Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. (szerkesztve) Jaj, nagyon édesek a cicák, és a süni is...! Nálatok nagyon bátor sün van, nálunk ha csak valaki a közelébe megy, már gömbölyödik is össze... Macskánk több is volt, köztük Cirmi, aki vagy másfél évig volt a miénk, aztán elcsapta egy autó Napokig sírtam miatta, sosem voltam még annyira kikészülve semmitől, mint mikor ő elment. Aztán még volt pár macskánk, akik nemes egyszerűséggel leléptek (vagy elpusztultak, vagy ellopták őket), és most meg már nem lehet, mert alig vagyunk otthon, napközben nem lenne, ki vigyázzon rá A lényeg persze: SOK boldog születésnapot, Pildi! Szerkesztve: 2009. Október 20. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog születésnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Pildi, Boldog Születésnapot. Frenkie, csak szólj és mehetünk Igazságot osztani DOnát, én a kutyámmal vagyok így. Már öt éve lassan, hogy elment, de van még éjszaka amikor zokogva riadok fel. :S Még egy olyan élőlény tuti nem lesz mellettem akit megsíratnék. Amúgy marha jópofák a fényképek, a süni persze, hogy bátor legény annyi tüskével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Elég olcsón megúszta a gyerek. Őz vs. motor. http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/ba.../zbaleset-49225 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog Születésnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog szülinapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog szülinapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog Születésnapot Pildi. Én meg tegnap jöttem rá hogy csütörtökön angol érettségi. Hát jó tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Isten éltessen Pildi! Remélem meglepett a család valami széppel-jóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Sok Boldog Szülinapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Én meg tegnap jöttem rá hogy csütörtökön angol érettségi. Hát jó tudni. Szerintem neked ez egy apró kellemetlenség csupán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerintem neked ez egy apró kellemetlenség csupán Tény hogy nem para egy angol érettségi, de én ha tétje van a dolgoknak minden aprón kis dolgon betudok stresszelni. És ami a legjobb az érettségiben, hogy végre lesz egy ok ami miatt felvehetem az öltönyömet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Lehet a billentyűzetem kezd gajra menni. Az akkor több, mint biztos. Az enyém is így kezdte, aztán kölcsön kaptam öcsémét, ami még rosszabb, mert minden billentyűjét erősen kell lenyomni, olyan fajta. Jobb lenne inkább a régi kitisztítanom, vagy venni egy újat Lehet, hogy a tiednek is csak egy pucova kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Tény hogy nem para egy angol érettségi, de én ha tétje van a dolgoknak minden aprón kis dolgon betudok stresszelni. És ami a legjobb az érettségiben, hogy végre lesz egy ok ami miatt felvehetem az öltönyömet. No akkor neked azért szorítunk, hogy ne stresszelj nagyon Végül is jó indok Meglátod, később lesz még számos hasonló alkalom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog szülinapot Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Az akkor több, mint biztos. Az enyém is így kezdte, aztán kölcsön kaptam öcsémét, ami még rosszabb, mert minden billentyűjét erősen kell lenyomni, olyan fajta. Jobb lenne inkább a régi kitisztítanom, vagy venni egy újat Lehet, hogy a tiednek is csak egy pucova kell Lehetséges, bár utoljára megjártam a billentyűzet pucolást. Szétszedtem, de teljesen, tényleg rohadt mocskos volt, de szépen kitakarítottam. Összeraktam, működött, majd másnap egy rossz mozdulatnak köszönhetően az egészet nyakon öntöttem egy pohár teával... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Lehetséges, bár utoljára megjártam a billentyűzet pucolást. Szétszedtem, de teljesen, tényleg rohadt mocskos volt, de szépen kitakarítottam. Összeraktam, működött, majd másnap egy rossz mozdulatnak köszönhetően az egészet nyakon öntöttem egy pohár teával... El tudom képzelni azon szavakat amiket használtál utána. Én sosem takarítom ki.Nem éri meg mert baromi olcsón lehet venni.Bár most akarok egy wireless Logitech-et majd venni, az nem lesz azért olyan olcsó, de végülis hosszú távra veszem.A régi meg megy a kukába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. El tudom képzelni azon szavakat amiket használtál utána. Én sosem takarítom ki.Nem éri meg mert baromi olcsón lehet venni.Bár most akarok egy wireless Logitech-et majd venni, az nem lesz azért olyan olcsó, de végülis hosszú távra veszem.A régi meg megy a kukába. Nagyon szép szavak voltak. Mondjuk én notórius teaöntögető vagyok, eddig kb. öt billentyűt nyírtam így ki. Én is akkor takarítottam először. Mondjuk én eléggé ragaszkodom a billentyűzeteimhez, meg fontos, hogy leütésileg mindig ugyanolyan legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Rám is rámférne egy billenytűzet vásárlás, mert most egy AbKey billenytűzettel nyomom. Csak egyszer kerülne a kezeim közé a készítője úgy széttörném a fején ezt a klaviatúrát. Meg azén is, aki tönkretette az előzőmet és ezért vette ezt nekem Nagyon gondolkodok most egy Optimus billentyűzet vásárlásán (csak viccelek, azt a 300 ezret nem éppen egy bill.-re akarom költeni ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog szülinapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Rám is rámférne egy billenytűzet vásárlás, mert most egy AbKey billenytűzettel nyomom. Csak egyszer kerülne a kezeim közé a készítője úgy széttörném a fején ezt a klaviatúrát. Meg azén is, aki tönkretette az előzőmet és ezért vette ezt nekem Ezzel művészet lehet gépelni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Rám is rámférne egy billenytűzet vásárlás, mert most egy AbKey billenytűzettel nyomom. Anyám, ezen hogyan lehet gépelni? Már ránézésre sem tudnám használni, de hát aki tíz ujjal vakon gépel, annak a hagyományos elrendezés a legjobb, legalább is szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Boldog szülinapot Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Anyám, ezen hogyan lehet gépelni? Már ránézésre sem tudnám használni, de hát aki tíz ujjal vakon gépel, annak a hagyományos elrendezés a legjobb, legalább is szerintem.Elég riasztó kinézete van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Anyám, ezen hogyan lehet gépelni? Már ránézésre sem tudnám használni, de hát aki tíz ujjal vakon gépel, annak a hagyományos elrendezés a legjobb, legalább is szerintem. Igen, érdekes, hogy miért találták ki épp így a billentyűk elrendezését, amikor ez ellentétben áll a mindenhol elterjedt változattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Qwerty a haját tépné Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Elhunyt Dargay Attila A Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művészt, a Vuk, a Pom Pom meséi, a Lúdas Matyi alkotóját kedden érte a halál. Hiányozni fog! Szipp! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Remekműveket hagyott hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.