Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Még mindig meg tud lepni az, hogy milyen szemtelenűl piszok fiatalok is vannak itt. Boldog szülinapot Obi1! De a korukat már csak mi, vének értékeljük! Szerkesztve: 2009. November 5. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Gratulálok Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Star Wars kütyü nyereményjáték Lehet nyerni USB-s fénykardpálcát Gyűjtőknek ajánlott. A "kérdések" tényleg könnyűek, nekem elhihetitek őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Köszönöm mindenkinek a tegnapi köszöntéseket, és hát ma meg Én köszöntöm az ünnepelteket. Obi1 és Donát sok boldogságot :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Obi1 Boldog születésnapot! Szerkesztve: 2009. November 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldog szülinapot, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi Te is öregedsz mint az országút. Isten éltessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. De a korukat már csak mi, vének értékeljük! Bizony Lehet nyerni USB-s fénykardpálcát Gyűjtőknek ajánlott. A "kérdések" tényleg könnyűek, nekem elhihetitek őket Hehe, aranyos darab De inkább nem indulok a versenyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Star Wars kütyü nyereményjátékLehet nyerni USB-s fénykardpálcát Gyűjtőknek ajánlott. A "kérdések" tényleg könnyűek, nekem elhihetitek őket Csak nem volt némi közöd hozzá? Nekem egyébként tetszik a nyeremény. A sötétben jól mutathat, a játék fénykardjaink is egészen hangulatosak olyankor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Köszönöm mindenkinek. Sajnos életem legrosszabb napja volt a mai.. Anyukám kórházba vitték vakbélgyulladás gyanújával, de amikor operálták vették észre hogy ez daganat. Nem tudom hogy mi lesz. De mindenesetre nem így képzeltem el a felnőtté válást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Te jó ég... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Boldog születésnapot mindkettőtöknek! Obi1:Remélem még nem késő és el tudják tüntetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi1, sajnálom, ami történt, remélem, hogy anyukádon tudnak segíteni az orvosok és rendbe fog jönni Írj majd, hogy mit állapítottak meg pontosabban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Obi1, drukkolok, hogy rendbe jöjjön anyukád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megy a drukk innen is édesanyádnak Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Én is drukkolok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Köszönöm mindenkinek. Sajnos életem legrosszabb napja volt a mai.. Anyukám kórházba vitték vakbélgyulladás gyanújával, de amikor operálták vették észre hogy ez daganat. Nem tudom hogy mi lesz. De mindenesetre nem így képzeltem el a felnőtté válást. Obi1, nagyon sajnálom. Drukkolok anyukádnak, jobbulást kívánok neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Obi1: Remélhetőleg minden jóra fordul. Drukkol az egész fórum. Szerkesztve: 2009. November 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nagyon drukkolok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Én is drukkolok neki.Sajnos tudom milyen ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Obi1, boldogabb szülinapot! Sejtem, milyen érzés lehet, én lassan két éve tapasztaltam meg ugyanezt. Egyet tehetsz, bízz a legjobbakban! (És persze írd meg a fejleményeket.) Természetesen megy a drukk. Szerkesztve: 2009. November 5. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Drukkolok, hogy anyukád rendbe jöjjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Én is jobbulást kívánok anyukádnak, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Jobbulást az édesanyádnak Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Kösz mindenkinek. Fejlemény sajnos még nincsen, mert ezek egy hétig ülnek a leleteken de remélem hamarosan kiderül valami. Nem tudok minden részletet, de az orvos azt mondta hogy a daganat átszúrta valahogy a vastagbelet. Aminek egy nagy részét eltávolították. Ahogy olvasom, nem jók az esélyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Csak nem volt némi közöd hozzá? Némi Köszönöm mindenkinek. Sajnos életem legrosszabb napja volt a mai.. Anyukám kórházba vitték vakbélgyulladás gyanújával, de amikor operálták vették észre hogy ez daganat. Nem tudom hogy mi lesz. De mindenesetre nem így képzeltem el a felnőtté válást. Jézusom, Obi1, ez szörnyű. Sajnos én is tudom, milyen érzés. Remélem anyukádnak szerencséje lesz. Drukkolok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. (szerkesztve) Én is drukkolok és jobbulást Anyukádnak! Szerkesztve: 2009. November 6. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Jobbulást anyudnak...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Kösz mindenkinek. Fejlemény sajnos még nincsen, mert ezek egy hétig ülnek a leleteken de remélem hamarosan kiderül valami. Nem tudok minden részletet, de az orvos azt mondta hogy a daganat átszúrta valahogy a vastagbelet. Aminek egy nagy részét eltávolították. Ahogy olvasom, nem jók az esélyek. Obi1, egészségügyis családi hátterem van, ha anyud hazakerül, és kell valami, szólj, első körben ide. Hátha tudok valamit szerezni. (ismerőséknél leukémiás volt a ki9sfiú, és mi szereztük be a fertőtlenítős cuccokat, ilyesmit.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A két hét múlva esedékes kvízhez szükségem lenne egy olyan dvd lejátszó programra, aminek a segítségével képeket tudok kiszedni a filmekből. Eddig az InterVideo Win DVD-t használtam, de az újra rakás után elveszett, és most nem találok hozzá értelmes linket, amit nem kéne feltörni, vagy épp jelszót kitalálni hozzá. Tudna valaki segíteni? (alternatív megoldásokat is elfogadok ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.