MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Azt olvastam, hogy egy 1999-es BT határozatba ütközik jogilag. Hát így aztán tényleg nagyon nehéz lesz nekik, bár én azért szorítok. Kicsit hülyén hangzik egy ország esetében, de attól még igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Boldog névnapot Donát! Így utólag. Én nem örülök Koszovó függetlenségének. Még egy ország aki megveri majd a válogatottat. Ezek a jugók nem tudnak olyan kicsire szakadni, hogy az egyiket megverjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Mostanában elég forgalmas hely lett a balkán már ami az ország-alapitásokat illeti. Ennyi erővel bérmelyik etnikum alapíthatna államot. Pl. a Székelyek, hogy csak egyet említsek. Egyáltalán minek két albán állam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. (szerkesztve) Végülis Koszovó évek óta de facto független, saját Parlamenttel, államfővel meg a többivel. Ha nincs Milosevics ez a függetlenségi kikiáltás már sokkal előbb megtörténhetett volna, hisz Koszovó a '70-es évek óta autonóm tartománynak számitott még hivatalos szerb szinten is. Ezt a tényt aztán a szerbek probálták a szönyeg alá söpörni, de a Vajdasággal ellentétben (ami annak idején szintén autonóm területnek lett mondva, de sikerült teljesen asszimilálni) Koszovónak sikerült elkülönülnie. Mostmár túlvagyunk rajta, de még igy is kérdéses, hogy életképes-e ezaz új államalakulat. A nemzetközi szintéren nincs félnivalója, mert Oroszország csak ugat, de nem harap, de kérdéses, hogy Európa egyik legfejletlenebb régiójaként mit tudnak magukkal kezdeni. Most kb. a segélyekből élnek és ugy se valami fényesen. A túlélést az segitené, ha Albániával egybe olvadnának, de ezt meg az összes mostani puszipajtásuk is ellenezné, igy majdhogynem lehetetlenség... lehet pár év és ők akarnak majd visszakerülni Szerbiához (kultúrális meg egyéb okokból ez mondjuk kizárt, de valszeg jobban járnának gazdaságilag). Szerkesztve: 2008. Február 19. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Nemcsak az oroszok ellenzik... a spanyolok és osztrákok sem hajlandók elfogadni (meg Ciprus sem, de ez utóbbi asszem kevésbé lényeges). Amíg megosztja az EU-t, addig nem sok jót jósolok nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Nemcsak az oroszok ellenzik... a spanyolok és osztrákok sem hajlandók elfogadni (meg Ciprus sem, de ez utóbbi asszem kevésbé lényeges). Amíg megosztja az EU-t, addig nem sok jót jósolok nekik. Spanyoloknak ott vannak a baszkjaik. Nekik az az érdekük, hogy egy kisebbség ne akarjon elszakadni (vagyis hát akarni akarhat.....). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. (szerkesztve) Akkor a baszkok is baszkhatják. Szerkesztve: 2008. Február 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. (szerkesztve) Nemcsak az oroszok ellenzik... a spanyolok és osztrákok sem hajlandók elfogadni (meg Ciprus sem, de ez utóbbi asszem kevésbé lényeges). Amíg megosztja az EU-t, addig nem sok jót jósolok nekik. Az osztrákok hajlandoak, sőt a segitségüket is felajánlották (legalábbis a tegnapi hirek még igy szoltak). Az ellenzők közül pedig egyik se tud és szerintem nem is akar tenni a Koszovói függetlenség ellen. Mindegyik ellenző inkább belpolitizál. A spanyolok ezzel a baszkoknak és a katalánoknak üzennek, a ciprusiak a török "társbérlőknek" és igy tovább (egyedül az oroszok azok akiknek ténylegesen az a céljuk, hogy Koszovó Szerbiához tartozzon). De egyébként is, amig valakinek olyan haverjai vannak a nemzetközi porondon, mint az USA, Franciaország vagy Nagy-Britannai addig különösebb félnivalója szerintem nem akad. Jól mutatja ezt a koszovó-szerb határsáv megtámadása: pár ezer szerb randalirozott, erre mára már ott is termett egy rakat NATO katona és elkezdtek barikádot épiteni a két ország közé: S pár francia tank is felsorakozott biztos, ami biztos: Viszont a belpolitikai stabilizáció miatt van okuk félni szerintem. Persze a wikipedia hirhedten nem megbizható, de mindenesetre durva amit ott irnak a koszovói gazdaságról: "Legfőbb bevételi forrása a cigaretta- és üzemagyagcsempészet." LOL! Erre aztán lehet alapozni. Szerkesztve: 2008. Február 20. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Úgy örülök!!! Panniék 3 fős csapata első helyezett lett a kerületi anyanyelvi és irodalmi vetélkedőn, ami Szabó Magda Tündér Lalája köré építette fel a feladatokat. Ők voltak a Csill csapat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Úgy örülök!!! Panniék 3 fős csapata első helyezett lett a kerületi anyanyelvi és irodalmi vetélkedőn, ami Szabó Magda Tündér Lalája köré építette fel a feladatokat. Ők voltak a Csill csapat Gratulálok.Büszke lehetsz a lányodra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Köszönöm. Büszke is vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Gratula neki/nekik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Gratula nekik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Nem elég, hogy édes kis gyermek, még okos is! Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Én is gratulázok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Mindenkinek köszönöm Holnap meg is mutatom neki, hadd örüljön (mert már régen alszik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Grat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Add át nekik, hogy egy Coce_Plant becenév mögé bújó ürge az internetről gratulál nekik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Gratulálok a kis irodalmároknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Grat, Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. (szerkesztve) Köszi, köszi Ezt is tolmácsolom Szerkesztve: 2008. Február 21. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Panniék 3 fős csapata első helyezett lett a kerületi anyanyelvi és irodalmi vetélkedőn Gratula!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. (szerkesztve) Tud valaki egy olyan progit ajánlani amivel avi-t lehet felirattal egyesíteni? Mindenütt a VirtualDub-ot irkálják de az nem megfelelő. Szerkesztve: 2008. Február 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. (szerkesztve) Én mindig VLC playert használok, és mindig működik is. Sztem az a legjobb. Vagy Te beleégetésre gondolsz? Mert azt nem tudom. :S Szerkesztve: 2008. Február 25. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. Vagy Te beleégetésre gondolsz? Aha. Sima lejátszásra jó nekem a Zoom Player. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Képzeljétek alattunk egy punk zenekar próbál.... A tányér lemászik az asztalomról, az agyam ugrál, pedig szeretem a stílust csak módjával..............Holnap zh asszem megint karó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Szerintem ha bekopognál hozzájuk kisbaltával (azaz, a baltával kopognál), tuti elhallgatnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Fenébe, hogy ezek sem találnak más helyet gyakorolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.