Hozzászólás ideje: 2008. Február 13.17 éve Szép az a 22. Én már csak tom... Attól függ. Én 22 évesen kezdtem el melózni
Hozzászólás ideje: 2008. Február 13.17 éve Köszi Srácok! Nagyon rendesek vagytok! Nagyon szépen köszönöm a köszöntést!
Hozzászólás ideje: 2008. Február 14.17 éve Én késve egy napot, de boldog szülinapot kivánok lokatelli!
Hozzászólás ideje: 2008. Február 17.17 éve Köszönöm Coce. K.sz. Ody! Neked is, Karrde! Szerkesztve: 2008. Február 17.17 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2008. Február 17.17 éve Mostanában elég forgalmas hely lett a balkán már ami az ország-alapitásokat illeti. Másfél éve Montenegróval, ma pedig Koszovóval lettünk gazdagabbak. Sok szerencsét nekik... szükségük lesz rá.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 17.17 éve Mostanában elég forgalmas hely lett a balkán már ami az ország-alapitásokat illeti. Másfél éve Montenegróval, ma pedig Koszovóval lettünk gazdagabbak. Sok szerencsét nekik... szükségük lesz rá. De még mennyire!
Hozzászólás ideje: 2008. Február 18.17 éve Köszönöm mindenkinek! Bomarr: szerintem Koszóvó függetlensége nem lesz hosszú életű.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.