Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Krande! Mi lenne ha abbahagynád ezeknek a több ezer bájtos képeknek a feltöltését? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Krande! Mi lenne ha abbahagynád ezeknek a több ezer bájtos képeknek a feltöltését? Nem ide tölti fel őket, és a fórum amúgy is átméretezi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Nem ide tölti fel őket, és a fórum amúgy is átméretezi... Ne magyarázd már meg. Basszus amíg betölti a képet, szét is cseszi a fórumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Donát:Boldog szülinapot.Én most azt kivánom neked, hogy ne rúgjál be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog Születésnapot, Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. (szerkesztve) Ne magyarázd már meg. Basszus amíg betölti a képet, szét is cseszi a fórumot. Amint betölti, a fórum visszaáll normál formába. Donát: na, berúgtál, vagy nem rúgtál be? Szerkesztve: 2009. Május 23. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. más: Új lakók? Aranyosak Ody, ne morogj, hamar betölti az oldal, annyira nem zavaró Van olyan topik, ahol annyi kép van, hogy sokkal tovább tölt be, és oda nem Krande rak fel képeket, hanem többen is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Amint betölti, a fórum visszaáll normál formába. Csak van, akinek a a betöltés egy ilyen nagy képnél hosszú másodpercek (vagy több), és addig semmit sem tud csinálni, se olvasni, se semmi, mert a fórum szétcsúszott állapotban használhatatlan. Az ilyen nagy képeket inkább linkeld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Új lakók? Aranyosak Ody, ne morogj, hamar betölti az oldal, annyira nem zavaró Van olyan topik, ahol annyi kép van, hogy sokkal tovább tölt be, és oda nem Krande rak fel képeket, hanem többen is De itt az a baj, hogy szétesik a fórum amíg töltődik a kép. Dzséjt jól leírta a probléma gyökerét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. De itt az a baj, hogy szétesik a fórum amíg töltődik a kép. Dzséjt jól leírta a probléma gyökerét. Eh, nők és a technika, mi? :D Javíthatatlanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Eh, nők és a technika, mi? :D Javíthatatlanok. Ahogy mondod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. De itt az a baj, hogy szétesik a fórum amíg töltődik a kép. Dzséjt jól leírta a probléma gyökerét. Mint ahogy a képekkel teleba**tt gyűjtemények topik is, néha fél perc, mire betölt, és ilyenkor már többnyire nincs kedvem megnézni. Ott volt a leggázabb eddig, ez ahhoz képest kismiska. És tudom, hogy miről beszélek, mostanra már nem kissé vagyok ősrégi tag itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. A két dolog teljesen más. Míg a "sokképpelteletoszott" topicban tudsz görgetni, meg mást is nézni, addig olykor még nekem is "lefagy" a monitor amikor "többmilliópixeles" képet tölt be az oldal és se előre, se hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Karrde: A gyűjtemények topikot évente egyszer nézed, az egyéb fontost meg naponta ötször. Azért nem ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. A donsystem feliratállományát megint áthelyezték? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Jó kérdés, már ezer éve nem jártam arrafelé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Utólag is boldog szülinapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Én is csatlakozom az utólagos jókívánsághoz, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hát ez a 7 nem az enyém volt... most estem le a fáról (2,5 méter) cseresznye szedés közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hát ez a 7 nem az enyém volt... most estem le a fáról (2,5 méter) cseresznye szedés közben Remélem épségben megúsztad! Vigyázz magadra Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Fáj mindenem egy kicsit, de nem érzem, hogy komolyabb bajom lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. A belső vérzést is lehet tesztelni érzésre? Mintha egy kicsit pirosabb lenne mostanában a vesém környéke... vagy mégsem? Zoli, köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Fáj mindenem egy kicsit, de nem érzem, hogy komolyabb bajom lenne. Remélhetőleg tényleg megúsztad szerencsésen. Én ma tartottam a létrát a húgomnak cseresznyeszedés közben, mert pont a legtetejére akart felmászni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Én ma tartottam a létrát a húgomnak cseresznyeszedés közben, mert pont a legtetejére akart felmászni Teljesen érthető, a legszebb szemek mindig a szinte elérhetetlen helyeken vannak. Phobos, azért ha valami rosszabodna, haladéktalanul fordulj orvoshoz. 2,5 méter nem kevés, mégha csontod nem is tört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Phobos, azért ha valami rosszabodna, haladéktalanul fordulj orvoshoz. 2,5 méter nem kevés, mégha csontod nem is tört. Persze, egyből megyek ha valami lesz, de már a fájdalom is elmúlt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Akkor inkább nagy mázlista vagy, és nem szerencsétlen. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Azért egy sith lovagnak egy kis eséstől tán csak nem lesz baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Kérdezzük meg Palpit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.