remélem választások után már nem is kell. Már megint gázárat emelnek?Nem is tudtam.Lassan a fizetésemet már átutalom egy az egybe a közüzemi szolgáltatóknak. Szerkesztve: 2010. Február 25. - Frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Már megint gázárat emelnek?Nem is tudtam.Lassan a fizetésemet már átutalom egy az egybe a közüzemi szolgáltatóknak. Végtére is ha belegondolunk, mindannyian bérlakásban élünk Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Nem is tudtam, hogy ezta macskáknál el szokták végezni.Hálistennek túl van rajta szegény. Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés? Elszokták, és igazából ez a legjobb, ha nem akar az ember sok pici cicát. Ha normálisak, akkor gazdit keresnek neki, de egy haverom nagyon büszke volt rá, hogy a "felesleget" ő hogy rendezte el. Mióta elmondtam róla a véleményem, legalább nem dicsekszik vele. Pár ezer forint, de csak egyszer kell megcsinálni. Szerintem ez is beletartozik abba az összegbe, amit mindenképp rá kéne költeni egy állatra. A másik ilyen összeg az éves oltás. Igen, nálunk is megy a fűtés. Minek is? Hogy költsünk rá? Én inkább takaróznék! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. KisKósa, boldog születésnapot Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog szülinapot, Isten éltessen sokáig és a füled érjen Yodáig! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. No, egy újabb siheder. Boldog szülinapot, lesz ez még majd több is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Bódog születésnapot! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Huhú! 18! Jó bulizást hozzá! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog Születésnapot! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Sok Boldog Szülinapot! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog Szülinapot! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog szülinapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Isten éltessen KisKósa! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog születésnapot! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog születésnapot! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog szülinapot KisKósa! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Kiskósa, boldog szülinapot! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Szívem szerint én is mennék, de nekem két fórum nem fér bele az életembe, ez már bizonyos. Heh, ez érdekes. Én legalább öt helyen vagyok megtalálható. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. kolmilan, na vajon miért is lehet ez? :) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Több helyen vagyok én is regelve, de van, ahova nem járok fel, vagy csak elvétve. Tényleg sok néha. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Én négy fórumon vagyok aktív, de abból kettőn-hárman kis túlzással ugyanazok vannak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. 2 fórumon vagyok aktív, de azokon nagyon Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. (szerkesztve) Megvan a kicsike.Ma vettem egy érintőképernyős mobilt.Valami überbrutál jó.Olyan vagyok most mint egy gyerek, próbálgatom, meg majd holnap is.Érdemes ilyet venni. Kiskósa:Boldog szülinapot.Mivel már nagykorú vagy meg ne tudjam, hogy Fantával koccintottál. Szerkesztve: 2010. Február 26. - Frenkie Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.