Hozzászólás ideje: 2008. Január 19.17 éve Szerző Más: továbbra is keresem kallódó rokonaimat, szóljon, akinek bármelyik név ismerős! Anyai nagyanyai családfám Anyai nagyapai családfám (jobb katt, cél mentése másként, és a Jegyzettömbből nyissátok meg, akkor nem darabolja szét a sorokat)
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve A hajót akarom, nem kifogásokat Jó kép! Külön tetszetős a sok SW poszter. Szerintem a lányoknak is tutira bejön ez a kép.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve Köszönöm Egyébként mellettem látható egy igazán különleges relikvia, ilyen Star Wars oszlop (vagy minek hívjam). Egy Vodafone-boltból szereztem, és külön érdekes, hogy nem fért be az autónkba, ezért vonattal kellett hazavinni. Érdekes szemmel néztek rám, de nem különösen zavart. A padlón lévő Star wars posztert pedig Krandétól kaptam Szobám ékessége
Hozzászólás ideje: 2008. Január 20.17 éve A padlón lévő Star wars posztert pedig Krandétól kaptam Szobám ékessége Emlékszem. Az amit a metró aluljáróban kaparászott.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 21.17 éve Nem olyan rossz egy ilyen relikvia, én is kaptam egyet Ez az oszlopos se semmi
Hozzászólás ideje: 2008. Január 27.17 éve Boldog szülinapot, frenkie! Donát: kicsit késve láttam meg, de tök jó az a kép!
Hozzászólás ideje: 2008. Január 28.17 éve Nagyon kedvesek vagytok köszönöm szépen mindenkinek.Nemrég értem haza egy kis ünneplésről, kicsit még kóválygok.De az igazi buli szombaton jön, amikor lakásavatóval egybekötött szülinapi mulatság lesz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.