Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én négykor dőltem ágynak azzal, hogy délután kettőig csak álmot akarok látni. Erre fél tízkor már fenn viribültem (és hál' isten, nem vagyok másnapos... szerencsére én csak a jó borból ittam, a kannásat inkább kerültem).

A tablettás bortól tud az ember feje fájni másnap. :)

Hozzászólás ideje:

Most olvasom az origon..

Rekordforgalom a fővárosi toxikológián, fiatalkorúakat is bevittek

Az elmúlt tíz év legforgalmasabb szilvesztere volt a mostani a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályán...

Szegény Phobos :para:

Hozzászólás ideje:

Én fél 3-kor feküdtem le, miután minden vendég elment, és az összes gyerek ágyba került. Megjegyzem, hogy már állva aludtak, de még mindig nem akartak lefeküdni. :D Jó kis szilveszter volt, bár semmi különöset nem csináltunk, beszélgettünk, a gyerekek meg jól el voltak egymással. :)

Hozzászólás ideje:

Én fél 3-kor feküdtem le, miután minden vendég elment, és az összes gyerek ágyba került. Megjegyzem, hogy már állva aludtak, de még mindig nem akartak lefeküdni. :D Jó kis szilveszter volt, bár semmi különöset nem csináltunk, beszélgettünk, a gyerekek meg jól el voltak egymással. :)

Jó is ez. Régen én is az ilyesfajta szilvesztereket szerettem, unokatesóméknál elvoltunk. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi Jake, a toxikológiáról most engedtek haza :lol:

Boldog Új Esztendőt Mindenkinek! Most értem haza, 30-án este 5-től ma hajnali 4-ig buliztunk, írtó jó kis banzáj volt :)

Dzséjt: Jó volt a Kinect, találtam hozzá háttértáncosokat :lol:

Mint ahogy csütörtökön írtam, volt tánc, beszélgetések, film és TV nézés, medencébe pancsikolás (bár a szigetelés kissé rosszalkodott, bejött egy kis hideg levegő, de jól elvoltunk) meg a konzolon játszások. Igaz, hogy van a Kinectben potenciál, de még mindig inkább a Rock Band az ütősebb :D

Hozzászólás ideje:

Na, jó volt visszaolvasni a tegnapi tombolást. :P Nekem is jó volt a szilveszter, úgy éjfélig... utána láz, hányinger, fejfájás, gyomorfájás, hasmenés... Jó kis éjszakám volt, mit mondjak.

Most már szerencsére jobb.

Hozzászólás ideje:

Na, jó volt visszaolvasni a tegnapi tombolást. :P Nekem is jó volt a szilveszter, úgy éjfélig... utána láz, hányinger, fejfájás, gyomorfájás, hasmenés... Jó kis éjszakám volt, mit mondjak.

Most már szerencsére jobb.

Nocsak, mi történt?

Hozzászólás ideje:

Nekem nyugis volt a szilveszter. Kábé negyed kettőig tevéztem aztán meg kimentem megnézni a kutyákat hogy paráztak-e a gyérnek is nevezhető durrogtatástól majd fél kettő után lefeküdtem és azzal jóccakát.

Hozzászólás ideje:

Nocsak, mi történt?

Nem tudom... nem ittam túl sokat, igaz előtte nem is ettem sokat, szerintem gyomorrontás, bár a fene se tudja. Egy picit még most is bágyadt vagyok, de remélném, hogy minden oké lesz a továbbiakban.

Hozzászólás ideje:

Nekem nyugis volt a szilveszter. Kábé negyed kettőig tevéztem aztán meg kimentem megnézni a kutyákat hogy paráztak-e a gyérnek is nevezhető durrogtatástól majd fél kettő után lefeküdtem és azzal jóccakát.

Csendes környéken laksz akkor. :D

Nem tudom... nem ittam túl sokat, igaz előtte nem is ettem sokat, szerintem gyomorrontás, bár a fene se tudja. Egy picit még most is bágyadt vagyok, de remélném, hogy minden oké lesz a továbbiakban.

Vana valami vírus a levegőben, de reméljük nem az aktivizálódott. :) Mindenesetre jobbulást!
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Na mi van, Frenkiet csak nem engedik ki a detoxból? :lol: Vagy még húzza a lóbőrt. :lol:

Be sem vittek. :P Délután 1-kor keltem fel, érdekes fejfájás nélkül, pedig szinte az összes pezsgőt én ittam meg nameg ittam hozzá sört is. :D

Aztán fél négyig takarítottam a lakást.

Most nem volt valami nagy buli szólt a zene tánc is volt, de szolidabban. Azért is tudtam írni este. Látom megint kijött belőlem a kocsis. :D

Na de a lényeg. Boldog új évet mindenkinek.

Ody: Nálunk is nagyon fútenek, mióta meg két ablakot kicseréltem műanyagra még melegebb van. Nappal nyitva is van az ablak. A bortól sem álmosodtál el? :D

Donát: Jobbulást.

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:

Nagyon boldog és sikerekben gazdag Újévet kívánok minden fórumtársnak (és kedves családjaiknak)!

Ez az idei volt életem legjobb Szilveszteri bulija, úgyhogy remélem a folytatás is ilyen lesz :D

Sok volt a pia mi? :D

Hozzászólás ideje:

Boldog újévet minden kedves kollégának. Látom kész volt a hangulat. :lol:

Az én adagom csak pár sör volt tegnap, ágyban töltöttem a Szilvesztert. No nem egyedül. :evil::D

Úgy volt hogy haverokkal kiautózunk Hollandiába muskátliért, de ugrott a terv végül. No nem bántam.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.