Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Ma este lesz a Depeche Mode koncert, és nagyon izgulok, hogy ne essen. Nem is tudom, mióta nem voltam ilyen formátumú koncerten, és bár a hangulat esőben is jó lesz, de azért vízhatás nélkül mégiscsak nagyobb lenne az élmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hogyan hajtogassunk egyszarvút? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Eh, nyár van, csajok kistrikóban, eső.......csak én nem bánkodnék ha csuromvizesek lennének? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. (szerkesztve) Szívem, ma nincs olyan idő, hogy agyalágyultakon kívül este bárki kistrikót viseljen, max a vastag pulcsi alatt Ööö...kissé el vagyok havazva, azért maradt még ki a boldog névnapot kívánás No most megtörtént Pildi, remélem, jó időtök lesz Szerkesztve: 2009. Június 23. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Eh, látszik, hogy nem voltál még katlanközelben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hát én sem kistrikóban készültem elmenni, bár most épp fülledt hőség tört Budapestre. Ez sajnos engem egy nagy zuhé előtti jelenségre emlékeztet, különösen így a vonuló sötét fellegekkel együtt, de nagyon reménykedek. Karrde: köszi a drukkolást, szerintem ránk fér Aztán jöjjön, aminek jönnie kell Nagyon jó a DM új lemeze, így esővel vagy anélkül, de biztos remek lesz a koncert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Node hol van Ody? Úton, útfélen vagy már az út mellett? Biztos most vasalja a spéci DM-es polóját, hogy abban feszítsen a rajongótársak előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Sok Boldog Névnapot Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Köszi, kösz mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog névnapot Oldie.Legalább egy korty sört igyál meg. Pildi:Szerintem nem fog esni.Bár azt sem tudom hol van Bp-en hőség.Itt Újpesten max 20 fok van és borult.Természetesen jó szórakozást a koncerthez. Ody szerintem már előissza magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog névnapot, Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Köszi mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog névnapot, Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Krande, Gyoka: boldog szülinapot utólag! Oldie: boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog névnapot Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Kösz mégegyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog szülinapot Riddick! Oldinak meg utolagosan boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Boldog szülinapot Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Ez egy nagyon érdekes videó , egyben szép is. Külföldi vélemények a magyar nyelvről Boldog szülinapot Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Isten éltessen Riddick koma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Sok Boldog Szülinapot Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Pildi:Szerintem nem fog esni.Bár azt sem tudom hol van Bp-en hőség.Itt Újpesten max 20 fok van és borult.Természetesen jó szórakozást a koncerthez. Így utólag is köszönöm. Sajnos nem lett igazad, mert esett. Gyakorlatilag teljesen eláztunk, bár annyi szerencsénk volt a dologban, hogy csak a koncert 9 órás kezdése után kezdett először szemerkélni, aztán pedig zuhogni az eső, a várakozás hosszú óráját megúsztuk. Akkor meg már nem számított. A zene és a tömegbeli hangulat mindent vitt! A hőség pedig lehet, hogy csak bennem volt, de tény hogy a végén fekete trikóban mentem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.