Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Az a profizmus főleg, ha nevetnek mikor együtt felállunk. Ajtónyitás szempontjából az összes nőt megtisztelem ezzel az apró dologgal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hehe, jó mókát hozzá Ilyen jó géped van? Az enyémmel meg sem próbálkoznék. Csak aztán nehogy azt kapd végül, hogy: HASTALA VISTA, WINDOWS! Donát, jobbulást. Nah végülis felment, 3.5-ös értékelést kaptam a Vista-tól(mert ugye nem a Paksi atomerőművön ülök..).. A baj az hogy nem müxik a net, még jó hogy meghagytam egy külön partícióra az Xp-t.Az a baj hogy nem ismeri fel az Ethernet kártyát, illetve nem talál hozzá kellő drivereket. Az SMC állítólag azt nyilatkozta, hogy a Vista megjelenése(január 30) után csak hetekkel lesz Vista kompatibilis driver-ük... Na én ilyenkor vagyok olyan állapotban hogy mennék írtani a Jedi Templomba... Üdv újra Coce, csak nem a Hoth-on voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Az SMC állítólag azt nyilatkozta, hogy a Vista megjelenése(január 30) után csak hetekkel lesz Vista kompatibilis driver-ük... Hát igen, kb minden hardverrel ez van. Vista van, driver nincs. Odabent a suliban is pont ezen szencségeltünk, hogy nem ismeri fel az eternet kártyát. Szép és jó, de pillanatnyilag ennél nem sokkal több. Szvsz még kell neki pár hónap, míg rendesen beindul (és még vagy fél év, mire tényleg érdemes lesz rá váltani). Én amúgy 1.2-t kaptam Eztán nem is próbálkoztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Nah végülis felment, 3.5-ös értékelést kaptam a Vista-tól(mert ugye nem a Paksi atomerőművön ülök..)..A baj az hogy nem müxik a net, még jó hogy meghagytam egy külön partícióra az Xp-t.Az a baj hogy nem ismeri fel az Ethernet kártyát, illetve nem talál hozzá kellő drivereket. Az SMC állítólag azt nyilatkozta, hogy a Vista megjelenése(január 30) után csak hetekkel lesz Vista kompatibilis driver-ük... Na én ilyenkor vagyok olyan állapotban hogy mennék írtani a Jedi Templomba... Üdv újra Coce, csak nem a Hoth-on voltál? Dede, még láttalak is szellemalakban, csak csesztél visszaszólni, mikor szóltam hozzád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Biztos nem akart elküldeni a hosszú út után a Dagobára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hogyhogy nem ismeri fel?Egy nyomorult hálókártyát?Nincs benne egy Realtek-es alapdriver.Milyen szar ez?Én várom a márciusi magyart, hátha az jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Sajnos a Vista jelenleg még nagyon sok dolgot nem ismer fel, mert nem egy gyártó még nem készült el a hozzá való driverrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog Szülinapot lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog születésnapot! frenkie: Már írtam az internet szolgáltatónak hogy cseréljék ki a hálókártyát, elvileg megtehetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nagyon sok boldog születésnapot, Lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Sok-sok-sok-sok boldog születésnapot! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. "Boldog, boldog, boldog születésnapot. Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!" (Valaki meg tudja nekem mondani, melyik dalból idéztem? Gyerek koromban sokat hallottam, de nem emlékszem már az együttesre, viszont napok óta kering a fejembe ez a két sor.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Úgy rémlik, hogy Koncz Zsuzsa énekelte ezt így Vagy valamelyik másik korabeli énekesnő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Halász Judit skaccok. Amúgy én is boldog szülinapot kívánok! Szerkesztve: 2007. Február 13. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Igen Halász Judit Így kezdődik: "Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod, Másként kel fel reggel a nap, másként jár a hold..." Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog születésnapoit, Lokatelli! (Az oviban nálunk is mindig Halász Judit szólt ilyenkor.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Most, hogy így Lokatellit ennyire felcsigáztuk Jöjjön a teljes szöveg mielőtt még megsértődne. :D Halász Judit : Boldog születésnapot Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod Másként kelt fel reggel a nap és másként járt a hold Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk Boldog, boldog, boldog születésnapot Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán Őrizd meg az emlékeid, s légy nagyon vidám Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk Boldog, boldog, boldog születésnapot... Tavasz után eljön a nyár és ősz után a tél De minden évben eljön a nap, amikor születtél Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk ||: Boldog, boldog, boldog születésnapot... | Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Isten éltessen sokáig!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. THX Oldi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Halász Judit skaccok. Tényleg, az az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Biztos nem akart elküldeni a hosszú út után a Dagobára. Hát jah, még azt tett volna be nekem, hogy oda elbuszozzak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog születésnapot, Lokatelli! És még sokat. (Egyébként nekünk általános alsó tagozatban szólt mindig ez. Kivéve az én születésnapomat, mert az nyáron van. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Annak akit érdekel szólhat még mert innen le lehet tölteni. http://www.nlvk.hu/gyerekoldal/zene/zeneh.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Én is csatlakoznék. HBTY loki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog szülinapot lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (Egyébként nekünk általános alsó tagozatban szólt mindig ez. Kivéve az én születésnapomat, mert az nyáron van. ) Na ezért nem köszöntöttek fel soha engem sem az osztálytársak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Boldog szülinapot Lokatelli.Rúgjál ám be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Nagyon jól esett, hogy Ti is felköszöntöttetek! Halász Judit nagy kedvenc itthon, egy csomó aláírt lemez/kazetta/cd van tőle. frenkie: Torok nem maradt szárazon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Kicsit lemaradtam de azért utólag Bolgod Születésnapot ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.