Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratula Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/8231-...lis-kapcsolatot Ez pontosan olyan, mint a House 1x17. része Gratula Krande Szerkesztve: 2009. December 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Drakula Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/8231-...lis-kapcsolatotEz pontosan olyan, mint a House 1x17. része Gratula Krande Phobos, le vannak maradva House már 5 éve megmondta, hogy ez egy regisztrált betegség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Krande, gratula, remélem, jó lesz a melóhely Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratula, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Gratulesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is Gratula, Krande! :) (Akkor már csak 120 km-re leszünk egymástól? Ajaj! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. No ma beszereztem az idei szaloncukor adagot meg fánk is van már Nincs egy méter se, de legalább gyökeres, utána megy ki az udvarra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) No ma beszereztem az idei szaloncukor adagot meg fánk is van már A fánkra azt hittem, hogy a kajáról van szó. Szerkesztve: 2009. December 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Sebaj, az egészet olvasva úgyis kiderül, mire gondoltam A sütéshez még korán van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) No ma beszereztem az idei szaloncukor adagot meg fánk is van már Nincs egy méter se, de legalább gyökeres, utána megy ki az udvarra Jó is, ahol van udvar. Nálunk műfenyők vannak, ha az ember épp meg van fázva (ugyebár a karácsony az télre esik....) akkor a fenyőillat sem hiányzik. Nagyimnál két éve keringenek a darabjai a kacatok között, de karácsonytól karácsonyig mindig sikerül úgy szétszórnia, hogy hol a talpat nem találjuk meg, hol a fa közepét Díszek: hümmm! Tavaly az itthonin csak színes égők voltak + gyöngyházfényű csomagolószett (húzómasni, készmasni, össszesen 90 m szalag) szerintem jól nézett ki. Anyci a fa+szalma+sárgás fényű égő koncepciót kedveli, bár asszem tavaly beújított valamit. Nagyimat nem tudom. Ja, boldog Mikulást! Szerkesztve: 2009. December 6. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Műfenyőben mi is gondolkodunk még, de majd csak jövőre. Addig csak sikerül rábeszélni a húgit, aki eléggé ellenzi. Anyuval mi meg sajnáljuk a sok fát, amit kivágnak, aztán megy a kukába Max. többség dönt alapon jövőre beszerzünk egy műt Szeretem én is az ilyen díszeket, nekem mindenféle piros meg sárga díszem van, de a mostani pici fára a fele is bőven elég lesz. No meg sárga fényű égősor, nekem más nem tetszik, annak van a leginkább gyertyahatása Húzómasnit mi is szoktunk rakni, nagyon dekoratív. Boldog Mikulást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) A fánkra azt hittem, hogy a kajáról van szó. Szép magyar nyelv. Szerkesztve: 2009. December 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Skaccok, azért fura idő van, Mikulásozunk, erre most hoztam be néhány szál krizantémot a kertből, még virítanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) Gratula Krande! Happy Télapót mindenkinek! Szerkesztve: 2009. December 6. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Skaccok, azért fura idő van, Mikulásozunk, erre most hoztam be néhány szál krizantémot a kertből, még virítanak Krizantém?! Ez hullajó! :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Egyébént Gratula Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Krizantém?! Ez hullajó! :D :D Pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást! Nálunk járt is ma egy két krampusszal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Azért az milyen lenne már, ha tényleg nem működne, és mondjuk az Avatar és az utána jövők tényleg elhozzák a mozi forradalmát, aztán 5-10 év múlva már csak ilyen 3D-s filmek lennének... Szerintem ez azért nem fog megtörténni Volt, de megették a hangyák Nekem van egy, de szerintem postán nem érne oda addig, míg jön a mozi, vagy igen? Szóval, akár működik, akár nem, az az 1800 Ft azért nem fog kárba menni, mert megtudok valamit magamról. Optimista hozzáállás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Boldog Mikulást! Nálunk járt is ma egy két krampusszal. Én idén nem kaptam virgácsot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Gratulálok Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Nekem van egy, de szerintem postán nem érne oda addig, míg jön a mozi, vagy igen? Kétlem, de nem is kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Okos számítógépeseket kérdezek: hogy' a manóba járt le nekem a RecordPad nevű progim próbahasználata, ha egyszer kitöröltem a regeditből? Nem mondom hogy teljesen hagyta magát kiradírozni, de utána szépen el volt tűnve. Ma meg benyalt valamit a jó laptop, rendszervisszaállítás, aztán kiírta hogy ez a program lejárt. Kedves tőle! Kezdjük ott, hogy a proginak ott sem kellett volna lennie, mert törölve van..... elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Akkor gyakorlatilag mégsem volt törölve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.