Jump to content

1x03 - Fighter Flight


Ody Mandrell

Recommended Posts

3. rész - Fighter Flight / Harci repülés

 

epguider102.jpeg

 

Írta: Kevin Hopps

Rendezte: Steven G. Lee

 

Helyszín: Lothal

 

Szereplők:

Kanan Jarrus - Freddie Prinze Jr.

Ezra Bridger - Taylor Gray

Garazeb Orellios - Steve Blum

Hera Syndulla - Vanessa Marshall

Sabine Wren - Tiya Sircar

Yogar Lyste - Liam O'Brien

Morad Sumar - Liam O'Brien

Valen Rudor báró - Greg Ellis

Marida Sumar - ???

Tskolo - ???

C1-10P

 

Történet

A legénység nehezen viseli a nyugalmat. Különösen Zeb és Ezra. Hajcihőjük felbosszantja Herát, aki el is küldi a párost beszerző körútra a közeli faluba. A páratlan páros természetesen nem bírja ki, hogy csak vásárolgasson, és hamar rájönnek, hogy egymás bosszantása is szórakoztató, de még szórakoztatóbb, ha ugyanezt a Birodalommal csinálják. Pláne, ha erre egy különleges gépet is felhasználhatnak.

 

Rebels Recon

 

 

Érdekességek

- Az epizódban debütáló Birodalmi Csapatszállító Jármű (ITT) megalkotását a klasszikus Kenner játék ihlette, mely az EPIV és az EPV közötti időszakban került forgalomba.

- Sabine kabinjának falán két karikatúra látható amik Cad Bane -t és Embo -t ábrázolják.

- Az első script -ben még Maketh Tua miniszter asszony lett volna a fő Birodalmi ügynök a történetben, de őt később lecserélték Yogar Lyste -re.

- A Hera által összeállított bevásárló lista az alábbi dolgokat tartalmazza: meiloorun gyümölcs, űr gofrik, tudományos mártás, nagy méretű táska, lovagló sonka és d'il pyykkles.

- A "meiloorun" kifejezés először az 1996 -ban megjelent "Wedge Gamble" című Michael Stackpole regényben tűnt fel.

 

Concept Art galéria

 

1.jpg

Egy Vendor -i árusítóhely illusztrációja

 

2.jpg

Női farmer illusztráció

 

3.jpg

Morad Sumar teljes karakter illusztrációja

 

4.jpg

Yogar Lyste teljes karakter illusztrációja

 

5.jpg

Morad Sumar farmjának illusztrációja

 

6.jpg

Lothal -i sziklák alkotta természetes bunker

 

7.jpg

Lothal -i piac illusztrációja I

 

8.jpg

Lothal -i piac illusztrációja II

 

9.jpg

Hera bevásárlólistája

 

10.jpg

Birodalmi csapatszállító katona teljes karakter illusztrációja

 

11.jpg

Yogar Lyste teljes karakter illusztrációja

 

12.jpg

Sabine graffitije

 

13.jpg

A Birodalmi csapatszállító illusztrációja

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

No tehát újabb frankó résszel gazdagodtunk. Az eddigiek közül nekem ez a legbejövősebb. Van benne minden ami egy jól sikerált epizódhoz kell: akció, humor, dráma, karakterfejlődés, klassz zene, satöbbi-satöbbi.

Ha komolyabb Jedi-képzést nem is de egy murisra sikerált erőhasználati gyakorlást azért mégiscsak kaptunk. Ezra szorgosan gyakorolt volna ha Chop' hagyta volna. Ezra után Zeb is megszívta miatta. Az a droid totál kész van. Kis szemtelen izgága konzervdoboz. Remélem sose fog tiszteletet tanulni. :D

Az nagyon muris ahogy Ezra kuncogás után áthárította a kiskukára a felelősséget. Nem mintha számított volna bármit is mert Zeb nem sokkal később megint megszívta és egyből nekiesett Ezrának amin Choppy nagyot mulatott. Olaj volt a tűzre hogy a srác nagycsomószor bizonygatta hogy ő húzta ki lasatunkat a pácból. Aztán meg jött a bünti és irány mindkettőjüknak a piac. :D

A birodalom nagymenői persze megint nem hiányozhattak onnan. Szokásukhoz híven újra a topon voltak.

A gyümilopási kísérlet miatt kialakult akciókavalkád nagyon adta. Zeb is azt tette. Adott a pribékeknek. Még a báró (asszam ő volt a pilóta) is kapott egy keveset. :D

A vakon repülés egész érdeksen alakult. Megszólat Ezra pók...erőösztöne és sutty kikerülték a veszélyt jelentő hegyet. Tetszetős ahogy a kiskrapek szép lassan elkezdte felfedezni az Erő-adta képessségeit.

Az öreg manuszék portájának leamortizálása és a család elfogása tipikus birodalmi szemétség volt. Jól mutatta hogy milyen ganajok is az imperialisták.

A második mentőakció is adta. Valamivel jobban is mint az előző. Az Erő újbóli használata és az ágyú csövének betömése ügyes húzás volt.

Zeb tie-vadászos kunsztja se volt semmi. van mit tanulniuk tőle a pilótáknak az tutifix. :D

Jó ötletnek tartom Ezra és Zeb összekomázását. Az külön tetszett benne hogy az első "haveri" akciójuk Chop' üldözése lett. :D

Link to comment
Share on other sites

Nekem is tetszett, de már egy kicsit unom Lothal-t. Ez a rész inkább egy sima kaland volt.

Csak annyival mozdultunk előre, hogy Zeb és Ezra összehaverkodtak és előbbi visszonozhatta az életmentést.

Amit kiemelnék, az a zene. Nagyon tetszetek az ep 1 és az OT dalamai melyeket Kiner ötvözött az epizódra.

Szóval jó volt, de azthiszem túlságosan várom már az Inkvizítort... ;)

Link to comment
Share on other sites

Nekem is tetszett, de már egy kicsit unom Lothal-t.

Ha már most unod, nem tudom, mi lesz veled később, mert elég biztos, hogy hőseink jó ideig nem hagyják el a bolygót, legalábbis a környéken fognak működni illetve harcot folytatni a Birodalom ellen. Egyébként én ennek örülök, csak legyenek azért változatos helyek, ismerjük meg a történelmet, a lakosságot, az esetleges társadalmi csoportokat, politikai szakadékot stb.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon jó rész volt, igazi kis Star Wars-kaland. Zeb és Ezra nagyon jók együtt, remek mulatságot szolgáltattak hatalmas poénokkal. A többiek alaposan háttérbe is szorultak, Kanannak is alig volt szövege. Ahogy elnézem, a Jedi tréningbe különösebben nem fognak belemenni, viszont a családi kapcsolatot szépen ápolják. Mekkora volt, amikor Zeb és Ezra veszekednek, még Kanan jelenlétében is, aztán megjelenik a morcos Hera, és azonnal abbahagyták. Anyuci mérges, kussolnak a kölkök. :D Kicsit furcsa volt egy TIE vadászt ilyen aktív és végül nem felrobbanó szerepkörben látni, egész jól manőverezhető, kár, hogy a birodalmi pilóták bénák hozzá. Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy valójában nem törték össze és később, a sztori folyamán még jó szolgálatot fog tenni ez a TIE.

Sabine-nal viszont nagyon nem foglalkoznak a készítők. Eddig lődözött, robbangatott, most meg festegetett kicsit, de ennyi. Még szövege is alig akadt.

Link to comment
Share on other sites

Ha már most unod, nem tudom, mi lesz veled később, mert elég biztos, hogy hőseink jó ideig nem hagyják el a bolygót, legalábbis a környéken fognak működni illetve harcot folytatni a Birodalom ellen. Egyébként én ennek örülök, csak legyenek azért változatos helyek, ismerjük meg a történelmet, a lakosságot, az esetleges társadalmi csoportokat, politikai szakadékot stb.

 

Csak a bolygót unom, nem a sorozatot. Nem számítottam rá, hogy sokáig itt mennek majd a csörték.

Plusz az első rész végén feltűnt az Inkvizítor, a második végén a Jedi képzés ígérete és mivel egyelőre mindkettő várat magára, így én itt türelmetlenkedem.

De szórakoztató volt kétségtelenül.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon jó rész volt, igazi kis Star Wars-kaland. Zeb és Ezra nagyon jók együtt, remek mulatságot szolgáltattak hatalmas poénokkal. A többiek alaposan háttérbe is szorultak

Ez talán azért van mert a kreálók nem akarják hogy ráunjunk a bandára. Gondolom máskor is lesz ilyen üresjáratos rész és akkor a többiek is sorra kerülnek mint háttérbe szorulók.
Link to comment
Share on other sites

Szerintem egyedül már csak Sabine-ra férne rá egy kis integráció. Kanan, Ezra és Hera már az első részben el lett helyezve, Zebet az előző részben helyezték el, most fixálták Zeb és Ezra viszonyát. Egyedül szegény Sabine nincs beleszőve a csapatba igazán. Kicsit olyan kilógónak tartom, még semmit sem tudunk róla.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek Dzséjttel abban, hogy szüksége lenne a mandalori csajnak egy ráfókuszáló epizódra.

 

Magáról a részről: jó kis kalandtörténet volt, jó zenével, és jó karakterépítővel Zeb és Ezra között. Szükség lesz rá, hogy jól jöjjenek ki, mert gyanítom, hogy nem most mentették meg egymás életét utoljára. Ami még tetszett: jó volt a kontraszt Ezra düh/pánik közben előjött képessége és lecsillapított elmével előhívott képessége között. Nekem ez Yoda szavait idézte, hogy a sötét oldal könnyebben járható. Nem azt mondom, hogy Ezra a sötét oldalt használta az előző részben, viszont felajzott lelkiállapotban volt, és úgy sikerült ellöknie a birodalmit. Ez inkább a Sith-ek által használt út. A Jedik lecsillapítják az elméjüket, nyugalomba kerülnek, és úgy használják az Erőt. Mint pl. Luke a Dagobah-n. Ez teljesen más fajta hozzáállást kíván, viszont, mivel nincsenek kvázi érzelmek behatása alatt, sokkal inkább be tudják fogadni az Erő akaratát, a nagy igazságokat, ezért mondja Yoda, hogy egyik oldal sem "erősebb". Mivel azonban a galaxis lényei eredendően érző lények, emociókkal tele, ezért sokkal nehezebb így használni az Erőt, mint felindulásból.

 

Ezen kívül tetszett a Birodalmat befeketítő része is az epizódnak, a farmerek házának szétlövése, és bebörtönzése. Plusz a kiszólása az árusnak, hogy sok sikert a termék megvásárlásához a Birodalomtól.

 

És akkor jöjjenek a negatívumok: Chopper nekem itt túl sok volt, komolyan ekkora bré? :D Másrészről Sabine rajza abszolút out of universe volt, és Zééé legrosszabb rémálmai jöhetnek elő a lány kapcsán: pont olyan volt a rajz, mint amit a csili-vili páncél és a színes haj sugall, szóval kilógott, na. Legalábbis nálam.

 

A másik negatívum a rohamosztagosok bénázása volt. Jó, tudom, jobb ha hozzászokok, hogy egy méterről képtelenek eltalálni a szereplőt (illetve a gyümölcs felfogja a lövedéket...), de itt nekem ez most sok volt. Ha engem kérdeznek, jobb lenne, ha ebből visszavennének, mert így eléggé hiteltelenné teszi a fenyegetésüket. Pl. miért fél Ezra a végén a 3 rohamosztagostól, amikor 1 méterről is folyamatosan mellélőnek? Lesz még ilyen úgy is, de jó lenne, ha minimalizálnák a dolgot.

Link to comment
Share on other sites

Miért félt a Galaxis a droidseregtől, amikor folyamatosan mellélőttek. Még akkor sem tudták eltalálni hőseinket, amikor tömegesen lőttek egy emberre. A TCW-ben senkit sem a zavart, a rohamosztagosok most ugyanez, és mégis hirtelen zavaró? Ráadásul a rohamoszik legalább nem ostobák, mint a B1-esek. A rohamosztagosok fenyegetését az ep4 már rég tönkrevágta, az ep5 meg még rá is taposott kicsit, az ep6 pedig elszórta a hamvakat. Ezen már húsz éve túl kellett volna lépni. :)

Link to comment
Share on other sites

Miért félt a Galaxis a droidseregtől, amikor folyamatosan mellélőttek. Még akkor sem tudták eltalálni hőseinket, amikor tömegesen lőttek egy emberre. A TCW-ben senkit sem a zavart, a rohamosztagosok most ugyanez, és mégis hirtelen zavaró? Ráadásul a rohamoszik legalább nem ostobák, mint a B1-esek. A rohamosztagosok fenyegetését az ep4 már rég tönkrevágta, az ep5 meg még rá is taposott kicsit, az ep6 pedig elszórta a hamvakat. Ezen már húsz éve túl kellett volna lépni. :)

Hát ööö... szerintem ilyen durván nem ütközött ki, mint itt most. Folyamatosan ott táncikál Ezra előttük, teljesen védtelenül, egy méterre kb. Akkor ne hozzák ilyen helyzetbe szerintem. Tegyék öt méterre, vagy tízre, és akkor jobban megérti az ember, hogy miért nem tudják lelőni. A gyümölcsök meg ne fogják már vissza a lövedéket.

Link to comment
Share on other sites

Energiafegyver simán felfogható lehet (talán) bármivel, ami tömörebb - elvégre, ez egy sci-fi fegyver, Vader még puszta kézzel is blokkolni tudta. Azért ez nem egy szilárd lövedék, azon én is kárognék, annak ellenére, hogy az akciófilmekben a kanapé is felfogja a lövedéket, ami szintén legalább ekkora baromság. A droidoknál meg szerintem ennél furább dolgokat is megjátszottak (Ambush, a gyökér parancsnok a tankkal). Anakint hányszor nem találták el, pedig neki is max annyi előnye van, mint Ezrának: vele van az Erő. Szerintem kár ezen fennakadni. A hősöket nem lehet eltalálni a Star Warsban. Ha így lenne, Hant, Luke-ot és Chewie-t már az börtönblokkban lekaszálják, pedig ott sem voltak távolabb az ellenségtől, ráadásul a börtönőrök még a sisakot sem viselték, amiről Luke kijelentette: semmit sem látni benne.

Link to comment
Share on other sites

Energiafegyver simán felfogható lehet (talán) bármivel, ami tömörebb - elvégre, ez egy sci-fi fegyver, Vader még puszta kézzel is blokkolni tudta. Azért ez nem egy szilárd lövedék, azon én is kárognék, annak ellenére, hogy az akciófilmekben a kanapé is felfogja a lövedéket, ami szintén legalább ekkora baromság. A droidoknál meg szerintem ennél furább dolgokat is megjátszottak (Ambush, a gyökér parancsnok a tankkal). Anakint hányszor nem találták el, pedig neki is max annyi előnye van, mint Ezrának: vele van az Erő. Szerintem kár ezen fennakadni. A hősöket nem lehet eltalálni a Star Warsban. Ha így lenne, Hant, Luke-ot és Chewie-t már az börtönblokkban lekaszálják, pedig ott sem voltak távolabb az ellenségtől, ráadásul a börtönőrök még a sisakot sem viselték, amiről Luke kijelentette: semmit sem látni benne.

Jó, de Luke túl alacsony rohamosztagosnak! Alacsonyan van a szeme! :)

Link to comment
Share on other sites

Az a baj azt kell hogy mondjam, hogy nagyon kellemes szórakozás ez a Rebels eddig. Nem akartam, hogy tetszen, de valahogy a hangulat teljesen magával ragad. Nem a sztori, meg a karakterek...még, bár azok is egyre jobban...de a zene, a látvány, a formák...és a zene. :D Lehet csak nosztalgia faktor,még nem tudom eldönteni, de jó érzés nézni. :)

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek a többiekkel, ez egy nagyon szuper kis móka volt. :D Egyelőre tetszik, hogy mennyire kalandos a sorozat. Talán ebben a részben jött elő leginkább eddig az a fajta humor és kaland, ami az EPIV -et is jellemzi. Egyébként remekül építkezik a sorozat. Láthatóan nem kapkodnak el semmit, egyelőre a csapat tagjai melegednek össze (és mi is velük). Gyanítom az első évad ezzel fog eltelni, bár egy ponttól majd biztos drámaibb lesz. Viszont jelenleg még nem sok vizet zavarnak Kanan -ék, elvannak a saját kis problémáikkal, alig-alig rángatják meg a Birodalom bajszát. Maga a kaland tetszett ahogy kialakult és haladt előre. Hera jól érezte, hogy a nagy semmittevésbe valami feladattal le kell foglalni az egymást cseszegető legénységet. :D Gondolom nem hátsó szándék nélkül küldte el Zeb -et és Ezra -t közös túrára. Akárhogy is legyen a terve bevált. :) Feltűnő mennyi jó kis párbeszéd volt, sokszor hangosan nevettem. :D Ezra és Zeb jó párost alkottak, szerintem ők hatalmas komák lesznek idővel. Ennek volt most meg az első lépése. Persze a humor és a viszonylag light -os hangulat ellenére azért feltűntek komolyabb témák is, hisz megint elővették a "miért gonosz a Birodalom" című lemezt. Nagyon jól sikerült ez a szál, teljesen jól körbehatárolja a fennálló rendszer sajátosságát. Ha nem adod ide szép szóval, elvesszük erővel. Az vicc kategória, hogy azért csuknak le embereket mert nem volt hajlandó eladnia a földjét az államnak! Két perc alatt földönfutóvá vállt a család. Jó volt a kapcsolat említése Ezra családja és a farmerek között, ez megágyazott a segítségnek. A fiú egyre jobban használja az Erőt bár ez még mindig ösztönös, kíváncsi vagyok hogyan fog fejlődni e téren és Kanan mikor kezd komolyabb oktatásba. Biztos eljön majd az a pillanat amikor nosztalgikusan gondolunk vissza az ilyen részekre, hogy emlékszünk? Honnan indult ez a fiú?

Link to comment
Share on other sites

Nekem is tetszett, de már egy kicsit unom Lothal-t. Ez a rész inkább egy sima kaland volt.

Csak annyival mozdultunk előre, hogy Zeb és Ezra összehaverkodtak és előbbi visszonozhatta az életmentést.

Jól meg kell alapozni a csapatot, még egy darabig szerintem ilyen részek lesznek. :)

 

Amit kiemelnék, az a zene. Nagyon tetszetek az ep 1 és az OT dalamai melyeket Kiner ötvözött az epizódra.

Itt nagyot néztem! PT -s zenei témák a sorozatban! Király. :D Nagyon örültem neki és remélem nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy ilyen visszautalásokban részünk volt. :)

 

Szóval jó volt, de azthiszem túlságosan várom már az Inkvizítort... ;)

Szerintem most adatgyűjtés van részéről. Addig nem is fog előkerülni amíg csak gyümölcsöket lopkodnak. :)

 

Ahogy elnézem, a Jedi tréningbe különösebben nem fognak belemenni,

Én ezt még nem írnám le teljesen. :P

 

Kicsit furcsa volt egy TIE vadászt ilyen aktív és végül nem felrobbanó szerepkörben látni, egész jól manőverezhető, kár, hogy a birodalmi pilóták bénák hozzá. Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy valójában nem törték össze és később, a sztori folyamán még jó szolgálatot fog tenni ez a TIE.

Nekem is ez volt az utolsó gondolatom, hogy tuti nem semmisítették meg. Legalábbis Ezra és Zeb interakciójából ez jött le. :) De Kanan milyen pofát vágott már a végén.... :lol:

 

Magáról a részről: jó kis kalandtörténet volt, jó zenével, és jó karakterépítővel Zeb és Ezra között. Szükség lesz rá, hogy jól jöjjenek ki, mert gyanítom, hogy nem most mentették meg egymás életét utoljára. Ami még tetszett: jó volt a kontraszt Ezra düh/pánik közben előjött képessége és lecsillapított elmével előhívott képessége között. Nekem ez Yoda szavait idézte, hogy a sötét oldal könnyebben járható. Nem azt mondom, hogy Ezra a sötét oldalt használta az előző részben, viszont felajzott lelkiállapotban volt, és úgy sikerült ellöknie a birodalmit. Ez inkább a Sith-ek által használt út. A Jedik lecsillapítják az elméjüket, nyugalomba kerülnek, és úgy használják az Erőt. Mint pl. Luke a Dagobah-n. Ez teljesen más fajta hozzáállást kíván, viszont, mivel nincsenek kvázi érzelmek behatása alatt, sokkal inkább be tudják fogadni az Erő akaratát, a nagy igazságokat, ezért mondja Yoda, hogy egyik oldal sem "erősebb". Mivel azonban a galaxis lényei eredendően érző lények, emociókkal tele, ezért sokkal nehezebb így használni az Erőt, mint felindulásból.

Érdekes, hogy Ezra ösztönösen is a jó utat választja az Erőhasználat terén. Ha valami nem megy, akkor más utat keres. Nem is értem Kanan -t, főleg amikor unatkoznak akkor miért nem Ezrát tanítja? Ehelyett elpocsékolják az idejüket egymás ugratására.

 

Chopper nekem itt túl sok volt, komolyan ekkora bré? :D

Mekkora troll volt már a csészével a rész elején? :lol:

 

A másik negatívum a rohamosztagosok bénázása volt. Jó, tudom, jobb ha hozzászokok, hogy egy méterről képtelenek eltalálni a szereplőt (illetve a gyümölcs felfogja a lövedéket...), de itt nekem ez most sok volt. Ha engem kérdeznek, jobb lenne, ha ebből visszavennének, mert így eléggé hiteltelenné teszi a fenyegetésüket. Pl. miért fél Ezra a végén a 3 rohamosztagostól, amikor 1 méterről is folyamatosan mellélőnek? Lesz még ilyen úgy is, de jó lenne, ha minimalizálnák a dolgot.

Ahogy Dzséjt is jól rávilágított ők ilyenek. Ellenben ha megfigyeled azért nem végig bénáztak, volt amikor egyszerűen valami más került a lövedék útjába. :) Persze ha már végképp nem volt semmi, akkor egyszerűen az Erőt használva Ezra elhajolt a lézerek elől. :D

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Na meg volt!

Nagyon jo a magyar felirat! :) Meg1x Koszonet erte!

 

Jo resz volt!Jo kis poenok voltak!

"-Tudod hova kell menni?

-Fogalmam nincs. :D"

 

Azt hittem latjuk mar az Inkvizitort!

A legutobbi trailerek megtrefaltak! :)

 

Nagyon jo volt a Tie Fighter!

 

Ezra Jedi kepzeserol meg mindig nem volt semmi...

Chopper mondjuk jo fej volt az elejen! :D

Link to comment
Share on other sites

Még nem írtam a részről, most megteszem. Ez egy meglehetősen könnyed epizód volt, ahol a szereplők egymás közötti viszonyát építgették a sorozat készítői egy kicsit. Akárhogy is tagadnák, Zeb és Ezra remek párost alkot együtt. :) Látszólag egy unalmasab bevásárlótúrából is képesek nagy galibát okozni. A TIE-fighter pilóta, Valen Rudor báró megint jól megszívta. :D Nagyon kedvelem Herát, és az is tetszik, ahogy okos húzásokkal próbálja megbékíteni a lasatot és az új csapattagot egymással. Az ilyen helyzetekben sokkal inkább ő tűnik vezetőnek, semmint Kanan. Sabine ismét inkább csak mellékszereplő volt, remélem az ő személye is hamarosan előtérbe kerül. Az biztos, hogy Ezra eddig hiába ostromolja a bárgyú bókjaival. :D Chopper meg Chopper. :)

 

A sok bolondozások közepette is jutott idő a komolyságnak, hiszen a farmer élete munkáját egy pillanat alatt tette tönkre a hatalmaskodó Birodalom. Egyébként kisebb utalás is történt Ezra szüleire, nagyon kiváncsi vagyok, hogy velük mi lett. Én nem éreztem gáznak, hogy a rohamosztagos közvetlen közelről nem tudta lelőni Ezrát, hiszen eleve bénán céloznak, másrészt a fiú használhatta is az Erőt, teljesen reflex-szerűen. :) Az elmúlt részek alapján már most úgy tűnik, hogy ő sokkal erősebb, mint Luke volt a tréning kezdetekor, amikor a Dagobah bolygóra látogatott.

 

Egy másik hazai SW oldalon olvastam egy olyan felvetést, hogy a Rebels statisztái csupa klónok, magyarán nagyon kevés karaktersablonnal dolgoznak a készítők. Főleg itt Tua miniszterasszonyra és hasonmásaira gondoltak. Én nem hiszem, hogy ez túlságosan feltűnő lenne, másrészt, a Tua által hordott fejfedő valami helyi, lothali népviselet lehet. :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem nincs bajom azzal, hogy még mindig a Lothal-on vagyunk, amíg a csapat hétköznapjai is ilyen élménydúsan telnek. Szórakoztató epizód volt, lendületes, vicces, Ezra és Zeb párosát nagyon bírom már most, és még biztos nem merült ki az ötletek tárháza velük kapcsolatban. :)

 

A Lothal egyébként jó helyszín, sok mindenben hasonlít a Tatooine-ra, kies, tele pusztasággal, az átlagemberek/lények kemény munkával keresik a napi betevőt, még farmerek is élnek, hasonló földbe süllyesztett kunyhókban, mint Owen Lars-ék. Ez is csak fokozza az EpIV érzést, ami ad egy plusz ízt a történetnek. :) És végtelenül jópofák azok a csúcsos képződmények. :D

 

Sabine helyett én inkább Hera-ról várnék több információt mielőbb. Az már kiderült, hogy Kanan kedvese, de hogy hogyan kerültek össze, az Kakan-ról is elárulna ezt-azt (mert persze ő is nagyon érdekel). Nekem nagyon szimpatikus a lány, és ahogy ebben a részben intézkedett, az is mutatja, hogy abszolút teljes értékű társa Kanan-nak, és nem csak a hajók vezetéséhez ért remekül. :)

De biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindenkiről megtudunk többet, ahogy halad előre a történet.

Link to comment
Share on other sites

Felkerült a teljes epizód guide amiből megtudhatjuk mi lett az ellopott TIE -al. :D

Ez marha jó! :D Még a levegőből is csak akkor vehető könnyen észre, ha a kisebb csigakövek felől jön valaki. Szépen eldugták. Kíváncsi vagyok, mikor szedik elő újra. Meg milyen pofát fog vágni Kanan. :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem nincs bajom azzal, hogy még mindig a Lothal-on vagyunk, amíg a csapat hétköznapjai is ilyen élménydúsan telnek. Szórakoztató epizód volt, lendületes, vicces, Ezra és Zeb párosát nagyon bírom már most, és még biztos nem merült ki az ötletek tárháza velük kapcsolatban. :)

Még csak a bevezetésnél tartunk, hosszú lesz még az útjuk együtt. :)

 

A Lothal egyébként jó helyszín, sok mindenben hasonlít a Tatooine-ra, kies, tele pusztasággal, az átlagemberek/lények kemény munkával keresik a napi betevőt, még farmerek is élnek, hasonló földbe süllyesztett kunyhókban, mint Owen Lars-ék. Ez is csak fokozza az EpIV érzést, ami ad egy plusz ízt a történetnek. :) És végtelenül jópofák azok a csúcsos képződmények. :D

Itt már láthattunk egy újabb várost tehát elmondhatjuk, hogy kezdjük felfedezni a bolygót. :D Bár elnézve elég unalmas. Valóban inkább a Tatooine -ra hasonlít. Szerintem ez költséghatékonyságból is jó. Nem kell sok részletet le animálni.

 

Ez marha jó! :D Még a levegőből is csak akkor vehető könnyen észre, ha a kisebb csigakövek felől jön valaki. Szépen eldugták. Kíváncsi vagyok, mikor szedik elő újra. Meg milyen pofát fog vágni Kanan. :)

Amikor már harmadszorra mondja Hera, hogy legalább a TIE -t megsemmisítették már tudtam, hogy megvan valahol. :D

 

Egyébként a farmerek házának szétlövése eszembe juttatta Beru -ék esetét. Szerintem épp ez volt itt a cél.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information