Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Az új trilógia is elég sűrű lesz, hisz évente zajlanak az események. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. A Kanan miért van BBY 18-nál? Az első történetszál egyértelműen BBY 19-ben játszódik. Egy újabb sztori pedig Yavin előtt 21-ben lesz. Érdekes, hogy több kasszikus trilógiában játszódó történet Yavin után 1-ben játszódik, nekem az jött le, hogy azoknál a yavini csata évében vagyunk még. Szerintem ezen az ábrán kissé máshogy kell értelmezni a dátumokat. Az Ep4 utáni képregények biztos, hogy a Yavini Csata évében játszódnak, de az ABY 1 jelentheti azt is, hogy a YCS utáni 1. évben, nem 1 évvel utána. Így annak is van értelme, miért írja BBY 18-ra a Kanant (bár a 66-os parancs előtt indít a sztori, ami valóban BBY 19). Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Íme az új hivatalos Star Wars kánon, benne az eddig megjelent művekkel. http://geekologie.com/2015/08/learning-by-looking-infographic-of-all-t.php Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. (szerkesztve) Most nézem Ody megelőzött egy másik topicban akkor törölhetitek. Szerkesztve: 2015. Augusztus 30. - Fulcrum Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Jake előzött meg, alattad hárommal már berakta. Én is abból vettem az infókat. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. (szerkesztve) Észre sem vettem. Köszi szépen!Nagyon hasznos kis link!!! Nagyon várom már a magyar megjelenéseket!!! Szerkesztve: 2015. Augusztus 30. - ZoliZoltán Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Most nézem hogy Sky folyamatosan frissíti az idővonalat a legújabb rebels és képregény résszékkel és a könyvekkel. Hatalmas gratula érte nagyon sok munka lehet benne és ha folytatod akkor java még csak most jön. Jó így egyben látni az egészet magyarul. Még egyszer köszi Sky!! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Most látom, hogy a massassi templom itt is Yavin előtt 5000 körül épült. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Köszi Sky. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Bezony, folyamatosan frissítgetem az idővonalat, hogy viszonylag aktuális maradjon. Az elismerő szavakat pedig köszönöm. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Látom, frissült az EP7 eseményeivel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Köszi, Sky Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Isten vagy Sky!Kosziiii. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Frissítettem a Rogue One-os infókkal, szóval aki még nem látta a filmet, annak óvatosan. Az észrevételeket továbbra se tartsátok magatokban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Köszi! Nagyon szuper így olvasni a RO történéseiről. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Szép munka Sky! Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Május 23. Hozzászólás ideje: 2017. Május 23. (szerkesztve) Kánon idővonal összefoglaló pár percben. Mintha Sky munkáját néznénk! https://youtu.be/gi61IVQ6QMY Szerkesztve: 2017. Május 23. - tomcsi80 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. (szerkesztve) Érdekes, hogy Greg Rucka A csempész futása című ifjúsági regénye több honlapon is úgy van feltüntetve az idővonalon, hogy YU 0. Holott maga a sztori Az ébredő Erő előtt nem sokkal játszódik: Han egy kocsmában ülve meséli el egyik történetét, amely az Egy új remény körüli időben ment végbe. Szóval én inkább a TFA előtt nem sokkal helyezném el a könyvet az idővonalon. Szerkesztve: 2018. Január 7. - caseyjones 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 4 órával ezelőtt, caseyjones írta: Érdekes, hogy Greg Rucka A csempész futása című ifjúsági regénye több honlapon is úgy van feltüntetve az idővonalon, hogy YU 0. Holott maga a sztori Az ébredő Erő előtt nem sokkal játszódik: Han egy kocsmában ülve meséli el egyik történetét, amely az Egy új remény körüli időben ment végbe. Szóval én inkább a TFA előtt nem sokkal helyezném el a könyvet az idővonalon. De maga a sztori lényegi része YU 0. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Január 14. Hozzászólás ideje: 2018. Január 14. "Egy rossz útra tért Jedit száműznek a Rendből, aki számos követőre tesz szert. A Százéves Sötétség során megalakul a Sith rend. (Tarkin; Star Wars #9: Showdown on the Smuggler's Moon 2) " - olvashatjuk ezt az információt abban a könyvben és képregényben, amit hivatalosan elismernek a kánon részének. Akkor kérdem én a Baljós árnyak könyvváltozata miért nem lehet a kánon része? Hiszen ugyanezt az információt olvashatjuk ugyanott. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. (szerkesztve) Már újév óta készítem el én is a saját idővonalamat, zenével alárakva stb. A youtube -on ma fel is került az első része próba gyanánt. (az elején lévő szöveg saját kútfőből jött ) Szerkesztve: 2018. Január 28. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Holnap megnézem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. (szerkesztve) Játékok, regények és képregények frissített hivatalos idővonala. https://www.starwarsnewsnet.com/2018/02/timeline-of-canon-novels-and-comics-top-ten-must-reads-in-star-wars-media.html Szerkesztve: 2018. Február 13. - Ody Mandrell 1 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Hosszas halogatás után, tegnap rászántam magam, és frissítettem/csinosítottam az idővonalat. Igyekeztem a felesleges infókat szelektálni, hiszen így is baromi hosszú, és a jövőben csak bővülni fog. Észrevételek továbbra is jöhetnek. 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Sky, a Carrion Spike-ot nem akarod beleírni a Tarkinos infok valamelyikébe? Jó kapcsolódási pont lenne a Poe képregénnyel. Most csak Terrex neve alatt szerepel a hajó. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Általában csak azokat írom be az idővonalba, amik fontosak a szempontjából, hogy minél tömörebb legyen. Az, hogy Tarkin hajója végül Terexhez került szerintem szimplán érdekesség. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 5. Hozzászólás ideje: 2018. November 5. (szerkesztve) Az Erővel köszönöm meg a munkádat Darth Sky. Régóta tervezek egy Star Wars Szerepjátékot a cimborákkal, és magyarul régóta vadásztam egy ilyenre mivel hatalmas segítség. Hálásan Köszönöm! Küldök még egy erőpacsit is Szerkesztve: 2018. November 5. - Kargarosz 1 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Találtam egy külföldi oldalt a kánon idővonalról, és van pár eltérés. Én mondjuk neked hiszek Sky , de jó kérdés honnan vette az illető pl. a Thrawn: Szövetségek YE10-et, vagy a Végső dobás YE12-t? https://wallaroomedia.com/star-wars-canon-timeline/ Neked melyik a forrásod, ami alapján a képes idővonalat csinálod? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. (szerkesztve) Ez tele van hibákkal. Pl a Resistance-t BBY ABY 30 teszi miközben fél évvel a TFA előtt kezdődőik ami BBY ABY 34. Szerkesztve: 2019. Február 19. - Fulcrum Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. A BBY nem a Before Battle Yavin? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.