JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog Névnapot az Öregharcosnak! Meg a többieknek is! Boldog Nőnapot a fórum bájos hölgyeinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. 130 -28 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot. Június 23 skaccok, június 23... .P De akik druszáim közül ma ünnepli annak meg boldog névnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot! Boldog névnapot annak aki ma ünnepli és annak is aki nem. Ez utóbbi esetben viszont van egy elmaradásom: boldog névnapot tegnapra Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot annak, aki még ma ünnepli. Boldog nőnapot a hölgyeknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Köszönjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot Oldie és Sky. És boldog nőnapot a hölgyeknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot és névnapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot a lányoknak, és Zoltán napot a Zoltánoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Zolinak boldog szülinapot, a nőknek meg nőnapot. A névnapokba már belezavarodtam hogy kinek mikor mi, szóval névnapokat. De kitalálom, Oldie Juliánuszt, Sky a Szilvánuszt ünnepli ma. Amúgy ennyi virágot se még láttam mint amennyit ma. Minden megállóban kismillió cigány árulja a gazaikat, aztán ha jön a rendőr futnak. A legjobb az volt amikor pár éve azt árulták az aluljáróban amit fent a lépcsőnél kiszedtek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Köszi szépen mindenkinek Oldie kivételével a Zoltánoknak sok boldog névnapot Jelentkezhetsz a Mensán Annyira nem tartom fontosnak, de köszi az ötletet Valójában sosem tartottuk meg itthon, pont a karácsony közelsége miatt. Mondjuk ez még a hagyján része, de mivel a húgom meg január 1-jén született, így neki a szülinapja ilyen "már letudtuk a karácsonnyal" verzió. 3 kolléganőmnek is dec. 23-án született a gyereke Az egyik azt mondta, hogy tudatosan odafigyelt, meg legyen tartva rendesen a napján (a karácsony előtti őrültség ellenére), hogy ne legyen sértődés belőle sose Mert ugye a másik gyerekének meg nyáron van a születésnapja, és a fiú zokon vette volna gyerekként, ha neki nincs külön tartva a karácsonytól Így karácsonykor sosincs náluk pl. torta, mert az van előző nap, vagy már 22-én este Ilyen sokáig tart? Akkor majd holnap próbálom ki. Eddig sem nagyon tart, nekem csak azért volt huszonvalahány perc, mert a húgom közben idejött és dumáltunk pár percet közben Szerkesztve: 2011. Március 8. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Köszi szépen, és boldog névnapot minden ünnepeltnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Oldie kivételével a Zoltánoknak sok boldog névnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nő- és névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot a hölgyeknek. Ők igyanak egy kis Baileyst. Boldog névnapot a Zoltánoknak. Ők pedig 52 fokos pálinkát, ha nincs akkor meg egy pohár Domestost. Ez is üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nő- vagy névnapot mindenkinek, akit illet. A köszöntést pedig ismét köszönöm. Két nap alatt learatok mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ők pedig 52 fokos pálinkát Én ma ittam a Zoltánok helyett is, mondjuk a tegnapi Tamásra Megint elvoltam a szomszédnál számítógépet bütykölni. Nem tudom, honnan volt az a pálinka, de mikor kilöttyent, átmarta a padlót. Tisztára, mint az Alienben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én ma ittam a Zoltánok helyett is, mondjuk a tegnapi Tamásra Megint elvoltam a szomszédnál számítógépet bütykölni. Nem tudom, honnan volt az a pálinka, de mikor kilöttyent, átmarta a padlót. Tisztára, mint az Alienben. Az alagsorban megállt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Az alagsorban megállt? Meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Meg! Reméljük a patkányok nem ittak belőle. " A mutáns patkány bosszúja" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. A pincéből lenne az új Kaptár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én is köszönöm a névnapi köszöntéseket, már ha 1-2 emberen kívül tudta valaki, hogy így hívnak. Oldie-val ellentétben én ma tartom, öcsém - aki Tamás - pedig tegnap, így nincs kavarodás a dologból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot a fórum Zolijainak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot minden illetékes Zoltánnak! Köszi a nőnapi köszöntést. Igaz, ez amolyan munkásmozgalmi múltú dolog, de azért jól esik az embernek az a szál virág, és a jó szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Igaz, ez amolyan munkásmozgalmi múltú dolog, Azért Internacionálét ne várj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Azért Internacionálét ne várj Isten ments Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. de azért jól esik az embernek az a szál virág, és a jó szó. Ilyen kis figyelmesség a hétköznapokon is jól esik az embernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én tudom, hogy nem most tartja Bár már évek óta visszatérő téma a fórumon Boldog nőnapot a hölgyeknek. Ők igyanak egy kis Baileyst. Köszi, de inkább maradok a búzasörnél Bár a Baileys is iható. Köszi mindenkinek a köszöntést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ilyen kis figyelmesség a hétköznapokon is jól esik az embernek. Ez így van. Bármikor máskor is örülök nekik, sőt, akkor talán még jobban, mert az igazán szívből jön, amihez nem kell alkalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én tudom, hogy nem most tartja Bár már évek óta visszatérő téma a fórumon Oldie különleges mint a tejbe tök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.