Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Na, hát tegnap megpróbáltam elindítani nem csökkentett módban is, és nem indult újra, igaz a modem nem volt bedugva. Most kipróbálom úgy, hogy a modem is be lesz dugva. De az F8-ra továbbra se hozza elő a csökkentett módot. Csak választhatok, hogy honnan bootolja be a rendszert (winchester, floppy, meg van egy harmadik). Nem tudom, hogy a múltkor hogy hozta elő a csökkentett módot, de nagyon úgy fest, hogy nem az f8-cal :(

Nem szokta kiírni.Ez egy windows-parancs.BIOS-t csinál több cég emiatt van az amit Dzséjt írt, hogy néha az f12 a bios-ba való belépés billentyűje és nem a DEL.Az viszont tuti, hogy az a menü amelyen a csökkent módú indítást teszi lehetővé, a gépek 95%-nál az F8-al jön elő.Nekem ez már a negyedik gépem és mindig így jött elő, haveroknál is.Az F9-ről eddig nem is hallottam, de ezek szerint némely gépnél működik.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt: Van bármiféle negatív szösszenete a Windows 7 64 bites változatának?Valami nem fut pl.Ha jól tudom te 64 bites rendszert használsz.Mivel lejár a legális Win 7 ideje 2 hét múlva, kipróbálnám a 64 bites verziót.De mivel még sosem használtam kicsit tartok tőle.

Meg kell kövesselek.A múltkor igazad volt abban, hogy egy 32 bit-es rendszer max 3,5 Gb memóriát tud használni.Tegnap voltam annál a havernál akinél azt hittem hogy használja mind a 4-et de nem.Pedig matematikailag kijön.Na mindegy tévedni emberi dolog és belekóstóltam a tejbe. :)

Hozzászólás ideje:

Egy technikai jellegű kérdésem lenne a youtube-bal kapcsolatban.

Utóbbi időkben ezt írják ki:

Your browser will be unsupported soon.

Please upgrade to a modern browser.

Ez mit jelent?

Internet Explorer 6-on már nem fog videókat lejátszani?

Hozzászólás ideje:
Egy technikai jellegű kérdésem lenne a youtube-bal kapcsolatban.

Utóbbi időkben ezt írják ki:

Your browser will be unsupported soon.

Please upgrade to a modern browser.

Ez mit jelent?

Internet Explorer 6-on már nem fog videókat lejátszani?

Hát nagyon úgy néz ki. Frissíts Firefoxra vagy a 8-as Explorerre, az a hatos IE már nagyon nem biztonságos.

Hozzászólás ideje:

Nálam nemrég a melóhelyen a 6-os IE-t rakták fel újratelepítés miatt, aztán hasonló üzikkel találkoztam én is, csak hogy más honlapokon. Utána frissítettem 8-ra, de felraktam a Firefoxot is. A fene akar szórakozni az IE-vel.

Hozzászólás ideje:

Ezek az amerikaiak :roll: Szánalom...

Azért meg kell, hogy jegyezzem, hogy a papa jó kondiban van. :)

Ezt azért nem raktam a Vicces és kedves dolgok témába, mert lehet, hogy röhejes egyesek elmebeli szintje, de a videó inkább megrázó, meg amúgy is, kisebb fajta akció is van benne.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Mi a frászkarikán kaptak össze? Egy kukkot sem értek a szavaikból (ritka rondán beszél az amcsi).

Mondjuk azzal a papával nem volt jó dolog kikezdeni, széltében-hosszában nagyobb volt a csávónál.

Hozzászólás ideje:

Elég nagy a zaj, de szerintem a gyerek cipőjével kapcsolatban kérdezett, talán. Passz, nagy a zaj, nem tudnak normálisan beszélni. De a srác besértődött, aztán elkezdett keménykedni. De a videós miért lopta el a papa táskáját? Egyre "jobb" ez a világ...

megvan:

A csaj szerint az öreg azt kérdezte, hogy mennyiért pucolná tisztára a cipőjét? Sok-sok idióta van.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Én egy sima félcipőt láttam az öregen. Ez miért b***ta a feka csőrét? :S Vagy ilyenen ne is csodálkozzak már....
Ha megkérdezed egy "fekától", hogy mennyi az idő, akkor is rasszizmussal vádol... tehát ne csodálkozz az ilyeneken

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.