NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 14. Hozzászólás ideje: 2021. Március 14. Kis karanténjáték A koronavírusról szóló magyar videojátékban Müller Cecíliát kell megmenteni 3 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 195 újabb áldozata van a koronavírusnak, tízezernél is többen vannak kórházban 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Megküldték a Dexam próba nyelvvizsgámnak az eredményét, beszédértés 90%, olvasásértés 84%! 11 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Gratulálok! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Gratulálok. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Gratulálok! 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Gratulálok. Köszönöm srácok. Ősszel nekiugrok az élesnek. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Index: Húsvétig biztos nem lesz nyitás, de még megyénkénti zárás is jöhet Na hát kíváncsi leszek, a héten mondhatnának valamit. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Holnapután oltják szüleimet Pfizerrel 7 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 7 órával ezelőtt, Iqvi írta: Megküldték a Dexam próba nyelvvizsgámnak az eredményét, beszédértés 90%, olvasásértés 84%! Gratulálok! Kár, hogy nem lehet valódira váltani egyből. 15 perccel korábban, Bomarr írta: Holnapután oltják szüleimet Pfizerrel Az nagyon jó. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 19 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Gratulálok! Kár, hogy nem lehet valódira váltani egyből. Sok dolog van a valódiban, ami ebben nem volt, mint a felelés, a levélírás, nyelvtani feladatok. De felkészülésnek, gyakorlásnak remek volt. Ősszel megyek majd élesre. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 28 perccel korábban, Iqvi írta: Sok dolog van a valódiban, ami ebben nem volt, mint a felelés, a levélírás, nyelvtani feladatok. De felkészülésnek, gyakorlásnak remek volt. Ősszel megyek majd élesre. Huh, én már nem is emlékszem, hogy a próba nyelvvizsgám hogyan sikerült. Az élesre emlékszem. Elsőként volt szóbeli, ott pont az utazást húztam. Hogy milyen leleményesen írtam körbe az utánfutót. Kiment a fejemből, hogy angolul trailernek hívják. De legalább SW -ről is beszélgettem a vizsgáztatóval. Old schoolos volt a tanár, de szerintem megértette az álláspontjaimat. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Nekem egyszer asszem felvételin kellett angolul beszélni. Ott is szóbajött a Star Wars, főleg a könyvek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 1 órával korábban, Iqvi írta: Sok dolog van a valódiban, ami ebben nem volt, mint a felelés, a levélírás, nyelvtani feladatok. De felkészülésnek, gyakorlásnak remek volt. Ősszel megyek majd élesre. Nálam nyelvvizsgánál az volt a legjobb taktika, hogy intenzíven készültem egészen a vizsga napjáig. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Mivel én dícséretesre érettségiztem angolból, ezért megkockáztattam egyből egy középfokú angolt mindenféle felkészülés nélkül, és egyből sikerült Diplomához kellene nekem is lassan egy felsőfokot csinálnom. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 5 perccel korábban, NorbiLordi írta: Mivel én dícséretesre érettségiztem angolból, ezért megkockáztattam egyből egy középfokú angolt mindenféle felkészülés nélkül, és egyből sikerült Diplomához kellene nekem is lassan egy felsőfokot csinálnom. Én egyenlőre csak a B2-n akarok túlleni. Ha az megvan, annak a jegyével leszek lezárva addig amíg a gimnáziumban tanulok. Ezért egy négyest legalább össze szeretnék hozni. 16 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Nálam nyelvvizsgánál az volt a legjobb taktika, hogy intenzíven készültem egészen a vizsga napjáig. Mindenkinek más működik. Én még nem tudom milyen taktikával készüljek. De majd gyakorlom a típusfeladatokat, bővítem a szókincsem, sorozatokat nézek, olvasok, meg beszélek a kanadai rokonaimmal. Igazán nekem a nyelvtan lesz a gyengém. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 7 perccel korábban, Iqvi írta: Én egyenlőre csak a B2-n akarok túlleni. Ha az megvan, annak a jegyével leszek lezárva addig amíg a gimnáziumban tanulok. Ezért egy négyest legalább össze szeretnék hozni. Diplomához fog kelleni a felsőfok, de hát az még odébb van Mondjuk felvételinél több pont 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Gulyás Gergely cáfolja, hogy le akarnák zárni az ország egyes területeit Eddigi tapasztalatok alapján akkor lefogják zárni, csak egyik napról a másikra 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. 18 perccel korábban, Iqvi írta: Én egyenlőre csak a B2-n akarok túlleni. Ha az megvan, annak a jegyével leszek lezárva addig amíg a gimnáziumban tanulok. Ezért egy négyest legalább össze szeretnék hozni. Mindenkinek más működik. Én még nem tudom milyen taktikával készüljek. De majd gyakorlom a típusfeladatokat, bővítem a szókincsem, sorozatokat nézek, olvasok, meg beszélek a kanadai rokonaimmal. Igazán nekem a nyelvtan lesz a gyengém. Én úgy készültem, hogy sehogy. És sikerült. Viccet félretéve, valójában nem aggódtam. Érettségit leraktam, utána rendszergazdain adódott a lehetőség, nekem meg kellett a plusz pont a felvételihez, úgyhogy lecsaptam a feldobott labdát. Az angol nálam olyan volt, hogy ha írni kellett, akkor írtam, ami éppen az eszembe jutott a témával kapcsolatban. A nyelvtani rész valóban neccesebb, de szerintem azt is lazán le lehet hozni. A Hallott Szövegértésnél pedig imádkozni kell, hogy jó legyen a hanganyag. Ha jól emlékszem érettségin volt olyan, hogy egy csávó konkrétan rappelve mondta el a szöveget, mi meg lestünk, mint borjú az újkapura. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Nem alakul ez valami jól Meghaladta a kétszázat a napi halálos áldozatok száma, 6502 új fertőzöttet találtak Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Viszont a megbetegedések számánál az exponenciális növekedés láthatóan lassult. A lezárás előtti tiz napban a kórházi ápoltak száma 43 százalékkal nőtt. Azóta tiz nap alatt 29 százalékot nőtt. Közeledünk a tetőzéshez. 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Közeledünk a tetőzéshez. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Holnap reggel kiderül mi lesz: Gulyás szerint soha ennyien még nem vettek részt a nyitásról szóló konzultációban. „Bár a hullám csúcsának a közelében vagyunk, abban bízunk, hogy a nyitás közelében is vagyunk”, mondta. A kormány többlépcsős újranyitásban gondolkodik, a nyitást pedig várhatóan a beoltottak számához igazítják majd. Ennél több részlet most viszont nem derült ki, Orbán Viktor miniszterelnök a pénteki rádió interjújában jelenti majd be, hogy mit terveznek a következő hetekre. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Kíváncsi vagyok, mit nyilatkoznak majd. Abban van ráció, hogy a kommunikációban a fokozatos nyitást a beoltottak számához igazítják, ezzel buzdítva az oltásra. Csak az a kérdés, hogy mit várnak, mekkora %-ban kell ahhoz védettnek lenni (vagy azzal, hogy átesett az ember rajta, vagy azzal, hogy beoltották) az ország lakosságára vetítve, hogy ténylegesen elkezdődjön a nyitás valamilyen szinten? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. 5 órával ezelőtt, Bomarr írta: Viszont a megbetegedések számánál az exponenciális növekedés láthatóan lassult. A lezárás előtti tiz napban a kórházi ápoltak száma 43 százalékkal nőtt. Azóta tiz nap alatt 29 százalékot nőtt. Közeledünk a tetőzéshez. A halálozások viszont ezt kb. 1 hónappal követik, szóval sajnos ott durva számok lesznek még április közepéig 3 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. 17 órával ezelőtt, Pildi írta: Kíváncsi vagyok, mit nyilatkoznak majd. Abban van ráció, hogy a kommunikációban a fokozatos nyitást a beoltottak számához igazítják, ezzel buzdítva az oltásra. Csak az a kérdés, hogy mit várnak, mekkora %-ban kell ahhoz védettnek lenni (vagy azzal, hogy átesett az ember rajta, vagy azzal, hogy beoltották) az ország lakosságára vetítve, hogy ténylegesen elkezdődjön a nyitás valamilyen szinten? Megmondta ma reggel Viktor: "Azt kérte az operatív törzs, hogy a nemzeti konzultáció eredménye alapján készítsék el a nyitási tervet. A beoltottak számához kötik majd az újraindítás lépéseit. Akkor tudjuk megtenni az első lépéseket, amikor minden 65 év feletti regisztrált be lett oltva – tette hozzá a miniszterelnök. 2,5 millió beoltottnál jöhet el ez a pillanat." Valamint még egy hétig marad így minden, jövőhéten döntenek majd a Húsvétról. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Nem mondott semmi újat, csak lózungokat ereget. Fogalma sincs mikor lesz a nyitás. Gondolom majd ha már nem lesz ennyi napi eset. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. (szerkesztve) A konz. emlegetése csak parasztvakítás. Pontosan ugyanakkor és úgy fognak lazítani, mintha nem lett volna, mert a helyzettől függ, nem egy online felméréstől. Szerkesztve: 2021. Március 19. - Pildi 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Napi rossz híreinket olvashatják: https://24.hu/belfold/2021/03/19/koronavirus-fertozozottek-elhunytak-rekord/?fbclid=IwAR1WIK1_F70Xh3Bwee-nN-GkrdCNiwgxAG3IIiisbeLL-H455-k8aeJtur0 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. El is kerülte a figyelmem a 10 759 új fertőzött, az nem semmi. Az elhunytak száma félek lesz még több is. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Még, hogy az operatív törzs kérte, kackac. Merkely Béla nyilatkozatait is OV írja mostanában. Vagy már korábban is így volt, de nekem most tűnt fel. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.