Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Arra figyeljél oda, hogy nem fázott-e meg közben, mert arra nagy esélye van ilyenkor. Humán Béres-cseppből napi néhány cseppet (annyit, ahány kiló) nyugodtan adhatsz neki. Annyi kajában, amit biztos megeszik és biztos ő eszi meg. Nem tűnik megfázottnak, jó meleg már és dorombol. Egyedül az látszik, hogy szépen lefogyott, ami két nap koplalás mellett nem csoda, és hát volt miből. Egyedül van a garázsban, Cirmit sem engedjük be hozzá - szerencsére már nincs hideg, így ő kint is alhat a kinti dobozban. Ezért is időzítettem a dolgot mostanra, megvártam az enyhébb időt. A Béres csepp jó ötlet, ki fogom próbálni! És az összes többi tanácsot is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Örülök, hogy jobban van a cicus, nagyon sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Hehhe, én is gyűjtöm a tapasztalatokat. Egy torokgyuszi, egy kissebb légcsőhurut és egy kötőhártyagyulladás amit Nolli összeszedett a bölcsiben. De egyre jobban veszi az akadályokat, és csak egy dolgban változott konkrétan a viselkedése a bölcsi kezdése óta: Anyás lett - vagy legalábbis most már mutatja, hogy hiányzom neki! Cica ügyben írhatsz nekem is, ha gyorssegítség kell. Volt pár cicusom, kölykezést is néztem végig, és neveltem fel kiscicát kézben! Még a suliba is magammal vittem, szünetekben evett! Köszi szépen! Most napközben nem tudtam fórumozni, telefonon konzultáltunk, mert az a leggyorsabb. Nolli pedig meg fog edződni, és vele együtt Te is. Az anyáskodás pedig természetes közösségbe kerüléskor, és még utána is egészen a kamaszkorig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Nem is tudtam, hogy ezta macskáknál el szokták végezni.Hálistennek túl van rajta szegény. Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?Komolyan nyitott ablaknál kell lennem mert brutál meleg van itthon.Úgy fűtenek, mintha minuszok lennének kint.Eddig müködött valamilyen automata rendszer mely a külsö hőmérséklet függvényében állította a radiátorok hőfokát.De most lehet hogy elromlott.Holnap hívom a Főtáv-ot, hogy ilyenkor mi van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés?Komolyan nyitott ablaknál kell lennem mert brutál meleg van itthon.Úgy fűtenek, mintha minuszok lennének kint.Eddig müködött valamilyen automata rendszer mely a külsö hőmérséklet függvényében állította a radiátorok hőfokát.De most lehet hogy elromlott.Holnap hívom a Főtáv-ot, hogy ilyenkor mi van.Itt ilyen gond nincs. Sokkal inkább engem most az aggaszt, hogy ülnek a rehab ügyemen :S Se határozatt, se járadék..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Itt ilyen gond nincs. Sokkal inkább engem most az aggaszt, hogy ülnek a rehab ügyemen :S Se határozatt, se járadék..... Igen, ez nagyobb probléma.Remélem megoldódik hamar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Igen, ez nagyobb probléma.Remélem megoldódik hamar.Sajnos minden elég nagy próbléma. Áprilistól ugye brutális gázáremelés, pluszban meg eltörlik a kedvezményt is. Nem is sorolom és remélem választások után már nem is kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. (szerkesztve) Sajnos minden elég nagy próbléma. Áprilistól ugye brutális gázáremelés, pluszban meg eltörlik a kedvezményt is. Nem is sorolom és remélem választások után már nem is kell. Már megint gázárat emelnek?Nem is tudtam.Lassan a fizetésemet már átutalom egy az egybe a közüzemi szolgáltatóknak. Szerkesztve: 2010. Február 25. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 25. Már megint gázárat emelnek?Nem is tudtam.Lassan a fizetésemet már átutalom egy az egybe a közüzemi szolgáltatóknak. Végtére is ha belegondolunk, mindannyian bérlakásban élünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Nem is tudtam, hogy ezta macskáknál el szokták végezni.Hálistennek túl van rajta szegény. Más.Aki esetleg még panelban lakik.Nálatok is ezerrel megy a fűtés? Elszokták, és igazából ez a legjobb, ha nem akar az ember sok pici cicát. Ha normálisak, akkor gazdit keresnek neki, de egy haverom nagyon büszke volt rá, hogy a "felesleget" ő hogy rendezte el. Mióta elmondtam róla a véleményem, legalább nem dicsekszik vele. Pár ezer forint, de csak egyszer kell megcsinálni. Szerintem ez is beletartozik abba az összegbe, amit mindenképp rá kéne költeni egy állatra. A másik ilyen összeg az éves oltás. Igen, nálunk is megy a fűtés. Minek is? Hogy költsünk rá? Én inkább takaróznék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. KisKósa, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog szülinapot, Isten éltessen sokáig és a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. No, egy újabb siheder. Boldog szülinapot, lesz ez még majd több is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Bódog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Huhú! 18! Jó bulizást hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Sok Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Isten éltessen KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Boldog szülinapot KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Kiskósa, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Szívem szerint én is mennék, de nekem két fórum nem fér bele az életembe, ez már bizonyos. Heh, ez érdekes. Én legalább öt helyen vagyok megtalálható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. kolmilan, na vajon miért is lehet ez? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Több helyen vagyok én is regelve, de van, ahova nem járok fel, vagy csak elvétve. Tényleg sok néha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Én négy fórumon vagyok aktív, de abból kettőn-hárman kis túlzással ugyanazok vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. 2 fórumon vagyok aktív, de azokon nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. (szerkesztve) Megvan a kicsike.Ma vettem egy érintőképernyős mobilt.Valami überbrutál jó.Olyan vagyok most mint egy gyerek, próbálgatom, meg majd holnap is.Érdemes ilyet venni. Kiskósa:Boldog szülinapot.Mivel már nagykorú vagy meg ne tudjam, hogy Fantával koccintottál. Szerkesztve: 2010. Február 26. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.