Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. MÁs, a Botanikus kertben nyílik a téltemető, a hóvirág és a hunyor is. Reggel elzarándokoltam megnézni. Itt süt a nap. Reggel itt is sütött. Most meg esik a hó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. MÁs, a Botanikus kertben nyílik a téltemető, a hóvirág és a hunyor is. Reggel elzarándokoltam megnézni. Itt süt a nap. Reggel itt is sütött, hazafelé esett, az esernyőt aztán száműztem, mert a széltől lefagyott a kesztyűs esernyőtartó kezem. Mondjuk vidéken vagyok, de azért itt igencsak be kéne járni a fél környéket némi hasonló növényzetért, így aztán egyelőre kihagyom az ilyen látványt, mert oda meg utazni kell Fene, semmi sem jó nekem mostanában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Budapest szerintem gyönyörű hely, az egyik a legszebb városok közül. Persze lehet hogy én is szoktam néha mondogatni hogy pár év és már itt sem vagyok, de kötve hiszem hogy elhagynám ezt a várost valaha is. Hasonlóan vagyok én is, tudom, hogy máshol nagy valószínűséggel jobbak lennének a körülmények (mint ahogy mesélték utóbbi időkben ismerősök), és morgok is néha, de én is a maradósok között vagyok inkább. Bár el tudnának innen rángatni, de amiként én elmennék, olyan ajánlatot úgysem kapnék soha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Némi érdekesség. Azt hittem, ezen a mondaton ma behalok angol órán, de 1-2 perc múlva sikerült kihámozom az egészet: If the sentence that had 'had had' had had 'had' it would have been correct (egyébként a feladat a correct előtti be helyes igeidőben való berakása volt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Bocs még felhozom a témát.. Kozma gyilkosa Sztojka anyja a Tényekben. No Comment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ó, a szegény, hátrányos helyzetű. Hát miféle világban élünk, hol, csak úgy meg lehet vádolni egy ilyen szerény, jóravaló gyereket? Pfff. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Én inkább meg sem nézem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. (szerkesztve) Én inkább meg sem nézem... Én se, mert a fénykard nyilogatna a zsebemben. Szerkesztve: 2009. Február 11. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ott mondja a nő hogy milyen szerény körülmények között élnek erre meg a következő képen egy Mercédesz mellett pózol a fiacskája. De ezen röhögtem: "Az a fehér az ő háza" Erre meg amerre csak a szem ellát fehér házakat látunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. A vicc az -többek között-, hogy nem is az a háza. Egy több milliós villában lakik. :S Szegény hátrányos helyzetű. ( ha még nem mondtam volna) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 12. Boldog születésnapot lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Sok Boldog Szülinapot lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Happy Birthday! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog születésnapot, lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Isten éltessen lokatelli! A múltkor láttam itt jártál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog szülinapot, lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldogost! Épp ragadozó madarak hangjai után kutatok. Lassan bedilizek a sok víjjogástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Ezen picit megdöbbentem http://velvet.hu/sztori/13090213/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Én nem picit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. The Sun? Kacsa a köbön. Kb. akkora mint a 'Satan escape from hell" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) The Sun? Kacsa a köbön. Kb. akkora mint a 'Satan escape from hell" Ilyen hírt is leközöltek? (hát mondjuk ha arra gondolok, hogy épp a TV-t nézi tőlem pár méterre... Viszot én nem tudok meglepődni már ezen. Emlékezzünk csak Matisz nagypapáékra. Szerkesztve: 2009. Február 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Ilyen hírt is leközöltek? Ilyet azért nem. A Men in Black -ben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Köszönöm Srácok, hogy gondoltok rám! Még így is, hogy kevés időm van felnézni. Jól esett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Én is boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Boldog Születésnapot, lokatelli! Ody: Bár a The Sun tényleg maga az angol Blikk, de azért nem hinném hogy egy olyan videót közölnének le amit ők rendeztek volna meg. Történt már hasonló ilyen eset korábban is. Én a két gyereket nagyban hibáztatom hogy megtartották a gyereket, mert 90% hogy nem lesz neki egy szép élete, szerintem hamarosan számíthat a baba az örökbefogadásra. Egy olyan családban ahol az apának 7, míg az anyának 4 testvére is van, hát nem tudom hogy miből élnének meg. Az anti-abortuszosok pedig igazán befoghatnák már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.