Hozzászólás ideje: 2019. Február 17.6 éve Jake, Revan, Ody (Doni :D), Nute, Pildi, Rog, Racer, Dzséjt, Miss és Wilde! Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám.
Hozzászólás ideje: 2019. Március 4.6 éve Isten éltessen Szkipi! Szerkesztve: 2019. Március 4.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Március 5.6 éve Hölgyek, urak! Segítségkéréssel fordulok hozzátok. Keresek olyan vállalkozó szellemű, jó angol nyelvismerettel bíró embert, aki segítene nekem nagy mennyiségű szöveget magyarról angolra fordítani egy vizuális novellához, amin éppen dolgozom. Mert amit én csinálok fordítás címszó alatt, az inkább ferdítés vagy - a visszajelzések alapján - elcseszett próbálkozás. Sajnos most bosszulja meg magát az, hogy nagyon-nagyon ritkán kell megszólalnom angolul (majdnem szó szerint szökő évente néhány nap erejéig), írnom ezen a nyelven meg a 12 évvel ezelőtti vizsgáim óta nem kellett. Aki segítene, az kérem, keressen meg privátban, és ott megbeszéljük a többit. Előre is köszi. Szerkesztve: 2019. Március 5.6 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2019. Március 7.6 éve Boldog születésnapot SimonZ! Boldog névnapot Dzséjt! Szerkesztve: 2019. Március 7.6 éve - RacerX
Hozzászólás ideje: 2019. Március 7.6 éve 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Köszii, elteszem decemberre. Ahh. Most hasított belém. Visszakerestem face-en. Nem ma tartod.
Hozzászólás ideje: 2019. Március 7.6 éve Ezt mindig benézzük. Szerkesztve: 2019. Március 7.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Március 7.6 éve Ezt olyan sokan benézik, hogy szinte mindenki ekkor vagy december 21-én köszönt fel, viszont azon a napon, amelyiken tényleg tartom (december 29), alig néhányan küldenek jókívánságot.
Hozzászólás ideje: 2019. Március 7.6 éve Boldog szülinapot, SimonZ! Dzséjt: én a decembert tudtam, de az nem rémlett, hogy két nap is lehetséges. No hátha most megjegyezzük.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.