Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. A tetel 4/5 B tétel 5 Védés 5 Kitüntetéses diploma. Végeeeeee. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Rosszabbra nem is számítottunk. Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Kirááály, nagy gratula hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Szép volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Gratulálok Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Köszönöm mindenkinek! Egyúttal ígérem, hogy ez volt az utolsó ilyen önajnározós hozzászólás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Na MOST gratulálok! Tényleg szép volt. Inni kell majd rá egy kupicával legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Donát, gratula Hiába öregszem. Meszesednek az izületek. Egyik kolléganőmnek már 30 éves korában ízületi problémái voltak, szóval ez sok mindentől függ az "öregségen" (sicc!! by Dzséjt) kívül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. ((Több képernyőhossznyit tekerek lefele és mindenkitől csak azt látom hogy gratulál..... Beállok a sorba!)) Nagy gratula neked! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. (szerkesztve) Dzséjt! Készülsz már a vagyonőri vizsgára? Stílusosan csak annyit mondok: a k*rva anyjukat! Szerkesztve: 2013. Január 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Gratutálok Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Dzséjt! Készülsz már a vagyonőri vizsgára? Stílusosan csak annyit mondok: a k*rva anyjukat! Ne is mond. Aki ezt kitalálta, annak is feldugnék egy esernyőt a valagába, hogy aztán nyitva húzzam ki. Egy vagyon, mire az ember kiváltja az igazolványt, hogy aztán éhbérért, sok esetben embertelen körülmények között dolgozzon, és még perkáljak a továbbképzésért? Ráadásul annyit kérnek, amennyi sok vagyonőr havi fizetése! És még ötévenként további továbbképzést? Hát meg a... Igen, itt vidéken iszonyú sz*r a vagyonőrök helyzete, az én órabérem azért a munkáért, amit csinálok, császári fizetés. Van, aki száz-százötven, akár kétszáz forinttal is kevesebbet kap, de sokkal rosszabb körülmények között sokkal többet kell csinálnia, sokkal több elvárással. Hát nem is véletlen ragaszkodom ehhez a helyhez... Kár, hogy március végén lehet, hogy megyünk a levesbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Itt is a fejetlenség meg a hülyeség megy. Egyszerű pénzlehúzás van megint. Ez az egész csak arról szól. Egyébként simán lehetne csak a "veszélyeztetett szakokat" tanítgatni (ha már a west balkánra hivatkoznak). Inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy a szakma megtisztuljon és javuljon a helyzet, és nem azok kellene folyton agyalniuk, hogy miként lehetne még több pénzt kivasalni szegény dolgozóból (egyébként 12 ezer forintot kell leszurkolni). A csúcs az meg a négy évente ismétlődő vizsga. Hát öcsém mi ez? Nem az MNB széfjét őrzöm. Jól néznénk ki, ha minden érettségizettnek négy évente újra kellene raknia a vizsgát, mert a világ azóta változott. Komolyan, agyrém ami ebben az országban van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Én negyvenezerről tudok és ötévenkénti vizsgákról. De akárhogy is, ahogy írod, csak pénzlehúzás az egész. Nekem is mit akarnak megtanítani még? Hogy hogyan unjam szét az agyam? Olyanoknak tényleg lenne értelme, mint a fegyveres járőrök, pénzszállítók, de olyan lótifutik, mint te vagy én, minek? De persze a nyolcvan nyolc alvállalkozón keresztülmenő alkalmazás ellen semmit sem tesznek. Azért, hogy a vagyonőröknek legyen olyan, hogy fizetett szabadnap, urambocsá szabadság, hogy fantáziáljak még, jutalom és tisztességes fizetés, az még inkább smafu. A mi cégünk még alkalmazni sem akar senkit, csak vállalkozókat foglalkoztat. Eh... Ha márciusban felmondanak, tuti abbahagyom a vagyonőrködést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Igen sajnálatos, de több szakmában is van kötelező továbbképzés, és régebb óta. A regisztrált könyvelőknek évente van kötelező továbbképzés pl. Csak éppen nagyon nem mindegy, hogy mennyit kell ezért kifizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Igen sajnálatos, de több szakmában is van kötelező továbbképzés, és régebb óta. A regisztrált könyvelőknek évente van kötelező továbbképzés pl. Csak éppen nagyon nem mindegy, hogy mennyit kell ezért kifizetni. A könyvelőknél érthető, hiszen legjobb tudomásom szerint - a könyvelőm panaszaiból kiindulva -, elég sűrűn változnak a jogszabályok. Esetünkben általában a legnagyobb változás az, ha pár bekezdést öt évenként átfogalmaznak, de az értelme ugyanaz marad. A módosítások olyan minimálisak, hogy azt a legnagyobb idióta is felfogja, ha kézbe kapja a cég által mindig gondosan kiadott új nyomtatványt (legalábbis akiknek eddig dolgoztam, azok mindig ügyeltek arra, hogy legyen egy példány az őrhelyeken). És nálunk erre hivatkoznak, hogy a jogszabály változások miatt kellenek a továbbképzések. Még ha önvédelem vagy fegyverhasználat lenne (utóbbinál amúgy kötelező is a negyedéves lövészet, és ha jól rémlik, a három évenkénti újra vizsgázás), de nem, ilyenről szó sincs, csak a jogszabályok változása és azok helyes alkalmazása. Hát anyád, még mindig ugyanaz van benne, mint mikor először tanultam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Én negyvenezerről tudok és ötévenkénti vizsgákról. De akárhogy is, ahogy írod, csak pénzlehúzás az egész. Nekem is mit akarnak megtanítani még? Hogy hogyan unjam szét az agyam? Olyanoknak tényleg lenne értelme, mint a fegyveres járőrök, pénzszállítók, de olyan lótifutik, mint te vagy én, minek? De persze a nyolcvan nyolc alvállalkozón keresztülmenő alkalmazás ellen semmit sem tesznek. Azért, hogy a vagyonőröknek legyen olyan, hogy fizetett szabadnap, urambocsá szabadság, hogy fantáziáljak még, jutalom és tisztességes fizetés, az még inkább smafu. A mi cégünk még alkalmazni sem akar senkit, csak vállalkozókat foglalkoztat. Eh... Ha márciusban felmondanak, tuti abbahagyom a vagyonőrködést. Drága barátom én ezért negyvenezret nem fogok kifizetni. Akkor megyek vissza a szakmámba, vagy ráállok valami másra. Álljon már meg a sihuhu. Egyébként itt van a metódus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Drága barátom én ezért negyvenezret nem fogok kifizetni. Akkor megyek vissza a szakmámba, vagy ráállok valami másra. Álljon már meg a sihuhu. Én sem. Bár őszintén szólva, még tizenkétezret sem (én nem vagyok kamara tag, úgyhogy ugrik a nagylelkű támogatásuk). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Gratulálok Donát. Mész majd még tovább tanulni vagy munkát keresel? Ahogy titeket olvaslak Ody és Dzséjt hálát adok az égnek hogy ilyen jó munkahelyem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. És nálunk erre hivatkoznak, hogy a jogszabály változások miatt kellenek a továbbképzések. Ha ennyire nincsenek változások a szabályozásban, akkor valóban elég fölöslegesnek tűnik ez esetben. Egyébiránt a jogszabályokat azon kívül kell(ene) követni, és a továbbképzés sem garancia semmire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. És négy(öt) évente automatikus lehúzás. így is röhejes, hogy a 3000 -es órabérből megkapok 430 Ft -ot. A többi megy a fejesek zsebébe. És akkor még ez is. Vizsgáztassa az anyucikáját. Vagy tudok még jobbat! Álljon őrt! Egyébként csinálhatnánk egy vállalkozást, már pedzegettem Frenkie -nek a dolgot, ha érdekelnek a részletek keress meg privátban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Ahogy titeket olvaslak Ody és Dzséjt hálát adok az égnek hogy ilyen jó munkahelyem van. Nincs üresedés? Bár nem vagyok egy kifejezett raktáros alkat, de már elértem a hatvan kilót! Habszivacsot már pakolhatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. (szerkesztve) Ha ennyire nincsenek változások a szabályozásban, akkor valóban elég fölöslegesnek tűnik ez esetben. Egyébiránt a jogszabályokat azon kívül kell(ene) követni, és a továbbképzés sem garancia semmire. Az a baj Karrde, hogy az egész nem szól másról, mint a pénz fizetésről. Ha nem tudsz semmit akkor is meg fogod kapni a papírt. Így volt ez a vizsgán is anno. Volt ott olyan aki egy mukkot se tudott, csak mosolygott, mégis átment. Ebben az iparágban a pénz a lényeg nem a tudás. Nincs üresedés? Bár nem vagyok egy kifejezett raktáros alkat, de már elértem a hatvan kilót! Habszivacsot már pakolhatok. Én már próbálkoztam. Szerkesztve: 2013. Január 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Nincs üresedés? Bár nem vagyok egy kifejezett raktáros alkat, de már elértem a hatvan kilót! Habszivacsot már pakolhatok. Ezen jót röhögtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Frenkie: már dolgozom egy ideje a Flavon nevű cégnél, ami tök jó fizut és változatos feladatokat ad. Úgyhogy elégedett vagyok eddig, remélhetőleg hosszú távon meg találom a számításom. Ody, Dzséjt: ez elég lehúzás szagú, remélem ki tudtok találni valamit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. (szerkesztve) Donát, gratulálok! A jó munkahelyhez is, mert ez még fontosabb. Arról meg megvan a véleményem, hogy vagyonőri viszonylatban maximálisak az elvárások, miközben a javadalmazás elég szerény. A kettőnek valahol egyensúlyban kellene lennie: képezd magad, és több pénzt kapsz/jobb lehetőségeid lesznek, vagy alig fizetünk valamit, de legalább békén hagyunk az ilyenekkel. Ha közvetlenül a cégek alkalmaznák az őröket, talán meg is lehetne ezt valósítani. De, ahogy Dzséjt is írta, mivel ez nagy üzlet a közbenső szereplőknek/alvállalkozóknak, így a dolgozónak már alig marad valami. A verseny is erős az egyes megbízásokért, ami még tovább nyomja az árakat, és így a fizetéseket is. Rajtatok kívül is van ismerősöm ebben a szakmában, és ugyanezeket mondja. A könyvelőkél is teher ez a továbbképzés, de ott tényleg szükség is van rá, ha képben akarsz maradni. Viszont talán egy könyvelő jobban tudja érvényesíteni, pénzre váltani a tudását, pl. ha váltani akar és munkát keres. Szerkesztve: 2013. Január 23. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.