Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Boldog nőnapot! Boldog névnapos SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Valaki bedigizi ezt a Trek vs. Wars-ot?Lehet hogy nem tom nézni.. Az jó lenne, mert én biztos nem tudom nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Zoli, én is Boldog Névnapot kívánok Nem rossz, hogy ennyire együtt van a névnapod, meg a szülinapod? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Valaki bedigizi ezt a Trek vs. Wars-ot?Lehet hogy nem tom nézni.. Néztem, de a kezdés előtt egy perccel jutott eszembe, hogy mi lenne, ha felvenném videóra. Bedobtam egy alkalmasnak tűnő kazit, de sajnos nem volt rajta elég hely, így a végső összegzés, kb. 3-4 perc, lemaradt A bedigizés hogyan működik egyáltalán? Egyébként nem volt rossz doku film, csak éppen a Baljós után készült, így nem láthatjuk a Klónokat, és a Sith-eket rajta Szépen végigviszi a film a két sci-fi állomásait, de nem merül bele, erre nem is lenne elég az ötven perces műsoridő. Az alkotóktól is hallhatunk néhány mondatot, még Spielberg is megszólal a régebbi felvételeken. Ne valami újat képzeljetek el, régi felvételeket láthatunk. Azt leszögezi a film, hogy a ST a tévében alkotott maradandót, a SW pedig a moziban. Annyiban hátránya van a SW-nak, hogy nincs (még) tv sorozata. A ST inkább a közösségi dolgokra helyezi a hangsúlyt (Föderáció kontra már nem emlékszem mi, ST-sek segítség!!), a SW az egyéni sorsokra. Egyezés, hogy egyik sem fog eltűnni a süllyesztőben, és mindkettő egyetlen ember fejéből pattant ki. A rajongók meg rivalizálni fognak, de mindig egyéni döntés lesz az, hogy ki melyiket szereti. Elhangzott, hogy a ST nem lett azonnal siker, le is akarták venni a képernyőről, és az ismétlés miatt lett hatalmas siker. Mozifilm pedig azért készült, mert jött a SW a moziba. Egyéni véleményem szerint a SW azért nagyobb kulturális jelenség, mint ahogy a másik topikban már elhangzott. A műsor persze nem foglal állást (ez nem is célja, és szerintem nem is teheti meg), de ezt tudni lehet (most elnézést attól, aki nem így gondolja) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. (szerkesztve) Hát a leirtak alapján nem sok mindent veszitettünk. A Gyűrűk Urához mellékelt National Geographic dokumentumfilm volt még hasonlóan felszines... "A műsor persze nem foglal állást (ez nem is célja, és szerintem nem is teheti meg)" Pedig én egy ilyen műsortól elvárnám. Ez lenen a lényege szerintem... Szerkesztve: 2006. Március 8. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Valahogy úgy, de ezért érdemes megnézni Alig egy órás összefoglaló műsorba nem is fér több, ez inkább csak az átlag tévénézőnek szóló műsor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Köszönöm. Mint tudjuk az év többi napja fiúnap . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Nem tudja valaki, hogy mobilra honnan lehet letölteni ingyen(ez fontos) star wars-os csengőhangokat(polifónikus vagy mp3 is lehet). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Nem tudja valaki, hogy mobilra honnan lehet letölteni ingyen(ez fontos) star wars-os csengőhangokat(polifónikus vagy mp3 is lehet). http://svendsen-net.dk Ide tölthetsz fel mindent(képet, csengőhangot[poly], játékot), mobillal meg letöltheted innen: wap.svendsen-net.dl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Nem rossz, hogy ennyire együtt van a névnapod, meg a szülinapod? Donát, Dzséjt: köszi! Ami a közelségüket illeti, már volt időm hozzászokni. Persze lehetne jobban is elosztva, de nem lényeges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. http://svendsen-net.dk Ide tölthetsz fel mindent(képet, csengőhangot[poly], játékot), mobillal meg letöltheted innen: wap.svendsen-net.dl Köszi szépen.Olyat nem tudsz, hogy webről lehet letölteni és nem wapról?De valószinü azt fogom csinálni, hogy mp3-ban felmásolom a telefonomra a kedvenc sw számaimat és beállítom csengőhangnak.Csak az a probléma, hogy ki akarom vágni belölük a lényeget, hogy minnél kisebb legyen a file.Erre keresek most progit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Csak az a probléma, hogy ki akarom vágni belölük a lényeget, hogy minnél kisebb legyen a file.Erre keresek most progit. Soundforge a lehető legjobb erre a célra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Adok pár linket: http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/audio/mp3trim.html http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/a...3directcut.html Ezekben az a nagy előny hogy alig pár kb-ot foglalnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Köszönöm szépen nektek.Végre jó minőségben fog csörögni a telefonomon a Star Wars. Sajnos viszont ehhez egy "bűnt" kellet elkövetnem.Leszedtem egy torrentoldalról John Williams összes művét mp3-ban.Mind a 6 Star Wars film zenéje benne van. Sajnos most nincs pénzem megvenni eredetiben, de igérem ha lesz pénzem megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hallgass meg hat Star Wars filmzenét, mondj el négy Erő legyen veledet, s nézd meg egyszer mindegyik SW filmet és bűneid megbocsátást lelnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Szeretnék lejátszani egy DivX-es videót, csak codec kellene hozzá. Tudtok ajánlani valami jót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Gyerekek, büszke vagyok magamra! Sikerült elérnem, hogy mikor a Windows belép, a birodalmi indulót halljam, amikor pedig kikapcsolom a gépet, akkor pedig a Duel of Fates első pár traktusa. Nagyon tetszik Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Donát, elmondanám, hogyan hoztad össze? Egyébként Ody, sajna nem tudok segíteni codec ügyben, ez nekem még nagyon idegen téma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Persze! Először is. Szükség van hozzá egy zeneszerkesztőre, én Sound Forge-ot használok, ez azért kellett, mert az ilyen hangokat csak wav-ban lehet megadni, az SW zenék meg ugyebár mp3-ban vannak. Szóval adott a zeneszerkesztő. Kimásoltam az Imperial March azon részét, amit gondoltam, elmentettem külön wavban, aztán: vezérlőpult - hangok és audió eszközök - hangok (fönti kis fülecskék közül) és itt végig lehet görgetni, hogy milyen windows hangok vannak. Van egy gomb - tallózás, ott betallózod a "Windows indítása" hangnál a kívánt wav formátumot, és még annyit kell tenned, hogy hangsémaként mented, az is ott szerepel, ahol eddig voltunk (ide beírsz egy nevet, nálam imperial), és alkalmazás. Követhető voltam? Ha, nem, akkor szólj! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. vezérlőpult - hangok és audió eszközök - hangok (fönti kis fülecskék közül) és itt végig lehet görgetni, hogy milyen windows hangok vannak. Van egy gomb - tallózás, ott betallózod a "Windows indítása" hangnál a kívánt wav formátumot, és még annyit kell tenned, hogy hangsémaként mented, az is ott szerepel, ahol eddig voltunk (ide beírsz egy nevet, nálam imperial), és alkalmazás. Én ezzel a módszerrel egy időben a következőket állítottam be: BEKAPCS. Vader: "What is thy bidding, my master?" KIKAPCS. Ben: "If you strike me down, I shall became more powerful than you can possibly imagine." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Ja, hogy wav file kell hozzá? Az nálam nem gond, mert amelyik progival mp3-ban felraktam gépre az SW zenéket, tud wavot, és van szerkesztőm is, eddig oké. A többit kipróbálom, és ha megvan, majd jelzek, hogy sikerült-e. Köszi SimonZ: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. (szerkesztve) Anyám, a Vágó műsorában most jelölte be a játékos a 40 millás kérdésre a választ!!!!!!! És képes volt megnyerni úgy, hogy nem volt biztos a válaszban, csak kifilózta!!!!!!! Szerkesztve: 2006. Március 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Én is láttam. Aki mer az nyer. A múltkori csávó nem merte bevállalni, pedig az is jól okoskodott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Na ja, merni kell néha Anyu szólt, hogy figyeljem, mert töris kérdés van, meg egyébként is. Csak két választ tudtam kizárni a négyből, de csak okoskodás alapján. Jó kis játék, csak mindig elfelejtem nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Én tudtam Tök happy vagyok (Szerintem ez nem volt nehéz kérdés amúgy ahhoz képest, hogy 40 milla...) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Nem is tudom, aki nem tudja, annak nehéz Komolyan szólva egy közepes nehézségű kérdés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Hát... azért 1844 eleve kilőve (aki eljut a 40 milliós kérdésig ezt tuti kilövi), Mária Terézia is már Pozsonyban kért segítséget a rendektől az Osztrák örökösödési háború küszöbén, a tatárjárás idején hol volt még Rendiség? Országgyűlés? Mátyásig semmi ilyesmiről nem volt szó szinte... így aztán marad Mohács. Ezt nem mondanám nehéznek. Ahhoz képest, hogy múltkor az volt, hogy hol halt meg Ferenc Ferdinánd merénylője, vagy miben, ha jól emlékszem. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 20. Ody: Ezt a 3 kodeket rakd fel elöször: 3ivx, xvid,divx.Ezeket megtalálod Google-ben gyorsan.Ha ezzekel sem megy akkor szólj.Lesz még ötletem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Ody: Ezt a 3 kodeket rakd fel elöször: 3ivx, xvid,divx.Ezeket megtalálod Google-ben gyorsan.Ha ezzekel sem megy akkor szólj.Lesz még ötletem. Köszi frenkie bácsi, nézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 21. Sajna nem megy. Windows ME-m van, erre kellene cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.