Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Francokat az ilyen oldalakba! Túl könnyelmű voltam. De legalább ezek után nyomozzák ki a címemet és állítsanak a kapu elé pár négykerekű ajándékot is. Bezzeg én megtűrőm őket, mint gyenge konkurenciát. De ezt még majd átgondolom. Szívem, túlzásba ne essünk, elég egyszer is felköszönteni a nap folyamán a vén **** párodat. ( Megvót a csillagozás :) ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog szülinapot, unokaöcsi! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Sziasztok! .... Megtörtént a szavazás. No azért most már érezhetően másképp szól a muzsika. Picit még az éneken kéne valamit keményíteni -ha már a stílusotoknál a hard rock van megjelölve-, hogy a koncerteken a csajok tutira bedobálják a bugyijaikat, bár ha ez már megtörtént akkor nem szóltam semmit. Nekem személy szerint picit olyannak tűnik, mintha egy énekóráról szabadult ki volna az énekes. Nem akarom megbántani őt, mert az látszik, illetve jelen esetben hallható, hogy szívből csinálja, de a hard rock az ne a tiszta énekhang erőltetéséről szóljon. A popzenében azt mondanám okés, hamisan ne énekeljen, de egy zúzós rockszámban a fenéket se fog érdekelni ha nem tiszta a hangja. Egészítse ki a dobost, a basszust, a szólógitárost de ne akarjon "kilógni" a sorból. Sok sikert a továbbiakra is és a dedikált CD-t erre a címre küldhetitek:........... :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog szülinapot, unokaöcsi! :) Beléd is nagybratyó. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. (szerkesztve) Köszi szépen Oldfighter! Egyúttal boldog szülinapot! Szerkesztve: 2009. Március 31. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Köszi szépen Oldfighter! Egyúttal boldog szülinapot! Neked is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog születésnapot Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Oldie, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Szívem, túlzásba ne essünk, elég egyszer is felköszönteni a nap folyamán a vén **** párodat. ( Megvót a csillagozás :) ) Nem halsz bele kettőbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Sok Boldog Szülinapot Oldi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Boldog szülinapot Oldie.Mondanám, hogy rúgjál be ma este, de valamiért azt érzem, hogy nem fogod megtenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Oldie, ezt buktad, és még az életkorod is kiszivárgott. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Eh, pernahajderek. Kösz még egyszer mindenkinek de máskor ez elő ne forduljon! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Eh, pernahajderek. Kösz még egyszer mindenkinek de máskor ez elő ne forduljon! :) Becsszó, legalább egy évig békén hagyunk ezzel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Sziasztok! Nagyon nagyon szépen köszönöm minden kedves fórumtársamnak aki ránk szavazott. Csak így tovább !!! Napi egy kattintással támogassatok meg minket Rock n' Road Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Eh, pernahajderek. Kösz még egyszer mindenkinek de máskor ez elő ne forduljon! :) Nyugodj meg, elő fog fordulni még többször is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Sziasztok! Nagyon nagyon szépen köszönöm minden kedves fórumtársamnak aki ránk szavazott. Csak így tovább !!! Napi egy kattintással támogassatok meg minket Rock n' Road Lipi, azért ha a Maracana stadionban fogtok koncertezni, ugye....khm...."gondolsz" ránk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Isten éltessen benneteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. (szerkesztve) Lipi, azért ha a Maracana stadionban fogtok koncertezni, ugye....khm...."gondolsz" ránk? Sőt! Most beígérek (ha majd nagyok leszünk és jelenteni fog valamit a nevünk), hogy egy fórumtalin csinálunk egy nagyszabású V.I.P. Rock n' Road koncertet csak nektek. Szerkesztve: 2009. Április 1. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Sőt! Most beígérek (ha majd nagyok leszünk és jelenteni fog valamit a nevünk), hogy egy fórumtalin csinálunk egy nagyszabású V.I.P. Rock n' Road koncertet csak nektek. Hát te tudod, öregem. Már ha nem gond, hogy itt a többség azért nem fog bugyikat dobálni a színpadra. :) Így most belegondolva érdekesen mutatkozna ha berobognánk így a Katica sörözőbe. De én Áment mondok. Legyetek nagyok és sikeresek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hát te tudod, öregem. Már ha nem gond, hogy itt a többség azért nem fog bugyikat dobálni a színpadra. Így most belegondolva érdekesen mutatkozna ha berobognánk így a Katica sörözőbe. De én Áment mondok. Legyetek nagyok és sikeresek. Az már egy kicsit nagyobb helyen lenne az általad említett söröző. De erről mi gondoskodnánk....... Rock n' Road szavazás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Eh, pernahajderek. Kösz még egyszer mindenkinek de máskor ez elő ne forduljon! Úgyse úszod meg: utolag is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Úgyse úszod meg: utolag is boldog szülinapot! Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Bocs' oldie, nem is láttam, hogy szülinapod volt. Isten éltessen sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Bocs' oldie, nem is láttam, hogy szülinapod volt. Isten éltessen sokáig! Nyugi, én se láttam, kiszivárogtatták Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Nyugi, én se láttam, kiszivárogtatták Köszi. Akkor mégse vagyok vak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. (szerkesztve) Most hallottam az Egyetemen, hogy állítólag elszabadult Budapest közepén tizenkét veszett mókus! Az igaz, hogy bent hallottam. Szerkesztve: 2009. Április 1. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.