Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Minden ok, illetve én itthon pihenek már kéthete valami ocsmány virus miatt. Már tudom tartani fejem és egyedul eljutok a mellékesre, eddig ez nem sikerult. Ez az orvosin tortént, ott mindig van kb évente ilyesmi.,. Tavaly egy srác felvágta az ereit. Nem tudom, hogy mit muvelhetnek ott a diákokkal, hogy ennnyire streszesek. A ttk-n csak lokottek vannak és nem elmebetegek.

Hozzászólás ideje:
Tervezem már egy jó ideje hogy otthagyom a francba és elmegyek munkanélkülire és keresek egy szakmámhoz illő munkahelyet mert ezt se fizikailag se idegileg nem bírom valami fényesen.

Sajnálom, hogy rossz a helyed, mostanság sok mindenki nem ott van, ahol jó lenne neki :rock:

Orki, jobbulást!

Örülök, hogy a pécsieknek semmi bajuk!

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, Oldi, Phobos, Revan, Krande, Miss: Köszi! :(

Valszeg akkor érintene ha idegsérülés állna fenn.
Azt szerencsére megúsztam.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Laptopos kérdéseim vannak (már megint :))

- asszem fórumtalin volt szó erről: hogyan lehet egy feltelepített és rövidesen lejáró program nyomait eltüntetni, hogy aztán később újra használhassam?

- Vista esetén normális-e, hogy kb hetente ( a Windows automatikus frissítéseinek kikapcsolása előtt két-három naponta) igénybe kell vennem a rendszervisszaállítót? (ma reggel épp sem a Firefox sem az Explorer nem találta a netet miközben az MSN és a vírusirtó-frissítés rendben működött)

-hogy a rozsdába' nem tudok @oai.hu email címekre levelet küldeni, miközben onnan kapok levelet? A gmail leveleim szimplán elvesztek, amikor regeltem hotmail-re az legalább jelezte, hogy a levelet nem kézbesítette.

(Dzséjt: a kinek-a-fénykardja válaszaim átértek? bár most már nagyon tökmindegy)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.