Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Én is mindig könyvet kapok, de ennek örülök a legjobban. A lehető legjobb ajándék a családtagoknak (főleg ha olyat választasz, ami téged is érdekelhet, mert így később még te is elolvashatod). Barátnőnek parfüm, ékszer, fehérnemű, férfi családtagnak alkohol (valami minőségi bor, pálinka, mondjuk). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 5. Meghalt Nelson Mandela... http://www.origo.hu/nagyvilag/20131205-meghalt-nelson-mandela.html?sec-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 5. Kevés az olyan ember, aki már életében legendává, mi több ikonná válik. Az afrikai dekolonizáció sokkal sikeresebb és pozitívabb eseménysor lett volna, ha minden országnak jutott volna egy Nelson Mandela. Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Isten nyugosztalja, nagy ember volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Az egyik legfantasztikusabb életű élő ember volt, nagyon nagy veszteség ez Dél-Afrikának, de a világnak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Nyugodjon békében, sokat köszönhetünk neki: példát mutatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Reggel hallottam a rádióban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Nyugodjon Békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Mandela olyan ember volt amilyen minden embernek lennie kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megtehette volna, hogy élete végéig elnök marad, hisz gyakorlatilag istenként tekintettek rá. Ám ő mégis csak egy ciklust vállalt, ezzel is példát mutatva az afrikai vezetőknek. Annyiban egy picit árnyalnám a képet, hogy Mandela 1961-ben feladta a békés ellenállást, és létrehozta az USA-ban csak terrorszervezetként nyilvánított marxista Nemzet Lándzsáját, amely kiképzőtáboraiban pl. gyerekkatonákat is alkalmazott, és keresztény feketéket is kivégeztek, amiért nem voltak hajlandóak fegyvert fogni. Persze mindez akkor történt, amikor Mandela börtönbüntetését töltötte, így neki nem sok köze volt ezekhez. Másrészt, az 1994-ben demokratizálódott D-Afrika sem lett paradicsom; a világon Johannesburgban a legmagasabb az egy főre eső gyilkosságok száma, a fehérek üldöztetésnek vannak kitéve, rengeteg korrupciós ügy terheli a költségvetést. Persze ezzel nem akarom enyhíteni Mandela érdemeit, csak arra akartam célozni, hogy jelképnek, idolnak ő jobban megfelelt, mint a mindennapi ügyeket vivő politikusnak. (Egyébként, szigorúan történelmi szemszögből nézve, vicces, hogy most az az USA bálványozza Mandelát, amely titkosszolgálatának nagy szerepe volt abban, hogy 1964-ben két évtizedre lecsukták. Persze változnak az idők.) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Isten éltessen Flóri bácsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Boldogat!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 6. (szerkesztve) Isten éltessen Flóri bácsi. Te valami erőset ihattál hogy ezt beírtad. Mandelához annyit hogy ezt a filmet mindenképp nézzétek meg. Pontosan, az ember volt nagyszerű. http://www.imdb.com/title/tt1057500/ Szerkesztve: 2013. December 6. - Frenkie 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Köszönöm az ajándék tippeket, majd szemezgetek. Megjártam Londont. Gyerekek, majd írok egy hosszabb beszámolót. Mindenképpen vissza kell menni oda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Köszönöm az ajándék tippeket, majd szemezgetek. Megjártam Londont. Gyerekek, majd írok egy hosszabb beszámolót. Mindenképpen vissza kell menni oda! Legalább Te hazajöttél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. London többünknek szíve csücske Örülök, hogy tetszett neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Én is szívesen elmennék még egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Londont én is nagyon szeretem. Eddig négyszer jártam ott, ebből egy alkalom volt egy teljes hét, a többi csak 1-3 nap, és bármikor visszamennék még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Csak nem az angol sörök miatt szeretitek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Én sajnos még nem voltam Londonban, de így is szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Csak nem az angol sörök miatt szeretitek? Nem Egyébként meg mi jó angol söröket ittunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 12. Akinek esetleg van felesleges babakocsija, pelenkázóasztala, vagy kiságya az írjon nekem priviben legyen szíves , vagy akkor is ha van ilyen ismerőse. Előre is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 13. Sajnos mi már régen túladtunk minden ilyen holmin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Nem tudom kiket érint a jövőhéten kezdődő vizsgaidőszak, de - José Luis Torrente klasszikusával - mindenkinek sok sikert kívánok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. a jövőhéten kezdődő vizsgaidőszak Hehe... már lassan másfél hete folyamatosan b*szódok (+ még két hétnyi tömény zh) Sok sikert neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. (szerkesztve) Nem tudom kiket érint a jövőhéten kezdődő vizsgaidőszak, de - José Luis Torrente klasszikusával - mindenkinek sok sikert kívánok. Ugyan ezzel hangoltam érettségire Szerkesztve: 2013. December 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Nyugodj békékben Peter O'Toole ... Egy újabb legenda távozott el... Hamarosan Arábiai Lawrence újranézés lesz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Pont mostanában néztem meg két zseniális régebbi filmjét (Becket, The Lion in Winter). Szenzációs színész volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 15. B+ Bomarr, véletlen félre pillantottam és ez az Itchi.... Majdnem kiköptem mindent ami a számban volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.