Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom. Én ismertem a Fallen Order cselekményét és karaktereit, de a szó- és cselekvésismétlések fájdalmassá tették. Egy tök jó kalandregény lehetett volna, ha azon van a fókusz, amin lennie kellene, és nem egy olyan elemen, aminek a kisebb fókuszt kellett volna kapnia. Érdemes elolvasni a molyos értékeléseket, több gamer is próbálkozott vele sikertelenül. 

De ez már off topic, úgyhogy vissza a könyvekhez. :D

Hozzászólás ideje:

Amúgy nektek milyen tapasztalatotok volt a rendelés kiszállítása kapcsán? Nekem 1 hete áll a dolog, az igazoló email óta semmi sem történt. Utánvétesen kértem persze.

Hozzászólás ideje:

Minden termék raktáron volt? Nálam csak akkor szokott állni, ha nincs meg náluk minden amit rendeltem. Most pedig elég olyan sok könyv van a kínálatban ami majd csak május végétől lesz újra elérhető. Nekem is áll egy rendelésem náluk.

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg ez lehet a megoldás. Elég sok mindent rendeltem, vélhetőleg volt közte olyan is amire várni kell. Olyanokat kerültem, amiket elő kellett volna jegyezni, de ettől még olyan lehetett közte ami épp nem volt raktáron. 

Hozzászólás ideje:

Nekem eddig minden megjött. A korábban említett Budapestre szállítás pedig a gyakorlatban meg sem történt. Egy e-mail váltás után kiderült, hogy eleve Istenmezejére hozták a terméket, csak informatikai hiba miatt kaptam pesti címet. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Valószínűleg ez lehet a megoldás. Elég sok mindent rendeltem, vélhetőleg volt közte olyan is amire várni kell. Olyanokat kerültem, amiket elő kellett volna jegyezni, de ettől még olyan lehetett közte ami épp nem volt raktáron. 

A honlapon elvileg lehet ellenőrizni, hogy raktáron van-e vagy nincs. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A honlapon elvileg lehet ellenőrizni, hogy raktáron van-e vagy nincs. 

Megnézem majd, csak folyamatosan vacakolt a honlap... nem töltött be, vagy csak kínkeservesen, úgyhogy inkább leadtam a már összerakott kosárral a rendelést, és reméltem, hogy minél hamarabb megjön. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Sziasztok,

szeretnék egy kis segítséget kérni. Tudja valaki, hogy hogyan hívják magyarul a galaxis keleti régióját, amibe a Hutt űr is beletartozik? Angolul "The Slice" néven ismert, de van-e ennek magyar neve?

https://static.wikia.nocookie.net/starwars/images/4/43/The_Slice.jpg/revision/latest?cb=20210502181337

Szerkesztve: - kdani20
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Állítólag néhányan kaptak levelet, hogy az X-szárnyúak megjelenése július 24-re tolódott.

Nem úgy volt, hogy július erejével megszűnik a Szukits forgalmazási joga? Más is kapott értesitést?

A Szukitsnál "úgy alakult" (persze, úgy... :roll: ), hogy év végéig forgalmazhatnak. Újranyomások lesznek a regényekből, keménykötéses dolgokat nem nyomnak újra. 

Részletek a fb oldalukon.

Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy idén biztosan nem jön új kiadó-bejelentés, és év végéig egy laza 8 könyves elmaradással számolhatunk, amiknél jó esély lesz rá, hogy sosem jelennek meg hivatalos fordításban. Kár a THR 3. fázisáért.  :(

Még jó, hogy hamarosan kész A hercegnő és a kalandor ebook, és már javában dolgozom Az élő Erő fordításán. Hogy meddig bírom, nem tudom, de a jelek szerint egy darabig még elleszek. :(

Szerkesztve: - kdani20
Hozzászólás ideje:

Én azért vettem meg gyorsan mindent júniusban, mert úgy volt, hogy utána vége... mondjuk nem jártam rosszul, mert még áremelések előtt sikerült jópárat behúzni. 

Érzek itt némi vetítést a kiadó részéről. Nem tudom, ez mennyire ütközik a fogyasztóvédelem kereteibe.

• 2 héttel később...

Star Wars: Stories from a Galaxy Far, Far Away néven lesz egy panel a SDCC-n július 25-én, negyed 5-kor (ez magyar idő szerint péntek 1:15), ahol a Köztársaság Fénykorától egészen a Lázadás korszakáig fognak beszélni a különböző művekről, legyen szó könyv, képregény vagy videójáték. Ott lesz Humberly Gonzalez (az Outlaws játékban a főhősnő, Kay Vess), Jay Rickon (ND-5, a kommandódroid a játékból) és Dee Bradley Baker (őt persze nem kell bemutatnom). Rajtuk kívül még Justina Ireland, Tessa Gratton és Cavan Scott is jelen lesznek. Lesznek bejelentések a későbbi könyvekről, képregényekről és játékokról (itt szerintem az Outlaws lesz csak fókuszban, látva a színészek jelenlétét).

Csak a csütörtöki menetrend ismert az SDCC kínálatából, szóval ha lesz még SW-vel kapcsolatos panel, azt majd a hét folyamán tudjuk meg, de csütörtökre egyelőre csak ez az, ami SW-vel kapcsolatos. :)

Szerkesztve: - Bence1997
  • Szomorú 1
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 1
Hozzászólás ideje:

Remélem azért beszélni fognak a Köztársaság Fénykorának a jövőjéről is a harmadik fázis lezárása után, hogy ennyi volt-e, vagy van valamiféle koncepció a folytatásra. Engem ez érdekel a legjobban, illetve az, hogy mik lesznek a Marvel új Star Wars ongoingjai. 

Szerintem a KF-ről ráérnek jövőre beszélni. Még mindig a 3. fázis közepén járunk, idén én nem számítok nagy fejleményekre, a fázis lezárását fogják beteaselni, ennél többet nem várok.

A Marvelnél jó kérdés, hogy idén elakarnak-e indítani ongoingokat. 1-2 bejelentésre számítok (miniszériák ügyében), ami az év végefelé érkezhet (október-december) és megeshet, hogy csak októberben (a NYCC-on) fogják felfedni a terveiket.

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy a Marvel a NYCC-on fedné fel az újdonságait, hiszen akkor már meg kéne jelenniük az első új füzeteknek, nem?

Most az új képregények bejelentése mellé még egy-két regény bejelentést várok.

Hozzászólás ideje:

"Gleek" kódnévvel május 6-án érkezik majd egy újabb SW könyv. Ezen a napon amúgy már bevan rakva egy HR könyv (A Valiant Vow), de azt más kiadó adja ki.

https://www.penguinrandomhouse.com/books/761123/gleek-by-random-house-worlds/9780593874431/

Egyelőre úgy néz ki, hogy februárban lesz egy "Furore" kódnevű könyv, meg lesz ez. Minden bizonnyal egyik sem a HR utolsó fázisát erősítik. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy vagy valamely könyv folytatása lesz (itt gondolok az olyanra, mint a Qi'rás könyv még tavalyról) vagy önálló könyvek lesznek. Ne feledjük, jövőre lesz 10 éves a TFA és 20 éves a ROTS. Lehet azokhoz lesz közük. Bár az ilyenek inkább az év közepén szoktak érkezni, lehet a "Gleek" ilyen lesz, de a "Furore" nem.

Hozzászólás ideje:
2024. 06. 23. - 19:13, Bence1997 írta:

A korábban októberi premiert kapó "Furore" kódnevű regény új megjelenési dátumot kapott: 2025. február 25.

Na közben kiderült, hogy ez a könyv felnőtt regény lesz. Szerintem jövőhéten megtudjuk, hogy mi a címe. :)

45 perccel korábban, Iqvi írta:

Hát igen. Nagyon rossz hogy a szukits még év végéig fenntartja a forgalmazási jogokat ebből a szempontból. 

Ennek ehhez semmi köze. Az, hogy belépjen egy új kiadó, aki átveszi a SW regénykiadást hosszadalmas folyamat. Ez nem úgy működik, hogy pár hét alatt már lehet szerződni. Van olyan eset is, hogy egy jogtulajdonos egy egyszerű kiadói megkeresésre, érdeklődésre is csupán 5-6 hónappal később reagál, és akkor még utána indulna meg az egyezkedés hosszas bürokratikus folyamata. Biztos voltam benne - függetlenül a Szukits forgalmazási hosszabbítástól - hogy senki sem fog még bejelenteni semmit se. Azt se tudjuk egyébként, hogy van-e egyáltalán jelentkező. Vagy ha vannak is, akkor hányan, vagy hogy hol tartanak a folyamatok.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Kathy Tyers érdekes posztot osztott meg facebookján:

Hi, friends. Long time, no post -- and I am temporarily sworn to secrecy -- but next week, I get to make an exciting announcement. More soon!

A hölgyemény amúgy még a régi EUban alkotott (The Truce of Bakura, NJO: Balance Point) és úgy néz ki, hogy jövőhéten lesz egy bejelentése. Jövőhéten lesz a SDCC. Talán övé a februári könyv? Vagy a másik nem HR-es könyv? Amikor egy kommentelő azt írta, hogy csak nem SW-vel kapcsolatos, egy "Ummmm" volt a válasza.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.