Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
MÁs, a Botanikus kertben nyílik a téltemető, a hóvirág és a hunyor is. Reggel elzarándokoltam megnézni. Itt süt a nap. ;)

Reggel itt is sütött. Most meg esik a hó! :D

Hozzászólás ideje:
MÁs, a Botanikus kertben nyílik a téltemető, a hóvirág és a hunyor is. Reggel elzarándokoltam megnézni. Itt süt a nap. :D

Reggel itt is sütött, hazafelé esett, az esernyőt aztán száműztem, mert a széltől lefagyott a kesztyűs esernyőtartó kezem. Mondjuk vidéken vagyok, de azért itt igencsak be kéne járni a fél környéket némi hasonló növényzetért, így aztán egyelőre kihagyom az ilyen látványt, mert oda meg utazni kell ;) Fene, semmi sem jó nekem mostanában :D

Hozzászólás ideje:
Budapest szerintem gyönyörű hely, az egyik a legszebb városok közül. Persze lehet hogy én is szoktam néha mondogatni hogy pár év és már itt sem vagyok, de kötve hiszem hogy elhagynám ezt a várost valaha is.

Hasonlóan vagyok én is, tudom, hogy máshol nagy valószínűséggel jobbak lennének a körülmények (mint ahogy mesélték utóbbi időkben ismerősök), és morgok is néha, de én is a maradósok között vagyok inkább. Bár el tudnának innen rángatni, de amiként én elmennék, olyan ajánlatot úgysem kapnék soha ;)

Hozzászólás ideje:

Némi érdekesség. Azt hittem, ezen a mondaton ma behalok angol órán, de 1-2 perc múlva sikerült kihámozom az egészet:

If the sentence that had 'had had' had had 'had' it would have been correct (egyébként a feladat a correct előtti be helyes igeidőben való berakása volt ;))

Hozzászólás ideje:
Én inkább meg sem nézem... ;)

Én se, mert a fénykard nyilogatna a zsebemben.

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:

Ott mondja a nő hogy milyen szerény körülmények között élnek erre meg a következő képen egy Mercédesz mellett pózol a fiacskája.

De ezen röhögtem:

"Az a fehér az ő háza" Erre meg amerre csak a szem ellát fehér házakat látunk. ;)

Hozzászólás ideje:
The Sun? Kacsa a köbön. Kb. akkora mint a 'Satan escape from hell" :)

Ilyen hírt is leközöltek? (hát mondjuk ha arra gondolok, hogy épp a TV-t nézi tőlem pár méterre... :)

Viszot én nem tudok meglepődni már ezen. Emlékezzünk csak Matisz nagypapáékra.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Boldog Születésnapot, lokatelli! :)

Ody: Bár a The Sun tényleg maga az angol Blikk, de azért nem hinném hogy egy olyan videót közölnének le amit ők rendeztek volna meg. Történt már hasonló ilyen eset korábban is.

Én a két gyereket nagyban hibáztatom hogy megtartották a gyereket, mert 90% hogy nem lesz neki egy szép élete, szerintem hamarosan számíthat a baba az örökbefogadásra. Egy olyan családban ahol az apának 7, míg az anyának 4 testvére is van, hát nem tudom hogy miből élnének meg. Az anti-abortuszosok pedig igazán befoghatnák már.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.