Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Juj, csak semmi Tartozik meg Követel. Mindjárt lépek a villanyborotváért és felnyisszantom az ereimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Hát ja, én is most egész délután Tartozik követeleztem. Donát gratula akkor, csak azért mondtam, hogy a könyveléshez inkább az kell! Az Áfa részletesebben majd Gazdasági Jog II-ből kell majd, ha van olyan tárgyatok. De sztem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Coce: Abból is ötös lettem Mondom én, hogy te leszel a könyvelőm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Nagyon jó volt ez a találka! Köszönöm srácok, és Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hát kihalt is eléggé nélkületek a fórum. Örülök akkor, hogy jól éreztétek magatokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Említettünk is, hogy kár hogy nem voltatunk többen. Hiányoltunk Téged, és Coce, meg Rog-t, meg persze mindenkit, aki hiányzott :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Gratula Donát.Akinek egyetemen ennyi ötöse van az elött le a kalappal.Ezek szerint könnyen tanulsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Nagyon jó volt ez a találka! Köszönöm srácok, és Pildi! Tényleg remek volt! Jó, hogy eljöttél Donát, csak kár, hogy hamar el kellett menned (és Zolinak is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Ugy-ugy... remek találka volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Sajnálom Ráadásul ki is kaptunk. De a csapatom mindig számíthat rám Örülök, hogy úgy gondolod, jó volt, hogy elmentem. Megyek máskor is, ha tudok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Sajnálom Ráadásul ki is kaptunk. De a csapatom mindig számíthat rám Örülök, hogy úgy gondolod, jó volt, hogy elmentem. Megyek máskor is, ha tudok Persze, hogy úgy gondolom. Gyorsan elszállt az a hat óra hossza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Tudja valaki hogy hogy lehet az mp3-fájlokat lemezborítóképekkel egyesíteni hogy a képek a lejátszás közben láthatók legyenek a lejátszóban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Holnap biztos nem lesz időm feljönni, ezért már most kívánok mindenkinek boldog Karácsonyt, sok finom sütit, szép ajándékokat és sok-sok szeretetet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 23. (szerkesztve) Mindenkinek szeretetben és ajándékokban gazdag boldog karácsonyt! Szerkesztve: 2007. December 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 23. Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, immáron harmadjára ezen a fórumon. Azt hiszem, most már teljességgel hozzánőtt az ünnepekhez, hogyha karácsony, akkor Star Wars Saga fórum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. hogyha karácsony, akkor Star Wars Saga fórum Ez úgy hangzik mintha csak karácsonykor üzemelne a fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Csatlakozom a jókívánságok sorába. Boldog karácsonyt mindekinek aki tagja a fórumnak, annak is aki nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Fórumosnak! Na mit hozott a Jézuska? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Sok-sok locsolót a lányoknak, locsolni valót a fiúknak! (Hm , remélem nem kevertem össze semmit se) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. (szerkesztve) Az ünnepi topikra korlátozódjunk, ha kérhetem. Ja és hamarosan csak a főoldalról lehet majd belépni a fórumra. Kellemes Karácsonyt! Szerkesztve: 2007. December 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! jut eszembe nézzetek fel egy pillanatra a www.kotf.com-ra és mondjátok el mit láttok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Jó téged újra látni Füge. Zoli bácsi Saga posztere nagyon népszerű. Bár ez át is lett színezve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Mivel 2 éve is itt köszöntöttük egymást és tavaly is, az Egyéb fontos már tradíció! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Ez az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Boldog karácsonyt minden egyes sagásnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Aki tud nekem segíteni Kaspersky antivírus érvényesítésében, az kérem írjon nekem privit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. (szerkesztve) A Kaspi szerintem nem a legjobb választás mert a feketelistás aktiválókulcsok nagyon szeretik elkampecáltatni a vírusirtó frissítőjét és aztán ugyanazt az irtót már nem lehet még újratelepítve se frissíteni. Noemális aktiválókulcsok meg elég ritkák. Szerkesztve: 2007. December 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hát késve bár, de törve nem: Boldog születésnapot mindenki Jangojának! Temuera Morrison tegnap volt 47 éves! A füle érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Happy Birthday Tamu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.