Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Hát, legyen, írok bele TCW kérdést is. Addig akit érdekel jelentkezzen és döntünk az időpontról is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Engem is érdekel a dolog, bár sok pontot nem vizionalizálok magamnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Oké, majd írok egy listát, mégha bizonyos esetekben tágat is, hogy mikből dolgoztam. Így aki akar fel tud készülni. Ezt még a napokban ki fogom tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Itt a forráslista azokról a művekről amikből a kvíz kérdéseit írtam:Star Wars képregény(2015) Darth Vader(2015) Sötét tanítvány Elveszett csillagok Utóhatás trilógia Rebels harmadik évad Alkony század könyv TCW sorozat, és film Doktor Aphra első sorozat 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Elveszett csillagok, Utóhatás trilógia és Alkony század. Ezekről csak infómorzsákat tudok, szóval nagy valószínűséggel a többiek pontot szerezhetnek ezeknél. A többi megvan nekem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Pedig a csillagok nagyon jó. Nem okvastad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Eddig 8 könyvet olvastam. A Mester és tanítványa van még soron, ami itt pihen a polcomon. De elsőként az Olimposz hőseit szeretném befejezni - a 4. résznél járok, ezen kívül van egy zárórész - utána jöhet az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. (szerkesztve) 8 órával ezelőtt, Iqvi írta: Itt a forráslista azokról a művekről amikből a kvíz kérdéseit írtam:Star Wars képregény(2015) Darth Vader(2015) Sötét tanítvány Elveszett csillagok Utóhatás trilógia Rebels harmadik évad Alkony század könyv TCW sorozat, és film Doktor Aphra első sorozat Na itt már lehet több babér fog teremni Darth Vadert, Aphrat mindent olvastam, Utóhatás trilógiát meg most olvasom, már járok a 3. könyvénél úgyhogy még friss az infó Szerkesztve: 2020. Április 14. - NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. 18 perccel korábban, NorbiLordi írta: Na itt már lehet több babér fog teremni Darth Vadert, Aphrat mindent olvastam, Utóhatás trilógiát meg most olvasom, már járok a 3. könyvénél úgyhogy még friss az infó Akkor érdekel a kvíz mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. 11 perccel korábban, Iqvi írta: Akkor érdekel a kvíz mi? Fogjuk rá 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. @Darth Sky kiheverted a drámai végjátékot? A kvíz után eltűntél, mint szürke szamár a ködben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Nehéz volt feldolgozni a traumát, de az élet megy tovább. Egyelőre még nem vonulok kényszerű száműzetésbe. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Valakit érdekel még a Kánon kvíz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Én mint korábban is írtam az EU kvízben nem indulok, mert sajnos alig olvastam könyvet ebből az érából. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Engem továbbra is érdekel Leszünk 4-5en mint a múltkor szerintem az is elég. Majd készítek koaxiumot az F5-be. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. 5 perccel korábban, NorbiLordi írta: Engem továbbra is érdekel Leszünk 4-5en mint a múltkor szerintem az is elég. Majd készítek koaxiumot az F5-be. Én is maximum olyan 5 emberre számítok? Amúgy @Donát, @Bence1997 @NorbiLordi mikor tartsuk meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Én is maximum olyan 5 emberre számítok? Amúgy @Donát, @Bence1997 @NorbiLordi mikor tartsuk meg? Nekem akár most hétvége is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Amúgy @Donát, @Bence1997 @NorbiLordi mikor tartsuk meg? Nekem is megfelel a hétvége. De dobj fel 2 időpontot és akkor eldöntsük, hogy kinek mikor lenne jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Én a szombat esti órákra gondoltam olyan héz környékén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Valakit érdekel még a Kánon kvíz? Engem is írjon fel, Kvízmester. Nekem 7 és 8 óra egyaránt jónak tűnik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én is maximum olyan 5 emberre számítok? Amúgy @Donát, @Bence1997 @NorbiLordi mikor tartsuk meg? Alighanem én csak biodíszlet leszek, de a hétvége esti órái jók lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 16. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én a szombat esti órákra gondoltam olyan héz környékén. Tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Felőlem is mehet a szombat este 7 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Akkor holnap este 7 óra lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Ha minden jól megy igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Néha majd bekukkantok mint néző. Egyszerű kvíz lesz, vagy lesz benne szabályrendszer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Néha majd bekukkantok mint néző. Egyszerű kvíz lesz, vagy lesz benne szabályrendszer? Sima kvíz, kérdésenként egy ponttal. Csak egy olyan kérdés lesz ahol ha hibás a válasz pontot lehet veszíteni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Csak egy olyan kérdés lesz ahol ha hibás a válasz pontot lehet veszíteni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Amúgy hány kérdés lesz kb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 1 perccel korábban, NorbiLordi írta: Amúgy hány kérdés lesz kb? Kereken 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.