Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Sok Boldog Szülinapot Krande! Kellemes időtöltést Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. A szülinaposoknak: Isten éltessen benneteket!! kudarnak: jó pihenést és kellemes felfrissülést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. (szerkesztve) Füled Yodáig Krande! Még itthon vagy? Isten éltessen Krande és Gyoka. Szerkesztve: 2013. Június 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldogat, Krande! Kudarnak jó utat! Norbi, nem tudom merre mész tovább, de jó eséllyel még visszasírod majd az érettségit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog születésnapot, Krande! Kudar, kellemes nyaralást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog szülinapot Krande! Kudarnak kellemes pihenést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog szülinapot Krande. kudar: kóstold meg a pálinkájukat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Norbi, nem tudom merre mész tovább, de jó eséllyel még visszasírod majd az érettségit Kifejezetten nem sírom vissza, mennyivel könnyebb egy hétvégén 2 vagy 3 tárgyból vizsgázni, mint egyszerre 4-ből/5-ből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Eh.. ha pár másodpercig figyelitek a fekete pontot a kép közepén, akkor ti is színesben látjátok utána a fényképet, ami egyébként eredetileg fekete fehér? http://fact.pm/unbelievable/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Kifejezetten nem sírom vissza, mennyivel könnyebb egy hétvégén 2 vagy 3 tárgyból vizsgázni, mint egyszerre 4-ből/5-ből Pláne, ha nincs közöttük olyan tantárgy, mint német, fizika, matematika. Brrrr... rémálmaimban se jöjjenek vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. (szerkesztve) Hát én anno szívesebben tanultam érettségire matekot, irodalmat (magyart és szlovákot egyaránt) meg történelmet, mint most vizsgaidőszakra mérnök-fizikát, szellemi tulajdon- és jogvédelmet, gazdasági jogot meg mérnök-matekot, pedig egyik se a szívem csücske Szerkesztve: 2013. Június 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Történelmet, irodalmat, nyelvtant azt én is szerettem érettségin, mert egyáltalán nem kellett rájuk tanulnom. Tizenkét évig ültem ezeken az órákon, magamat rúgtam volna tökön, ha tanulás nélkül nem megyek át rajtuk hármassal (négyes lett mindegyik). Később meg hál' istennek már csak olyanokból kellett vizsgáznom, amiket szeretek és értek is hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog születésnapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Köszi Dzséjt Kudarnak kellemes nyaralást, Krandenak pedig boldog szülinapot Gratulálok! Ugye, hogy nem is volt olyan vészes? Köszi Tényleg nem, azt hittem sokkal rosszabb lesz, meg vasszigor, de nem, lazán dumálhattunk egymással, mikor elnök nem volt bent vagy nem figyelt tanárok egyből segítettek Norbi, nem tudom merre mész tovább, de jó eséllyel még visszasírod majd az érettségit Majd OKJ-re szerintem Valószínű visszafogom, furcsa most így hirtelen nem kell semmit csinálom, eddig utáltam mindennap tételezni, most meg mintha hiányozna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Hát én anno szívesebben tanultam érettségire matekot, irodalmat (magyart és szlovákot egyaránt) meg történelmet, mint most vizsgaidőszakra mérnök-fizikát, szellemi tulajdon- és jogvédelmet, gazdasági jogot meg mérnök-matekot, pedig egyik se a szívem csücske Ha ennyire nem jön be, amit most tanulsz, akkor biztosan jól választottál? Nekem is volt egy-két nem annyira szeretem tárgyam, de az tényleg csak egy-kettő volt, de egyébként hasznosnak és/vagy érdekesnek tartottam őket, csak rosszabb volt vizsgázni belőlük, mint egy-egy másikból. Itt végre szakad az eső!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Itt végre szakad az eső!! Itt meg a jég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 22. Ha ennyire nem jön be, amit most tanulsz, akkor biztosan jól választottál? Nekem is volt egy-két nem annyira szeretem tárgyam, de az tényleg csak egy-kettő volt, de egyébként hasznosnak és/vagy érdekesnek tartottam őket, csak rosszabb volt vizsgázni belőlük, mint egy-egy másikból. Biomérnöknek tanulok, a bioszos és kémiás órákkal nincs is bajom, csak azt nem komálom, ha bizonyos fizikus/matekos tanárok olyan elvárásokat támasztanak felénk, mint a többi fizikásnak/matekosnak, holott tudhatják, hogy mi a büdös életben nem fogjuk használni a megtanultak 90%-át. A jogi tantárgyak annyira nem vészesek, mert itt lebutított tananyagot kapunk, de idén a fizika gyakon nagyon felhúztam magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Itt meg a jég. Nálunk kb. egy hónapja volt olyan jégeső, hogy csak lestünk. Szerencsére most nem volt. Biomérnöknek tanulok, a bioszos és kémiás órákkal nincs is bajom, csak azt nem komálom, ha bizonyos fizikus/matekos tanárok olyan elvárásokat támasztanak felénk, mint a többi fizikásnak/matekosnak, holott tudhatják, hogy mi a büdös életben nem fogjuk használni a megtanultak 90%-át. A jogi tantárgyak annyira nem vészesek, mert itt lebutított tananyagot kapunk, de idén a fizika gyakon nagyon felhúztam magam. Oké, értem Minden tanár a maga tantárgyát fontosnak tartja, ezért sajnos ezeknek az elvárásoknak is meg kell(ene) felelni, nehéz ügy. Még az is lehet, hogy valamilyen szinten később kelleni fognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Itt meg a jég. Nálunk tegnap brutális jégeső volt, szétszaggatta szinte az összes szúnyoghálónkat az ablakoknál, most cserélhetjük le őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Mifelénk most megint elkezdett esegetni. Este elkezdte és esett ahogy akart. Reggeltájban meg tartott egy hosszabb szünetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Nálunk kb. egy hónapja volt olyan jégeső, hogy csak lestünk. Szerencsére most nem volt. Szétverte néhány autónak a tetejét, plusz a laska fesztivált is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Itt éjfélkor esett az eső, azóta semmi. Most már újra harminc fok van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 23. (szerkesztve) 30 fok itt is van jó nagy párával. Elvileg holnapra hűs szél jön, amitől végre valóban jobb idő várható. Nálunk hajnalban is végig zuhogott, a kertnek már nagyon kellett. Sajnálom, ahol pusztítást okozott a vihar Szerkesztve: 2013. Június 23. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Riddick, sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Sok Boldog Szülinapot Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Isten Éltessen Sokáig Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.