Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Arra figyeljél oda, hogy nem fázott-e meg közben, mert arra nagy esélye van ilyenkor. Humán Béres-cseppből napi néhány cseppet (annyit, ahány kiló) nyugodtan adhatsz neki. Annyi kajában, amit biztos megeszik és biztos ő eszi meg.
Nem tűnik megfázottnak, jó meleg már és dorombol. Egyedül az látszik, hogy szépen lefogyott, ami két nap koplalás mellett nem csoda, és hát volt miből. Egyedül van a garázsban, Cirmit sem engedjük be hozzá - szerencsére már nincs hideg, így ő kint is alhat a kinti dobozban. Ezért is időzítettem a dolgot mostanra, megvártam az enyhébb időt.

A Béres csepp jó ötlet, ki fogom próbálni! És az összes többi tanácsot is! :)

Hozzászólás ideje:
Hehhe, én is gyűjtöm a tapasztalatokat. Egy torokgyuszi, egy kissebb légcsőhurut és egy kötőhártyagyulladás amit Nolli összeszedett a bölcsiben. De egyre jobban veszi az akadályokat, és csak egy dolgban változott konkrétan a viselkedése a bölcsi kezdése óta: Anyás lett - vagy legalábbis most már mutatja, hogy hiányzom neki! :D

Cica ügyben írhatsz nekem is, ha gyorssegítség kell. Volt pár cicusom, kölykezést is néztem végig, és neveltem fel kiscicát kézben! :) Még a suliba is magammal vittem, szünetekben evett! :)

Köszi szépen! Most napközben nem tudtam fórumozni, telefonon konzultáltunk, mert az a leggyorsabb.

Nolli pedig meg fog edződni, és vele együtt Te is. :D Az anyáskodás pedig természetes közösségbe kerüléskor, és még utána is egészen a kamaszkorig. :D

Hozzászólás ideje:

Nem is tudtam, hogy ezta macskáknál el szokták végezni.Hálistennek túl van rajta szegény.

Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?Komolyan nyitott ablaknál kell lennem mert brutál meleg van itthon.Úgy fűtenek, mintha minuszok lennének kint.Eddig müködött valamilyen automata rendszer mely a külsö hőmérséklet függvényében állította a radiátorok hőfokát.De most lehet hogy elromlott.Holnap hívom a Főtáv-ot, hogy ilyenkor mi van.

Hozzászólás ideje:
Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?Komolyan nyitott ablaknál kell lennem mert brutál meleg van itthon.Úgy fűtenek, mintha minuszok lennének kint.Eddig müködött valamilyen automata rendszer mely a külsö hőmérséklet függvényében állította a radiátorok hőfokát.De most lehet hogy elromlott.Holnap hívom a Főtáv-ot, hogy ilyenkor mi van.
Itt ilyen gond nincs. :)

Sokkal inkább engem most az aggaszt, hogy ülnek a rehab ügyemen :S Se határozatt, se járadék.....

Hozzászólás ideje:
Itt ilyen gond nincs. :)

Sokkal inkább engem most az aggaszt, hogy ülnek a rehab ügyemen :S Se határozatt, se járadék.....

Igen, ez nagyobb probléma.Remélem megoldódik hamar.

Hozzászólás ideje:
Igen, ez nagyobb probléma.Remélem megoldódik hamar.
Sajnos minden elég nagy próbléma. Áprilistól ugye brutális gázáremelés, pluszban meg eltörlik a kedvezményt is. Nem is sorolom és remélem választások után már nem is kell. :)
Hozzászólás ideje:
Sajnos minden elég nagy próbléma. Áprilistól ugye brutális gázáremelés, pluszban meg eltörlik a kedvezményt is. Nem is sorolom és remélem választások után már nem is kell. :)

Már megint gázárat emelnek?Nem is tudtam.Lassan a fizetésemet már átutalom egy az egybe a közüzemi szolgáltatóknak. :)

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Már megint gázárat emelnek?Nem is tudtam.Lassan a fizetésemet már átutalom egy az egybe a közüzemi szolgáltatóknak. :)
Végtére is ha belegondolunk, mindannyian bérlakásban élünk :)
Hozzászólás ideje:
Nem is tudtam, hogy ezta macskáknál el szokták végezni.Hálistennek túl van rajta szegény.

Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?

Elszokták, és igazából ez a legjobb, ha nem akar az ember sok pici cicát.

Ha normálisak, akkor gazdit keresnek neki, de egy haverom nagyon büszke volt rá, hogy a "felesleget" ő hogy rendezte el. Mióta elmondtam róla a véleményem, legalább nem dicsekszik vele. Pár ezer forint, de csak egyszer kell megcsinálni. Szerintem ez is beletartozik abba az összegbe, amit mindenképp rá kéne költeni egy állatra. A másik ilyen összeg az éves oltás.

Igen, nálunk is megy a fűtés. Minek is? Hogy költsünk rá? Én inkább takaróznék!

Hozzászólás ideje:
Szívem szerint én is mennék, de nekem két fórum nem fér bele az életembe, ez már bizonyos. :)

Heh, ez érdekes. Én legalább öt helyen vagyok megtalálható. :)

Hozzászólás ideje:

Megvan a kicsike.Ma vettem egy érintőképernyős mobilt.Valami überbrutál jó.Olyan vagyok most mint egy gyerek, próbálgatom, meg majd holnap is.Érdemes ilyet venni.

Kiskósa:Boldog szülinapot.Mivel már nagykorú vagy meg ne tudjam, hogy Fantával koccintottál. :P

Szerkesztve: - Frenkie

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.