Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Sikerült konvertálni mkv-ból avi-ba, de a BD lejátszóm mégse viszi. Help! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. kudar szólt, hogy szomorúak vagytok, hogy nem vagyok. Nagyon le vagyok maradva mindennel, alig jut időm valamire. Sajnos még egy TCW-t se láttam, szóval... Most is csak beírtam és boldog szülinapot Pildi meg akinek eddig volt és nem köszöntöttem fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Viszont Oldie: anyó a nagyanyád Vén tyúkot nem mondhatok mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. kudar szólt, hogy szomorúak vagytok, hogy nem vagyok. Nagyon le vagyok maradva mindennel, alig jut időm valamire. Sajnos még egy TCW-t se láttam, szóval... Most is csak beírtam és boldog szülinapot Pildi meg akinek eddig volt és nem köszöntöttem fel! Szomorú eset, de azért ha tudsz majd gyere. És jó, hogy benéztél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Phobos, köszi szépen! Remélem, azért belátható ideig fog ez az időbeosztás tartani Nálad, mert elég lélekromboló lehet hosszú távon. Vén tyúkot nem mondhatok mindig. Te aztán értesz a nők nyelvén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. kudar szólt, hogy szomorúak vagytok, hogy nem vagyok. Nnnnaaaaa, ez így nem teljesen igaz. Mondjuk úgy, hogy nem köll osztozkodni a sörön. :D Biztos piszok szomjas lehetsz már. Kitartás a melóhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Te aztán értesz a nők nyelvén... Igyekszik az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Phobos, köszi szépen! Remélem, azért belátható ideig fog ez az időbeosztás tartani Nálad, mert elég lélekromboló lehet hosszú távon. Sajnos nem valószínű. Kb. 1 hónapja lett ez a munkaköröm és tudtam, hogy ez ilyen lesz, így vállaltam el.Szóval ez nem időszakos lesz, hanem hosszútávú, de eddig bírom. Mondjuk az a 0-24/7 nem így van, mert inkább 7-20/6 van, mert este 8-tól reggel 7-ig kikapcsolva van (nagyrészt) a mobilom, így aki akkor keres az megszívta Meg vasárnap nem kell dolgozni, akkor pihenek vagy itthon kell doksikat készíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. kudar szólt, hogy szomorúak vagytok, hogy nem vagyok. Nagyon le vagyok maradva mindennel, alig jut időm valamire. Sajnos még egy TCW-t se láttam, szóval... Jó, hogy benéztél Remélem, a munka ebben a formában nem lesz tartós, mert elég nehéz ilyen beosztásokban dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Kitartás Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Te aztán értesz a nők nyelvén... Félreérted. Oldie-nál az öregítés a legnagyobb dicséret. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Az előzmények itt olvashatók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Boldog szülinapot Pildi. Ilyenkor megyek reggel melózni, pedig én lettem volna az első, csak tegnap le kellett feküdnöm korábban. A bátyó remélem megkínált már pálinkával. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Boldog születésnapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Frenkie, SimonZ, köszi szépen Nektek is! A bátyó remélem megkínált már pálinkával. :D Ma csak egy kis köszöntés volt, a pálinkázás meg egyéb ünnepi dínom-dánom majd vasárnap lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. (szerkesztve) Ody Mandrell: " Sikerült konvertálni mkv-ból avi-ba, de a BD lejátszóm mégse viszi. Help! " Azt hiszem, az sem mindegy, hogy hogyan van avi-ba konvertálva, mert nem az ilyen lejátszók nem mindent visznek. Például a DVD lejátszónk nem viszi az olyan DVD lemezekre kiírt filmeket, melyeken több film van. Ezért, külön át kell DVD-be konvertálni, szerintem nézd meg, hogy milyen formátumot enged lejátszani és annak megfelelően konvertáld a filmet. Ha így sem lesz jó, akkor sajnos nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Pildi neked pedig nagyon sok boldog születésnapot, és még vagy százat! Szerkesztve: 2011. Október 20. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ody Mandrell: " Sikerült konvertálni mkv-ból avi-ba, de a BD lejátszóm mégse viszi. Help! " Azt hiszem, az sem mindegy, hogy hogyan van avi-ba konvertálva, mert nem az ilyen lejátszók nem mindent visznek. Például a DVD lejátszónk nem viszi az olyan DVD lemezekre kiírt filmeket, melyeken több film van. Ezért, külön át kell DVD-be konvertálni, szerintem nézd meg, hogy milyen formátumot enged lejátszani és annak megfelelően konvertáld a filmet. Ha így sem lesz jó, akkor sajnos nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Avit lejátszik, csak mkv-t nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Avit lejátszik, csak mkv-t nem. De már átkonvertáltad, vagy még az mkv-n van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. De már átkonvertáltad, vagy még az mkv-n van? Rajta vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. (szerkesztve) Rajta vagyok. Áhh, akkor már érthető. Azt hittem, hogy már át van konvertálva, de mégsem viszi. Ha majd kész leszel légy szíves írd meg, hogy jó e. Szerkesztve: 2011. Október 20. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. A héten voltam Szegeden. Néhány fotó: SZEGED És akkor egy pár régebbi is: SOPRON És a nyárról: BÉCS 1 (Itt belvárosi képek főleg) BÉCS 2 (üzleti negyed, történelmi külváros, Práter) BÉCS 3 (Schönbrunn) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. A csodával határos módon, majd egy hónap után megkaptuk első tankönyveinket, per pillanat informatikából....és akkor most tessék kapaszkodni, 2003-2004-es adatok vannak benne :lol: Epekedve várjuk a többit is és már mennek a fogadások, hogy vajh a közgáz nem e a tervgazdálkodás rejtelmeit fogja e taglalni. Egy szó mint száz, a drága Munkaügyi Központ ( ő adta ki a sulinak, hogy milyen tankönyveket szerezhet be!) elmehet a r*tkes hónalj f........!! Az amúgy 2400 tanórát 600-ban határozta meg másrészről. Lehet találgatni, hogy milyen eredmények fognak születni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Az amúgy 2400 tanórát 600-ban határozta meg másrészről. Lehet találgatni, hogy milyen eredmények fognak születni. Ilyenek a levelezős, esti, stb. képzések is, az órák száma jóval kevesebb, szóval otthon még sok energiát kell ráfordítani. Csak akkor kell a jó könyv is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Ilyenek a levelezős, esti, stb. képzések is, az órák száma jóval kevesebb, szóval otthon még sok energiát kell ráfordítani. Csak akkor kell a jó könyv is. Na igen, csak esti, levelező max hetente kétszer, háromszor van, ez meg nappali képzés a hét minden napján csupán hat hónapig. Naponta hat-hét órát adnak és három hét után már modulzáró vizsgát fogunk csinálni. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Látom ez az egész felsőoktatás úgy sz*r ahogy van. El is döntöttem hogy érettségi után megcsinálom az OKJ-t aztán lesz ami lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Látom ez az egész felsőoktatás úgy sz*r ahogy van. El is döntöttem hogy érettségi után megcsinálom az OKJ-t aztán lesz ami lesz. Kicsit hamari következtetés. Ha nappalira mész vagy egy jó egyetemen levelezőre nem ilyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Látom ez az egész felsőoktatás úgy sz*r ahogy van. El is döntöttem hogy érettségi után megcsinálom az OKJ-t aztán lesz ami lesz. OKJ ez is, de eszembe se lenne még egyszer ilyen körülmények közt nekivágni. Embertelen egy ilyen tanrendet már felnőtt fejjel végigcsinálni. De a fiataloknak is. Képtelenség tudásszomjazva felhőtlenül örülni teszem azt a mikró harmadik órájában miközben még négy hátravan. És másnap kezdődik minden előröl. Ez egy látszatoktatás, semmi több. Minimum egy két éves időrendben kellett volna a Központnak megalkotnia ezt az egészet, nem hat hónap alatt ledarálni az egészet. De ez van, kell a statisztikai adat odafent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Jó képek! A labor, ahol kutatok, pont a Dóm melett van, angyalok figyelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. https://www.facebook.com/szerencsejatek.zrt?sk=app_273600716005787&code=AQDdvNa7YmHQCEFDUt0mjl0IwoWucBlJsYe_2xrHZHO3SZWvtVT8-E8Uc-hd3M8PNsrCe2yl3_Lua3sdZXZ1ExgpHhcrsxOkF7w-zUp6j_ovVmQoK-LHW4VkSJ_m5vHmifbHB5BDDu2i46yHoL4PeDCiZ1Y9SzQLPLzO6pl70wmoVhk3-dcjlNUGISgctedTocKS8WH1lifH07dJww2sRBBn#_=_ Szerencsejáték Zrt -nél lehet a Facebook-on szavazni hogy melyik állatmenhely kapjon pénzt. Akinek van valami kötődése, szavazzon! (Én megtettem, Karneolt a Misináról hoztam ki és nagyon jó tapasztalataim vannak.) Viszont bármelyik nyer, kb biztos, hogy a legjobb helyre kerül a pénz..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. OKJ ez is, de eszembe se lenne még egyszer ilyen körülmények közt nekivágni. Embertelen egy ilyen tanrendet már felnőtt fejjel végigcsinálni. De a fiataloknak is. Képtelenség tudásszomjazva felhőtlenül örülni teszem azt a mikró harmadik órájában miközben még négy hátravan. És másnap kezdődik minden előröl. Ez egy látszatoktatás, semmi több. Minimum egy két éves időrendben kellett volna a Központnak megalkotnia ezt az egészet, nem hat hónap alatt ledarálni az egészet. De ez van, kell a statisztikai adat odafent. És mennyit fizetsz ezért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.