Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Ide jöhetnek a képregények. Állítólag a Marvelesek már elmentek tárgyalni a Lucasfilmhez. Annyit hallottam, hogy több ongoing jellegű sorozatról van szó. Meglátjuk igaz.-e? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Állítólag júliusban lesz valami Marveles bejelentés is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 23. Hozzászólás ideje: 2014. Május 23. Nekem is nagyon bejött. Sokkal jobban jártak volna, ha ezt adják le, mint pl a Jar-Jaros szerencsétlenkedést, az nem vitte semerre tovább a sztorit. Ez sokkal nagyobb potenciállal bírt volna, mint az. De legalább megkapjuk ezt is, úgyhogy panaszra nincs ok Nem olyan biztos, hogy az a Jar Jaros nem vitte sehová a sztorit. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen abból tudtuk meg a legtöbb dolgot Talzinról, ez már előre vitte a sztorit. És még itt fel sem tűnt Talzin-anyó, nyilván van foganatja annak, hogy nem kapta meg a szokásos Erő-adagját. Válasz
Rincewind Hozzászólás ideje: 2014. Május 23. Hozzászólás ideje: 2014. Május 23. Nem olyan biztos, hogy az a Jar Jaros nem vitte sehová a sztorit. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen abból tudtuk meg a legtöbb dolgot Talzinról, ez már előre vitte a sztorit. És még itt fel sem tűnt Talzin-anyó, nyilván van foganatja annak, hogy nem kapta meg a szokásos Erő-adagját. Valóban nem volt felesleges az a történet, de szerintem mindannyian jobban jártunk volna, ha azt kapjuk most képregényben a Maul szál helyett. Az megint más kérdés, hogy annak a képregénynek mekkora lett volna a sikere. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. https://www.szukits.hu/the-old-republic/334-a-birodalom-vere-kepregeny.html valamirol lemaradtam mi ez es miert egy warhammeres bborito szerepel valaki tipp Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Darth Maul - Son of Dathomir #02: hiú ábránd, de tök jó lenne ezt egyszer egy TV film keretében látni. Fene, hogy még ezt az egy történetszálat nem tudták megcsinálni, pedig innét nézve, ez még fontos adalék lett volna a TCW-hez. Végre kezd két igen fontos kérdés kikristályosodni. Az első, mi Talzin terve, mi ez az egész, amit akkor indított el, amikor Ventress megverten hazakullogott. A másik, hogyan lehet Darth Maul még életben. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Talzin tervében Maul fontos szerepet játszik, de most végre látjuk, mi ez a szerep. Azt hiszem, az utolsó részben egy epikus harc lesz, Talzin & Maul vs. Sidious & Tyranus. https://www.szukits.hu/the-old-republic/334-a-birodalom-vere-kepregeny.html valamirol lemaradtam mi ez es miert egy warhammeres bborito szerepel valaki tipp Ne ilyedj meg, a Szukits egyszerűen rossz borítóképet tett ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Még az elsőt se olvastam, ideje lesz nekifogni. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Darth Maul - Son of Dathomir #02: hiú ábránd, de tök jó lenne ezt egyszer egy TV film keretében látni. Fene, hogy még ezt az egy történetszálat nem tudták megcsinálni, pedig innét nézve, ez még fontos adalék lett volna a TCW-hez. Végre kezd két igen fontos kérdés kikristályosodni. Az első, mi Talzin terve, mi ez az egész, amit akkor indított el, amikor Ventress megverten hazakullogott. A másik, hogyan lehet Darth Maul még életben. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Talzin tervében Maul fontos szerepet játszik, de most végre látjuk, mi ez a szerep. Azt hiszem, az utolsó részben egy epikus harc lesz, Talzin & Maul vs. Sidious & Tyranus. Egyetértek. Bele se merek gondolni, hogy milyen jól nézett volna ki ez a szál a képernyőn, Sam Witwer alakításával fűszerezve... Disney -> Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Megköszönném ha felrakná valaki majd ezt a füzetet is. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Azt szeretném megtudakolni, hogy mivel lehet a letöltött fájlt megtekinteni. Nálam nincs egy kompatibilis alkalmatosság se, amihez társíthatnám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Képnézegetővel is meg lehet nézni. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Június 20. Hozzászólás ideje: 2014. Június 20. Megköszönném ha felrakná valaki majd ezt a füzetet is. Én az első számot innen, a másodikat pedig innen szedtem le. Azt szeretném megtudakolni, hogy mivel lehet a letöltött fájlt megtekinteni. Nálam nincs egy kompatibilis alkalmatosság se, amihez társíthatnám. Ha cbr fájlokról van szó, akkor én ezt a programot ajánlom. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Június 20. Hozzászólás ideje: 2014. Június 20. Köszönöm, ez lesz az. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Június 21. Hozzászólás ideje: 2014. Június 21. A cbr-t szimplán át kell írni rar-ra, és akkor kicsomagolható, nem kell külön program Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Június 22. Hozzászólás ideje: 2014. Június 22. Nem torrentes linket tud valaki? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. Reaper lejjebb linkelte a mycomicpostot. Ott mindig fenn lesz a friss rész nem torrentes formában. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. (szerkesztve) Reaper lejjebb linkelte a mycomicpostot. Ott mindig fenn lesz a friss rész nem torrentes formában. Igen, láttam, hogy belinkelte, de az az első számhoz vitt, azt meg nem vettem, észre, hogy alatta van a link a második számhoz. Így jár az aki éjjel 11-kor próbál miniatűr linkeket kiböngészni. Köszi. Szerkesztve: 2014. Június 23. - Werebazs Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. Plusz keresője is van a portalnak. Itt a főoldal: http://mycomicpost.com/ Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Június 24. Hozzászólás ideje: 2014. Június 24. Plusz keresője is van a portalnak. Itt a főoldal: http://mycomicpost.com/ Azt láttam, és meg is próbáltam, de "Son of Dathmomir" kulcsszóra nincs találatot dobott ki, arra meg nem gondoltam, hogy simán Star Wars-ot próbáljak keresni Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Június 26. Hozzászólás ideje: 2014. Június 26. Cbrreader nagyon jó, egyszerű és ingyenes, nem tudnék újra visszállni képnézegetőre, ajánlom mindenkinek, megéri azt az egy perc pluszt. Mycomicpost a legjobb oldal. Kiváló amúgy a képregény, ajánlom mindenkinek a Death Sentencet is. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Son of Dathomir #3 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Ugy ez az új gyűjteményes Marvel kiadás nem számít majd canonnak? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Remélem nem. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Nem lesz hivatalos, ugyanis Legend címkével jelenik meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. (szerkesztve) Son of Dathomir #3 Köszi! SZERK: nekem vírust jelez benne! Szerkesztve: 2014. Július 18. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Melyikről szedted le? Majd arról szedem én is. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Melyikről szedted le? Majd arról szedem én is. A filefactory-ról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Az első linkről szedtem volna, de az .br.exe fájl amit vírusra dobott az irtóm. Remélem ezzel több sikerrel járok. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Naiv kérdés, de ezen az oldalon angolul vannak fenn? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Igen, eredetiben vannak fent. Sajnos egyelőre csak így jelentek meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.