Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Boldog névnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Ez itt a reklám helye. http://krisna.hu/2015/12-oras-csomagosztas-pecsett/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Kicsit megkésve: Boldog névnapot, MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Köszönöm nektek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Ez itt a reklám helye. http://krisna.hu/2015/12-oras-csomagosztas-pecsett/ Szép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Gratulálok Dzséjt, a továbbiakban is sok sikert kívánok! MissKarrde, utólag is boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Köszi, Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. A nap híre! :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. A nap híre! :lol: Ez ge*i jó! :lol: Mára ennyi politika elég is volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Bocs' de ezt nem bírtam kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. (Alapvetően politika-allergiás vagyok, de ezen még én is röhögtem) Esik a hóóó! Munka után kimenni a Malomvölgyi-tóhoz és megkerülni a kutyávak az egész tórendszert: felbecsülhetetlen. Utána végigjönni a városon és nézni ahogy az autósok egymás hegyén-hátán bénáznak (na jó, szerencsére ésszel csinálták, munkaidő után nem a húdejanik krosszoznak a dugóban) : pláne felbecsülhetetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Ma én is gondolkodtam egy ilyen kommenten: :lol: Tök jó, hogy kaptam hozzá ürügyet, köszi Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Amíg politikusaink gecülnek, gondoltam, kipróbálom a kemány 4999 Ft-ért vett Aldi eredetű hótaposót. Tegnap megkerültem az ebbel a Malomvölgyi-tavakat, azt bírta. Ma fölmentem a Tubesre a Misinatető felől, azt is bírta. A Tubes északi oldalán térdig érő szűzhóban gázoltam vissza a Rotary és a sárga csík találkozásáig, na azt már nem köszönte meg Így jár aki farmerban vág neki a terepezésnek. Kutyám teljes erővel alszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Esik a hóóó! Szerintem az országban csak ezen a környéken nem volt hó eddig a télen. Mert itt egyszer ha esett, kb. 30 percig ráadásul az is gyorsan elolvadt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Sopronban sem volt sok annak is nagy része elolvadt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Itt nálunk a budai hegyekben viszonylag sok esett. Volt olyan nap, hogy ellapátoltuk a ház elől, de pár óra múlva már újra "hótorlasz" volt a feljárónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. (szerkesztve) Erről jut eszembe, felénk van egy ilyen mondás: Két felesleges dolog van a világon, falevelet összesöpörni, mert úgyis elfújja szél, havat ellapátolni úgyis elolvad. Szerkesztve: 2015. Február 7. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Boldog szülinapját Lokatellinek! Elvileg ma van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Boldog születésnapot neki! Ma kaptam egy remek hírt: a mai nappal letelt a felmondási időm, és sikerült is szereznem egy új állást. Ha minden jól megy, üzleti elemző pozícióban fogok a továbbiakban tevékenykedni egy amerikai cégnél, Debrecenben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Wow, gratulálok Donát! Nem semmi, hogy rövid idő alatt ilyen jó állást találtál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Gratulálok Donát és jó munkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Ez szuper, gratulálok Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Érezd jól magad, és keresd magad sz... szét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Ma kaptam egy remek hírt: a mai nappal letelt a felmondási időm, és sikerült is szereznem egy új állást. Ha minden jól megy, üzleti elemző pozícióban fogok a továbbiakban tevékenykedni egy amerikai cégnél, Debrecenben. Gratula, Donát! Ma én is kaptam egy állásajánlatot: Lead Game Designer. Még nem mondtam rá igen, de 99,999999999999999999%, hogy azt fogok mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Gratula, Donát! Ma én is kaptam egy állásajánlatot: Lead Game Designer. Még nem mondtam rá igen, de 99,999999999999999999%, hogy azt fogok mondani. Köszi mindenkinek! Hajrá Dzséjt!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Grat mindkettőtöknek. Dzséjt, nagyon szerencsés az az ember, akinek a munkája egyben a hobbija is, mindenképp használd ki a lehetőségeket. Ha esetleg megvan az állás, majd megírod, hogy pontosan hol lettél game designer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Ma én is kaptam egy állásajánlatot: Lead Game Designer. Jól hangzik de mit is jelent ez konkrétan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Hogy egy videojáték elkészítésével foglalkozhatok. Ennél többet azonban momentán nem mondhatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Donát, Dzséjt, gratulálok a remek lehetőségekhez, amit kaptatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.