Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Egyik ismerősöm szerint a Kingpin Kiadó próbálkozik az új Marvel SW képregények kiadásával. Állítólag a Kingpin vezetőjét, Harza Tomit már próbálják bizonyos személyek meggyőzni, hogy hagyja a túróba az előzmény trilógia közelében játszódó Kanant (és az esetleges ebben az érában játszódó jövőbeni szériákat), és csak a klasszikus trilógia és a folytatás trilógia idejében játszódó képregényekre koncentráljon. Nem tudom, hogy mennyire helytálló ez a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Egyik ismerősöm szerint a Kingpin Kiadó próbálkozik az új Marvel SW képregények kiadásával. Állítólag a Kingpin vezetőjét, Harza Tomit már próbálják bizonyos személyek meggyőzni, hogy hagyja a túróba az előzmény trilógia közelében játszódó Kanant (és az esetleges ebben az érában játszódó jövőbeni szériákat), és csak a klasszikus trilógia és a folytatás trilógia idejében játszódó képregényekre koncentráljon. Nem tudom, hogy mennyire helytálló ez a dolog. Kérdezzek rá nála? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Kérdezzek rá nála? Megteheted. Bár, ha minden igaz az ilyen dolgokat titkolni szokták. Amit biztosan tudok: valaki már tapogatózik, vagy tapogatózott a Marvel SW képregényeknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. A Kingpinben nagyon remenykedtem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Mondjuk az biztos, hogy így se jelenhetne meg minden, szerintem több szám, illetve sorozat is kimaradna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Jelenleg azért nincs akkora lemaradás a sorozatok számát illetően. A mini sorozatokat kiadhatnák TPB formába, és az ongoing meg mehetne havi lebontásba, de akár azokból is jöhetne a TPB verzió. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Igen, ez szép lenne. A gond a következő. A képregények terén általánosságban csekély az érdeklődés a magyar piacon. Az elmúlt években a Star Wars regények kiadása nagyon felpörgött és úgy tudom, hogy sokan inkább a regényeket választják. A másik, hogy a Disney a Kolibrivel egy rakás SW kiadványt ki szeretne adatni, ugyebár abban a podcast interjúban elég brutális nagy számokról volt szó. E mellé még havilapként SW képregény és TPB kiadványok is jöjjenek? Megnézném, ki fogja ezt bírni anyagilag. Ráadásul már 3 hosszú sorozat is van, a Star Wars, a Darth Vader és a Kanan. Ki tudja mennyit nyit még a Marvel a jövőben? Nem lennék meglepve, ha jövőre 2 újabb hosszú képregénysorozatot indítanának a folytatás trilógia érájában. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Nem tudom miket szeretnének kiadni, nem volt szerencsém ahhoz az interjúhoz. Azt viszont tudom, ha végignézek a Disney éra kiadványaival, akkor a legtöbb az a filmek vagy éppen a sorozatok feldolgozása. A klasszikus trilógia 60 féle verzióban legalább, amiket akkor se szeretnék megvenni, ha más kiadvány nem is jönne. Jobban örülnék, ha elsődlegesen azokra a kiadványokra fókuszálnának, amik fontosak a kánon szempontjából. 6 felnőtt regény 8 ifjúsági regény 1 TPB formátumba lévő mini Jelenleg ezekre kéne rákoncentrálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Egyetértek azzal, hogy inkább olyan kiadványokat kéne kiadni, amelyek új sztorikat mesélnek el. Én is feleslegesnek tartom az eddigi filmek több tucatnyi különféle képeskönyvön, gyerekkönyvön keresztül való bemutatását. Az ilyenekből elég lenne pár darab is. Azt hiszem most láthatjuk azt a dolgot, amiről az interjúban is szó volt: a Disney utasítása szerint sulykolni kell a klasszikus trilógiát. Ilyen körülmények között én örülök, hogy legalább a Dark Disciple kiadását megengedték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Na igen, eléggé érezhető a különbség, de nem csak a klasszikus trilógia kap ennyit. A Rebels is kap nagyjából ennyit, és a jövőben a hetedik rész is fog legalább ennyit kapni. Meg is néztem szám szerint. PT: 3 Rebels: 14 OT: 14 Ráadásul ezek a már megjelent kiadványok, amihez még legalább jön kettő epizód négyes, ötös és hatos kiadvány. Amit követ majd megint egy ami a teljes klasszikus trilógiát feldolgozza. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Szerintem egyelore a sima SW fog jonni ha jon valami. Meglatjuk,hogy fogy,aztan johetne kulonszam tpb...stb.Ha bejon a nepnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Harza Tomi: "Mások kiadásáról nemigen tudok semmit, nálunk biztosan nem lesz." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Meglepődtem volna, ha a Kingpinnél jön. Most is négy sorozat megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Rohadt elet.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Következő hónapban megjelenő képregények listája. Október 7 Star Wars 10: Showdown on the Smugglers' Moon, Part III Darth Vader 10: Shadows and Secrets, Part IV Lando 5 Shattered Empire 2 Október 14 Chewbacca 1 Shattered Empire 3 Október 21 Darth Vader 11: Shadows and Secrets, Part V Shattered Empire 4 Október 28 Star Wars 11: Showdown on the Smugglers' Moon, Part IV Kanan: First Blood, Part I Chewbacca 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Gondolom a Chewbacca a Lando helyét veszi át szintén 5 részes miniként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Igen, az lesz a következő mini. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Chewbacca után mi lesz a következő. Lehet, hogy az új filmből kapunk majd valakit a középpontba. Hozzáteszem, én leginkább egy Krell minit olvasnék szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. (szerkesztve) Eloszor legyen marha jo a Chewie mini aztan majd meglatjuk. :-) Boba miniiiit Szerkesztve: 2015. Szeptember 29. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Old Republic-os gigahosszú sorozatot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Na, ha olyat árulnának, akkor én megkajálnám. Sky kolléga már említette, de részemről is megerősítem, hogy a Chewie-mini fordítását én fogom vinni, és már alig várom, hogy a Lando befejezése után belekezdhessek. Mindenesetre a főszereplő szövegeivel nem lesz gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Tudsz vukiul?:DDDD 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Merr, Sky, nagyon köszi a munkátokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Ott vannak nekem a mellékszereplők, majd ők szépen lefordítják angolra galactic standard-re. Csak egy kis kukacoskodás: a wookiee nyelvet shyriiwook-nak nevezzük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 30. Köszönöm a fordításokat, remélem még lesznek. Aztán majd meglátjuk, hogy összejön-e valakinek a magyar SW képregény kiadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Koreai web-képregény Luke fiatal éveiről és első találkozásáról Ben Kenobival. (angolul). Kánon. http://www.webtoons.com/en/sf/Star%20Wars/ch-1-an-old-friend/viewer?title_no=544&episode_no=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Starwarsmediára fel lett töltve 1-6ig lefordítva http://starwarsmedia.hu/news.php?item.689.6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Starwarsmediára fel lett töltve 1-6ig lefordítva http://starwarsmedia.hu/news.php?item.689.6 Úgy tűnik akkoriban elkerülte a figyelmemet, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Úgy tűnik akkoriban elkerülte a figyelmemet, köszi Nincs mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Új 5 részes mini-sorozatot indít a Marvel "Star Wars: Obi-Wan & Anakin" címmel. A széria az Ep1-Ep2 közti, még igen kiaknázatlan korszakba kalauzol el minket. Néhány évvel azután kapcsolódunk be mester és tanítvány életének egy szeletébe, hogy Kenobi tanítványává fogadta Skywalkert. Az 1. szám 2016. januárjában jelenik meg az USA-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Hopp egy PT -s anyag! Ráadásul ez a korszak mindig is érdekelt. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.