Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Nagyon jó helyre raktad kolmilan! Gyönyörű képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Nayon jó kis film. Számomra egyébként a város fényereje a legmegdöbbentőbb. Pest pl. nem ennyire világos felülről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Boldog névnapot Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Nayon jó kis film. Számomra egyébként a város fényereje a legmegdöbbentőbb. Pest pl. nem ennyire világos felülről. Ez részben egyébként (a méretbeli különbség mellett) a különböző városszerkezetből is adódik. Az európai városok rendszerint körkörösök, sok gyűrűvel, és rengeteg szabálytalansággal, már ami az utak elrendezését illeti. Sokkal kevesebb a nagy sugárút, helyette rengeteg a szűk utca. Az amerikai városok rendszerint viszont egymást derékszögben érő utak halmaza. Föleg amiatt mert az európai városok organikusan alakultak ki, ahogy egyre kijjebb kerültek a városfalak, az amerikaiak pedig már a tervezőasztalon születtek az autóforgalom figyelembevétele mellett. Budapest felülről: Egyébként nagyon jó videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Marha jó ez a videó. Simán elmenne egy sci-fi film látképének is De ez a Pest kép sem piskóta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Vicces ez a kép kinagyítós funkció. Örömmel kinagyítja nekem, ha rákattintok, épp csak nem lehet oldalra haladni a képben... A videó nagyon ott van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Vicces ez a kép kinagyítós funkció. Katt a képre jobb gombbal és a kép megnyitása menüponttal megnézheted teljes egészében egy új lapon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Marha jó ez a videó. Simán elmenne egy sci-fi film látképének is De ez a Pest kép sem piskóta. Na akkor itt egy igazi hardcore sci-fi. Tokiói életképek napjainkból Kicsit hosszú, de szerintem elképesztően jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Boldog Névnapot Karrde! Jó a videó meg a kép is. Nagyjából belőttem hol lakok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Köszi szépen, Frenkie és Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Ez részben egyébként (a méretbeli különbség mellett) a különböző városszerkezetből is adódik. Az európai városok rendszerint körkörösök, sok gyűrűvel, és rengeteg szabálytalansággal, már ami az utak elrendezését illeti. Sokkal kevesebb a nagy sugárút, helyette rengeteg a szűk utca. Az amerikai városok rendszerint viszont egymást derékszögben érő utak halmaza. Föleg amiatt mert az európai városok organikusan alakultak ki, ahogy egyre kijjebb kerültek a városfalak, az amerikaiak pedig már a tervezőasztalon születtek az autóforgalom figyelembevétele mellett. Köszi a képet. A fenti magyarázat pedig teljesen logikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Na akkor itt egy igazi hardcore sci-fi. Tokiói életképek napjainkból Kicsit hosszú, de szerintem elképesztően jó. Hát, nem sokban marad el a Blade Runner világképétől. Lenyűgöző, és egyben ijesztő is. Már attól kiújult a tömegundorom, hogy csak néztem. Ez a sok ember. Na meg azok a szűk utcák, ahol keresztbe nem tudnék lefeküdni... Brrrr... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. De jó kis napom van. Reggel bejön egy férfi egy láthatóan régi könnyvel, hogy eladná. Megnézem, 18. századbeli francia nyelvű matematika könyv. Keresem a rendszerben, hogy ez mennyit is ér, de nem találtam semmit, ezért fel kellett hívnom az öreg egyik ismerősét, aki ért az ilyenekhez. Felhívom, elmondom neki, hogy néz ki, mi is ez, erre lázba jön, hogy az kell neki és kb. 400-500 ezret ér, mivel az országban csak 4 regisztrált példánya van és el ne engedjem, majd délután megveszi. Mondom rendben van. Nézek férfira, látszik rajta, hogy semennyire nem ért a régi dolgokhoz, és az ilyenek miatt tanította meg az öreg, hogy valami nevetségesen alacsony, de az ügyfélnek azért kecsegtető ajánlatot kell tenni. Mondom emberünknek, hogy adok a könyvért 20 ezret!!!!! Elképed, elkezd hápogni, majd könnyekben tör ki és ott helyben testvérévé fogad, hogy milyen rendes vagyok (és most pontos idézet következik), hogy ezért a sz*rért ilyen sokat adok neki. Én vagyok a lehető legrendesebb ember a világon. Majd nagy kegyesen csak 19-et kér, az ezrest megtarthatom a kedvességem miatt. Hát srácok, nehéz volt röhögés nélkül kibírni Egykor befut az öreg haverja és lecsenget a könyvért 350 ezret és kiderül, hogy abból a 4-ből (ami már 5) neki megvan 2 (mostmár 3), és ezt a mostanit úgy adja majd el, hogy ez az egyike. És, hogy miért vagyok boldog? A 100 ezret meghaladó tranzakcióknál a külöbözeti ár 10%-át jutalékban megkapom. Azaz (350-20)/10=33 ezret kapok majd a kb. negyed órás munka miatt. Szép az élet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Szép! Én meg azért nem válok meg csak úgy mindenféle régi kacattól, nehogy úgy járjak, mint a fickó. Ha tudta volna, hogy mennyit ér... Hát, így jár, aki a régi könyveket sz*rnak titulálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Ha tudta volna, hogy mennyit ér... Hát igen Mindenki ért valamihez és mindenki másvalamihez. Pl. én egy kicsit már értek a könyvekhez (éppen ezért tudtam, kihez a legjobb fordulni, mert nem ez az egyetlen emberkét lehetett volna felhívni, de ő a nagyon tuti) így meg tudom állapítani egyik-másik értéket. Viszont nem értek a Legokhoz, amihez meg te értesz Dzséjt. Tehát ha valaki Legot akar eladni, akkor majd téged hívlak fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Phobos, nincs benned véletlenül egy-két vonóhúzás? Ekkora lenyúlást öregem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Phobos, nincs benned véletlenül egy-két vonóhúzás? Ekkora lenyúlást öregem! Nincs De 2 okból is hülye voltam, így visszagondolva az esetre. 1) Kevesebbről is indulhattam volna. Van egy olyan érzésem, hogy 10-ért is odaadta volna 2) Hogy nem én vettem meg. Kasszából kifizettem volna a 20-at, majd pár percre bezártam volna, ki az ATM-hez, onnan leemelni a számláról a 20-at és azt betenni a kasszába. Így akkor nem a boltnak ment volna a 350, hanem nekem Illetve 330, mert -20-ban lettem volna Na majd legközelebb, hisz nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. Biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen marha máskor is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Nem baj Gazsi, bele köll jönni, oszt jónapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Tehát ha valaki Legot akar eladni, akkor majd téged hívlak fel Ha valaki legot visz be az antikváriumba eladásra, hívjál is, mert azt a mókuspéldányt szeretném magamnak megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Ha valaki legot visz be az antikváriumba eladásra, hívjál is, mert azt a mókuspéldányt szeretném magamnak megnézni Nem pont az antikváriumra gondoltam ebben az esetben, de ha tényleg lesz aki ide hozza a Legoját, majd kapsz egy hívást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. De Phobos, ha majd csúnyán átvág a viz-, autó- vagy akármi szerelő vagy bárki aki valamihez ért, amihez te nem és pénzt kér érte, akkor ugye nem veszed rossz néven ha majd olyan nagyon nem sajnállak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. nem veszed rossz néven ha majd olyan nagyon nem sajnállak... Nem, mert ez manapság már természetes dolog, hogy az egyik ott vágja át a másikat ahol csak tudja.Ilyen már (vagy még csak errefelé mutat) a hétköznapi élet is sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Azért rendesen lehúztad szegény komát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Dzséjt bá' most nézem a gyűjteményedet az SFportálról kiindulva. Hát nem panaszkodhatsz, ez elég tekintélyes kis gyűjtemény, de még így is a Pilóta Pillanatok ami a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. De jó kis napom van. Reggel bejön egy férfi egy láthatóan régi könnyvel, hogy eladná. Megnézem, 18. századbeli francia nyelvű matematika könyv. Nem semmi történet. Azért én sajnálom az eredeti tulajt, akár ilyen az élet Mo-n, akár nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. (szerkesztve) Az információ hatalma, ugye. Nem a könyv ér sokat, hanem megtalálni, aki sokra értékeli. A vevő meg gondolom úgy meséli tovább a történetet, hogy vett 350 -ért egy többmilliót érő könyvet Szerkesztve: 2011. Január 31. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Dzséjt bá' most nézem a gyűjteményedet az SFportálról kiindulva. Hát nem panaszkodhatsz, ez elég tekintélyes kis gyűjtemény, de még így is a Pilóta Pillanatok ami a legjobb Kösz. Hát igen, a Pilóta pillanatokat nem übereli azért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Dzséjt bá' most nézem a gyűjteményedet az SFportálról kiindulva. Hát nem panaszkodhatsz, ez elég tekintélyes kis gyűjtemény, de még így is a Pilóta Pillanatok ami a legjobb Na, magamhoz tértem...A mindenit! Na ez (LEGO) gyűjtemény! 1999-től számítva kis túlzással kb. minden készletből látok egyet. Nagyon kafa! Majd elolvasom részletesen a cikket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. A vevő meg gondolom úgy meséli tovább a történetet, hogy vett 350 -ért egy többmilliót érő könyvet Van egy olyan érzésem, hogy még igaza is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Na, magamhoz tértem...A mindenit! Na ez (LEGO) gyűjtemény! 1999-től számítva kis túlzással kb. minden készletből látok egyet. Nagyon kafa! Majd elolvasom részletesen a cikket. 2009-ből egy készlet sincs, még Az utóbbi két évben nem nagyon volt lehetőségem gyűjtögetni, úgyhogy van már mit bepótolni. A cikkekből ugyan kimaradt, de van még egy szörnyikém: tarajos, a gremlinsek vezére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.