Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Találós kérdés. Milyen érzelmet /hangulatot fejez ki a képe látható kutya?

P1080617_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Nyilván, ha egyszerű lenne a megoldás akkor nem kérdezném :) )

(Megőrzésre volt nálam két napig)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Nincs időm, ráadásul most spórolok is, mert október végén Törökországba megyek.

Jó utat! :)

Nekem már volt szerencsém repülőn ülni... Egy csöppet sem élveztem, még fel se szállt a gép, én már vártam is a leszállást.

Amúgy - ha szabad kérdeznem - mi célból mész ily messzire? Munkaügy, esetleg kirándulás? :)

Hozzászólás ideje:

Én is rühellem a repülőt, de szerencsére most busszal megyek, amely szintén nem a kedvencem, de hát ez van. :) Kirándulás lesz pár ismerősömmel, Isztambul, Bursa, Hieropolis nevezetességeit nézzük meg, plusz ugye a tengerpart sem maradhat el (az időjárás speciel nem érdekel :D ). Ha lesz még idő/pénz, akkor visszafelé Bulgáriát is beiktatjuk két napra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem is, főleg hogy a legelső alkalommal egy válogatott társaság haladt London és azon belül a Custom House for ExCel felé :D Jó nyaralást - őszölést!

Hozzászólás ideje:

Á, előre tudtam, hogy nekem halál lesz a repülés, mert még autóban is képes vagyok a rosszullétre :pfff:

Ezért is hagytam meg Neked az ablak melletti helyet, de azért én sem tudtam ellenállni, hogy ki ne pillantsak az ablakon :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Világ gyaloglónap: teljesítve :)

Ebtanodások szervezték, meg egy természetjáró túravezetőnk volt, 50 fölötti gazdi és majd' ugyanennyi kutya. (Ugye egy kutyával néha többen jöttek :) ) Találkozó a Gesztenyésnél, onnan Melegmány-forrás, meg egy gyönyörű mésztufa vízesés amiről eddig azt sem tudtam hogy létezik. Aztán Tripammer-fa, ami ugyan már nem az eredeti, de attól még látnivaló. (Egyébként az a története hogy a híres erdőjáró főerdész Tripammer Károly rajta töltötte a fél éjszakát egy sebzett vaddisznó miatt.) Végül, mert ugyan miért ne, gyalog jöttem haza a kutyával Uránvárosba :D S közben még a bányász emlékutat is érintettük, aminek legalább a Pécset érintő részét rajta van a bakancslistámon végigjárni.

Fáradt kutya előállítva.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez a pillanat is eljött. Tegnap délután meghalt a nagymamám, amit ma tudtam meg(munka közben nincs nálam a telefon). Várható volt már, de azért megrázott és nekem kell intézkednem is. Valaki tudna abban segíteni hogy mi ilyenkor a teendő? A nyugdíjasotthonba bemegyek az ok, gondolom kapok papírokat. Gondolom a NYUFIG-hoz is be kell mennem meg az OTP-be lemondani a számláját.

Belegondoltam így délután hogy anyai ágon 10 év alatt kihalt a család. 2004-ben nagypapám halt meg majd 2010-ben édesanyám, most meg a nagymama.

Hozzászólás ideje:

Részvétem. :( Az én utolsó nagyszülőm (anyai nagymamám) két éve halt meg. :(

A kiállított halottvizsgálati bizonyítvány kell a temetési ügyintézéshez, de az orvos hivatalból megküldi a dokumentumot az önkormányzatnak (jegyzőnek), nyugdíjfolyósításnak stv., így azokkal azt hiszem, az elhunyt rokonának nem kell foglalkoznia. Ilyen kor szerintem az a legjobb, ha az egész család leül egy asztalhoz, és megbeszéli a teendőket (főleg a temetés költségeit illetően).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.