Ugrás a kommentre

Könyvek


Nute Gunray

Ajánlott hozzászólás

Hát nem tudom. Én ismertem a Fallen Order cselekményét és karaktereit, de a szó- és cselekvésismétlések fájdalmassá tették. Egy tök jó kalandregény lehetett volna, ha azon van a fókusz, amin lennie kellene, és nem egy olyan elemen, aminek a kisebb fókuszt kellett volna kapnia. Érdemes elolvasni a molyos értékeléseket, több gamer is próbálkozott vele sikertelenül. 

 

De ez már off topic, úgyhogy vissza a könyvekhez. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Donát írta:

Valószínűleg ez lehet a megoldás. Elég sok mindent rendeltem, vélhetőleg volt közte olyan is amire várni kell. Olyanokat kerültem, amiket elő kellett volna jegyezni, de ettől még olyan lehetett közte ami épp nem volt raktáron. 

A honlapon elvileg lehet ellenőrizni, hogy raktáron van-e vagy nincs. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A honlapon elvileg lehet ellenőrizni, hogy raktáron van-e vagy nincs. 

Megnézem majd, csak folyamatosan vacakolt a honlap... nem töltött be, vagy csak kínkeservesen, úgyhogy inkább leadtam a már összerakott kosárral a rendelést, és reméltem, hogy minél hamarabb megjön. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

Sziasztok,

 

szeretnék egy kis segítséget kérni. Tudja valaki, hogy hogyan hívják magyarul a galaxis keleti régióját, amibe a Hutt űr is beletartozik? Angolul "The Slice" néven ismert, de van-e ennek magyar neve?

 

https://static.wikia.nocookie.net/starwars/images/4/43/The_Slice.jpg/revision/latest?cb=20210502181337

Szerkesztve: - kdani20
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

A Szukitsnál "úgy alakult" (persze, úgy... :roll: ), hogy év végéig forgalmazhatnak. Újranyomások lesznek a regényekből, keménykötéses dolgokat nem nyomnak újra. 

 

Részletek a fb oldalukon.

 

Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy idén biztosan nem jön új kiadó-bejelentés, és év végéig egy laza 8 könyves elmaradással számolhatunk, amiknél jó esély lesz rá, hogy sosem jelennek meg hivatalos fordításban. Kár a THR 3. fázisáért.  :(

 

Még jó, hogy hamarosan kész A hercegnő és a kalandor ebook, és már javában dolgozom Az élő Erő fordításán. Hogy meddig bírom, nem tudom, de a jelek szerint egy darabig még elleszek. :(

Szerkesztve: - kdani20
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én azért vettem meg gyorsan mindent júniusban, mert úgy volt, hogy utána vége... mondjuk nem jártam rosszul, mert még áremelések előtt sikerült jópárat behúzni. 

 

Érzek itt némi vetítést a kiadó részéről. Nem tudom, ez mennyire ütközik a fogyasztóvédelem kereteibe.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Star Wars: Stories from a Galaxy Far, Far Away néven lesz egy panel a SDCC-n július 25-én, negyed 5-kor (ez magyar idő szerint péntek 1:15), ahol a Köztársaság Fénykorától egészen a Lázadás korszakáig fognak beszélni a különböző művekről, legyen szó könyv, képregény vagy videójáték. Ott lesz Humberly Gonzalez (az Outlaws játékban a főhősnő, Kay Vess), Jay Rickon (ND-5, a kommandódroid a játékból) és Dee Bradley Baker (őt persze nem kell bemutatnom). Rajtuk kívül még Justina Ireland, Tessa Gratton és Cavan Scott is jelen lesznek. Lesznek bejelentések a későbbi könyvekről, képregényekről és játékokról (itt szerintem az Outlaws lesz csak fókuszban, látva a színészek jelenlétét).

 

 

Csak a csütörtöki menetrend ismert az SDCC kínálatából, szóval ha lesz még SW-vel kapcsolatos panel, azt majd a hét folyamán tudjuk meg, de csütörtökre egyelőre csak ez az, ami SW-vel kapcsolatos. :)

Szerkesztve: - Bence1997
  • Szomorú 1
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 1
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Remélem azért beszélni fognak a Köztársaság Fénykorának a jövőjéről is a harmadik fázis lezárása után, hogy ennyi volt-e, vagy van valamiféle koncepció a folytatásra. Engem ez érdekel a legjobban, illetve az, hogy mik lesznek a Marvel új Star Wars ongoingjai. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem a KF-ről ráérnek jövőre beszélni. Még mindig a 3. fázis közepén járunk, idén én nem számítok nagy fejleményekre, a fázis lezárását fogják beteaselni, ennél többet nem várok.

 

A Marvelnél jó kérdés, hogy idén elakarnak-e indítani ongoingokat. 1-2 bejelentésre számítok (miniszériák ügyében), ami az év végefelé érkezhet (október-december) és megeshet, hogy csak októberben (a NYCC-on) fogják felfedni a terveiket.

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

"Gleek" kódnévvel május 6-án érkezik majd egy újabb SW könyv. Ezen a napon amúgy már bevan rakva egy HR könyv (A Valiant Vow), de azt más kiadó adja ki.

 

https://www.penguinrandomhouse.com/books/761123/gleek-by-random-house-worlds/9780593874431/

 

Egyelőre úgy néz ki, hogy februárban lesz egy "Furore" kódnevű könyv, meg lesz ez. Minden bizonnyal egyik sem a HR utolsó fázisát erősítik. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy vagy valamely könyv folytatása lesz (itt gondolok az olyanra, mint a Qi'rás könyv még tavalyról) vagy önálló könyvek lesznek. Ne feledjük, jövőre lesz 10 éves a TFA és 20 éves a ROTS. Lehet azokhoz lesz közük. Bár az ilyenek inkább az év közepén szoktak érkezni, lehet a "Gleek" ilyen lesz, de a "Furore" nem.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2024. 06. 23. - 19:13, Bence1997 írta:

A korábban októberi premiert kapó "Furore" kódnevű regény új megjelenési dátumot kapott: 2025. február 25.

Na közben kiderült, hogy ez a könyv felnőtt regény lesz. Szerintem jövőhéten megtudjuk, hogy mi a címe. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

45 perccel korábban, Iqvi írta:

Hát igen. Nagyon rossz hogy a szukits még év végéig fenntartja a forgalmazási jogokat ebből a szempontból. 

Ennek ehhez semmi köze. Az, hogy belépjen egy új kiadó, aki átveszi a SW regénykiadást hosszadalmas folyamat. Ez nem úgy működik, hogy pár hét alatt már lehet szerződni. Van olyan eset is, hogy egy jogtulajdonos egy egyszerű kiadói megkeresésre, érdeklődésre is csupán 5-6 hónappal később reagál, és akkor még utána indulna meg az egyezkedés hosszas bürokratikus folyamata. Biztos voltam benne - függetlenül a Szukits forgalmazási hosszabbítástól - hogy senki sem fog még bejelenteni semmit se. Azt se tudjuk egyébként, hogy van-e egyáltalán jelentkező. Vagy ha vannak is, akkor hányan, vagy hogy hol tartanak a folyamatok.

Szerkesztve: - Darth Revan9
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kathy Tyers érdekes posztot osztott meg facebookján:

 

Hi, friends. Long time, no post -- and I am temporarily sworn to secrecy -- but next week, I get to make an exciting announcement. More soon!

 

 

A hölgyemény amúgy még a régi EUban alkotott (The Truce of Bakura, NJO: Balance Point) és úgy néz ki, hogy jövőhéten lesz egy bejelentése. Jövőhéten lesz a SDCC. Talán övé a februári könyv? Vagy a másik nem HR-es könyv? Amikor egy kommentelő azt írta, hogy csak nem SW-vel kapcsolatos, egy "Ummmm" volt a válasza.

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.