JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog Névnapot az Öregharcosnak! Meg a többieknek is! Boldog Nőnapot a fórum bájos hölgyeinek! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot. Június 23 skaccok, június 23... .P De akik druszáim közül ma ünnepli annak meg boldog névnapot. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot! Boldog névnapot annak aki ma ünnepli és annak is aki nem. Ez utóbbi esetben viszont van egy elmaradásom: boldog névnapot tegnapra Dzséjt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot annak, aki még ma ünnepli. Boldog nőnapot a hölgyeknek! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot Oldie és Sky. És boldog nőnapot a hölgyeknek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot és névnapot az ünnepelteknek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot a lányoknak, és Zoltán napot a Zoltánoknak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Zolinak boldog szülinapot, a nőknek meg nőnapot. A névnapokba már belezavarodtam hogy kinek mikor mi, szóval névnapokat. De kitalálom, Oldie Juliánuszt, Sky a Szilvánuszt ünnepli ma. Amúgy ennyi virágot se még láttam mint amennyit ma. Minden megállóban kismillió cigány árulja a gazaikat, aztán ha jön a rendőr futnak. A legjobb az volt amikor pár éve azt árulták az aluljáróban amit fent a lépcsőnél kiszedtek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Köszi szépen mindenkinek Oldie kivételével a Zoltánoknak sok boldog névnapot Jelentkezhetsz a Mensán Annyira nem tartom fontosnak, de köszi az ötletet Valójában sosem tartottuk meg itthon, pont a karácsony közelsége miatt. Mondjuk ez még a hagyján része, de mivel a húgom meg január 1-jén született, így neki a szülinapja ilyen "már letudtuk a karácsonnyal" verzió. 3 kolléganőmnek is dec. 23-án született a gyereke Az egyik azt mondta, hogy tudatosan odafigyelt, meg legyen tartva rendesen a napján (a karácsony előtti őrültség ellenére), hogy ne legyen sértődés belőle sose Mert ugye a másik gyerekének meg nyáron van a születésnapja, és a fiú zokon vette volna gyerekként, ha neki nincs külön tartva a karácsonytól Így karácsonykor sosincs náluk pl. torta, mert az van előző nap, vagy már 22-én este Ilyen sokáig tart? Akkor majd holnap próbálom ki. Eddig sem nagyon tart, nekem csak azért volt huszonvalahány perc, mert a húgom közben idejött és dumáltunk pár percet közben Szerkesztve: 2011. Március 8. - MissKarrde Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Köszi szépen, és boldog névnapot minden ünnepeltnek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Oldie kivételével a Zoltánoknak sok boldog névnapot Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nő- és névnapot! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot a hölgyeknek. Ők igyanak egy kis Baileyst. Boldog névnapot a Zoltánoknak. Ők pedig 52 fokos pálinkát, ha nincs akkor meg egy pohár Domestost. Ez is üt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nő- vagy névnapot mindenkinek, akit illet. A köszöntést pedig ismét köszönöm. Két nap alatt learatok mindent. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ők pedig 52 fokos pálinkát Én ma ittam a Zoltánok helyett is, mondjuk a tegnapi Tamásra Megint elvoltam a szomszédnál számítógépet bütykölni. Nem tudom, honnan volt az a pálinka, de mikor kilöttyent, átmarta a padlót. Tisztára, mint az Alienben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én ma ittam a Zoltánok helyett is, mondjuk a tegnapi Tamásra Megint elvoltam a szomszédnál számítógépet bütykölni. Nem tudom, honnan volt az a pálinka, de mikor kilöttyent, átmarta a padlót. Tisztára, mint az Alienben. Az alagsorban megállt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Az alagsorban megállt? Meg! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Meg! Reméljük a patkányok nem ittak belőle. " A mutáns patkány bosszúja" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. A pincéből lenne az új Kaptár Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én is köszönöm a névnapi köszöntéseket, már ha 1-2 emberen kívül tudta valaki, hogy így hívnak. Oldie-val ellentétben én ma tartom, öcsém - aki Tamás - pedig tegnap, így nincs kavarodás a dologból. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot a fórum Zolijainak! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot minden illetékes Zoltánnak! Köszi a nőnapi köszöntést. Igaz, ez amolyan munkásmozgalmi múltú dolog, de azért jól esik az embernek az a szál virág, és a jó szó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Igaz, ez amolyan munkásmozgalmi múltú dolog, Azért Internacionálét ne várj Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Azért Internacionálét ne várj Isten ments Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. de azért jól esik az embernek az a szál virág, és a jó szó. Ilyen kis figyelmesség a hétköznapokon is jól esik az embernek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én tudom, hogy nem most tartja Bár már évek óta visszatérő téma a fórumon Boldog nőnapot a hölgyeknek. Ők igyanak egy kis Baileyst. Köszi, de inkább maradok a búzasörnél Bár a Baileys is iható. Köszi mindenkinek a köszöntést Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ilyen kis figyelmesség a hétköznapokon is jól esik az embernek. Ez így van. Bármikor máskor is örülök nekik, sőt, akkor talán még jobban, mert az igazán szívből jön, amihez nem kell alkalom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én tudom, hogy nem most tartja Bár már évek óta visszatérő téma a fórumon Oldie különleges mint a tejbe tök. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.