Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Inkább adjanak hálát, mi, hogy nem az a kövér nő kezdett el vetkőzni. Na azt a megrázkódtatást tuti megsínylette volna diák és tanerő egyaránt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Inkább adjanak hálát, mi, hogy nem az a kövér nő kezdett el vetkőzni. Na azt a megrázkódtatást tuti megsínylette volna diák és tanerő egyaránt Jajj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Én az egyenlőség híve vagyok, így továbbra is a szívemhez közel áll ez a mutatvány. Na meg elég perverz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Én az egyenlőség híve vagyok, így továbbra is a szívemhez közel áll ez a mutatvány. Na meg elég perverz is. Nana kis pernahajder. Csak a szívedhez? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Nana kis pernahajder. Csak a szívedhez? :D Hát....hol a szívem...ugyebár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hát....hol a szívem...ugyebár. Hát igen. Valljuk be, nálunk férfiembereknél ezek a piszok szervek valahogy vándorolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hát igen. Valljuk be, nálunk férfiembereknél ezek a piszok szervek valahogy vándorolnak. Nem tudtátok, hogy ez az egész csak egy védekező mechanizmus? Mint Al Bundy szeme, mikor kövér nőt lát. Megvakul, hogy kímélje a szívét. Ugyanez megy a férfiembernél pepitában. Ha a delikvens egy jó nőt lát, az agy átkapcsol, hogy kímélje szegény szerencsétlen fickónak a szívét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Micsoda precíz mechanizmus! Isten áldja az evolúciót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Teljesen más, ma volt egy elóadás a transzgenikus állatokról. A végén kerestem az állam a földön. Lasan tényleg eljutunk a dns módosított klónokig. ( Halból átültetett gén az egérben, ami a végtag fejlődést blokkolja, sötöbö) Az elóadás második felében a doktorok beszélgettek, mi kis szarosok csak lestünk. A szöveg felét nem értettük. Viszont azt szemtelenségnek tartom, hogy pár ember csak melegedni ül be. -Végig pofázza a nagy és okos emberek előadását, vagy -heherészik A végére némi vicces is, egy része angolul volt és csodálkoztam, hogy a farmer, miért van kapcsolatban a dns átirással. Csak félóra múlva esett le, hogy génekről van szó, amit dzsínsz-nek ejtenek. Már sötét volt a folyosón, mikor megjegyezem, hogy miért van sötét és, szerintem rossz felé megyünk, ebben a pillanatban sikeresen hasra estem egy padban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog szülinapot, Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Hát Halloween-kor születni Boldog Születésnapot Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog szülinapot Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Már sötét volt a folyosón, mikor megjegyezem, hogy miért van sötét és, szerintem rossz felé megyünk, ebben a pillanatban sikeresen hasra estem egy padban. Orki, nem semmi, hogy mennyire csapongsz a témák között. Egyik pillanatban még gen-s, aztán pedig elbuksz a padban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Orki, nem semmi, hogy mennyire csapongsz a témák között. Egyik pillanatban még gen-s, aztán pedig elbuksz a padban... Ez még semmi! Látnád azt ahogy MSN-en egy mondatban, három különböző témát elegyít. :D Ember nincs aki kiigazodna elsőre rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Nem tehetek róla. Jó az asszociációs képességem. Egy dologról ezer másik eszembe jut. A padosra reagálva. Ennek az a következménye, hogy én sok helyen megszokásból közlekedem. A legjobban úgy lehet kics......ni velem, ha az útba tesz valaki egy széket. Nem fogom észre venni és hasra esem benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. B.Sz., Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Füled érjen Yodáig! És Happy Halloween! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog születésnapot! Transzgénezés: na ja.... múltkor sikerült beülnöm egy olyan előadásra ahol egy kutatónő lelkesen mesélt arról hogy ha mesterségesen beültetnek egérbe egy mesterségesen elrontott génszakaszt, és utána (micsoda géntechnológiai mutatvány!) az elrontott részt kijavítják, akkor (minő áttörés!) az egér normálisan fog megszületni. Meg, hogy baktérumokból beültetett génekkel létre lehet hozni olyan egereket, amik világítanak a sötétben. (ez mondjuk tök jól nézett ki ) csak aztán elkezdte szapulni azokat, akik az őssejtbeültetést terápiás célokra használják, merthogy az mennyire nem tudományos..... hát igen, savanyú volt neki a szőlő. Világítós egérkét tudnak, hasznosat meg (legalábbis az az irány) nem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Néni nem az egértől a lényeget szerintem, de ki vagyok én, hogy véleményt alkossak?! Itt a konzervált géneket vizsgálták, ami halban és emberben is azonos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Hát Halloween-kor születni Unalmas már ez a duma Phobos (már 2 éve is ezzel cseszegetett) Amúgy mindenkinek köszi a jókívánságokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog szülinapot Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Inkább szellemes... (vagy mi?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog születésnapot! Áááá... végre megérkezett a felújított gépem, kezdek hozzászokni, hogy nem szaggat az msn-em Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Kedves Mina! Isten éltessen sokáig! Többet fórumozhatnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog születésnapot, Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog szülinapot Mina. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 31. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Tudom, hogy nem bírod elviselni az ellentmondástHát akkor rosszul tudod. Inkább azt nem bírom elviselni hogy ha beírok valamit és azt nem veszik figyelembe. Beírtam hogy az már jó ideje nem érdekel és az se hogy mi miért van meg hogy nem akarok vele már foglalkozni és mégiscsak születik egy nem várt HSz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.