Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gratulálok Dzséjt, a továbbiakban is sok sikert kívánok! :)

MissKarrde, utólag is boldog névnapot! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

(Alapvetően politika-allergiás vagyok, de ezen még én is röhögtem)

Esik a hóóó!

Munka után kimenni a Malomvölgyi-tóhoz és megkerülni a kutyávak az egész tórendszert: felbecsülhetetlen.

Utána végigjönni a városon és nézni ahogy az autósok egymás hegyén-hátán bénáznak (na jó, szerencsére ésszel csinálták, munkaidő után nem a húdejanik krosszoznak a dugóban) : pláne felbecsülhetetlen :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amíg politikusaink gecülnek, gondoltam, kipróbálom a kemány 4999 Ft-ért vett Aldi eredetű hótaposót.

Tegnap megkerültem az ebbel a Malomvölgyi-tavakat, azt bírta. Ma fölmentem a Tubesre a Misinatető felől, azt is bírta. A Tubes északi oldalán térdig érő szűzhóban gázoltam vissza a Rotary és a sárga csík találkozásáig, na azt már nem köszönte meg :D Így jár aki farmerban vág neki a terepezésnek. Kutyám teljes erővel alszik :rock:

Hozzászólás ideje:

Erről jut eszembe, felénk van egy ilyen mondás: Két felesleges dolog van a világon, falevelet összesöpörni, mert úgyis elfújja szél, havat ellapátolni úgyis elolvad. :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot neki! :)

Ma kaptam egy remek hírt: a mai nappal letelt a felmondási időm, és sikerült is szereznem egy új állást. Ha minden jól megy, üzleti elemző pozícióban fogok a továbbiakban tevékenykedni egy amerikai cégnél, Debrecenben. :)

Hozzászólás ideje:

Ma kaptam egy remek hírt: a mai nappal letelt a felmondási időm, és sikerült is szereznem egy új állást. Ha minden jól megy, üzleti elemző pozícióban fogok a továbbiakban tevékenykedni egy amerikai cégnél, Debrecenben. :)

Gratula, Donát! :clap:

Ma én is kaptam egy állásajánlatot: Lead Game Designer. :D Még nem mondtam rá igen, de 99,999999999999999999%, hogy azt fogok mondani. :rock:

Hozzászólás ideje:

Grat mindkettőtöknek. Dzséjt, nagyon szerencsés az az ember, akinek a munkája egyben a hobbija is, mindenképp használd ki a lehetőségeket. :) Ha esetleg megvan az állás, majd megírod, hogy pontosan hol lettél game designer?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.