Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Olyan gyorsan bezártátok a topikot, hogy már csak ide tudok írni... Gratulálok minden pontszerző játékostársamnak, és legfőként Bencének! Én várakozásom felett teljesítettem, és most nagyon boldog vagyok. Nagyon jó kvíz volt, sokféle kérdéssel, nagyon tetszett! Köszi szépen, @Darth Sky! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Köszi a játékot Sky, jó volt. Sajnos megint volt olyan ami kicsit keserűvé tette a szám ízét, lehet hanyagolnom kellene egy darabig ezeket a játékokat. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Gratulálok Bencének! Köszi a kvízt Sky, maguk a kérdések nagyon jók voltak és ez az összetett válaszos megoldás is érdekes volt. Amiatt elég csalódott vagyok, hogy egy pontot sem szereztem... nekem most egy kicsit elment a kedvem a kvízektől, de attól még jó volt. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mobilról nem is lehet igazából, az ahhoz lassú. Bár még sose próbáltam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szórakoztatni akartam, de már Ody és Wilde kedvét is elvettem a kvízektől. Akkor asszem az Ahsokás verziót inkább kihagyom, mert nem lesz, aki játsszon... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Köszi Sky a játékot itt is. Huh, hát nem gondoltam volna, hogy nyerek, bár ahogy látom, ez legfőképp az összetett kérdések miatt lett meg. A többieknek is gratuálok, jó szoros volt az állás elég sokáig. Az Ahsokás kvíz engem érdekel, szívesen részt vennék rajta. Amúgy én már egy ideje gondolkodom egy olyan játékon, amelyen nem feltétlen a pontszerzésen és a "versengésen" lenne a hangsúly, inkább egy interaktívabb játékot képzeljetek el, de majd a részleteket valamikor közlöm, így talán egy kicsit felfrissíthetjük ezt a szekciót, mert a sima kvíz eddig is nagyon jó volt, de szerintem jó, ha időnként újdonságok is bekerülnek a keringésbe. Remélem érdekes lesz a számotokra. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Nekem tetszett, bár jó nehéz volt köszi a kvízt @Darth Sky, @Bence1997-nek pedig gratula 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Darth Sky írta: Szórakoztatni akartam, de már Ody és Wilde kedvét is elvettem a kvízektől. Akkor asszem az Ahsokás verziót inkább kihagyom, mert nem lesz, aki játsszon... Ne vedd a szívedre ezt most, nem ellened irányul szerintem. Nagy munka egy kvízt összeállítani, és mindig van olyan helyzet, hogy nem egyértelmű, kié a legpontosabb válasz, nem mindig lehet teljesen igazságosnak lenni, ez a szervező keresztje sajnos. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. (szerkesztve) @Wilde kedve inkább a technikai háttér miatt mehetett el, azon lehet javítani. Sajnos én komolyan veszem ezeket, és ha valamit nem érzek jogosnak, azon fel tudom húzni magam. Szóval ez inkább személyiségbéli probléma. Az Ahsokást meg bármilyen más kvízt nyugodtan meg lehet rendezni, lesznek/leszünk rá elegen. Szerkesztve: 2023. Március 4. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Remélem @Darth Sky nem haragudtál meg, nem rád irányult ez a dolog. Sajnos bennem van a hiba. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. Sajnos utolsó pillanatban közbejött más, úgyhogy nem tudtam ott lenni, de ahogy visszaolvasom sok esélyem amúgysem lett volna Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem @Darth Sky nem haragudtál meg, nem rád irányult ez a dolog. Sajnos bennem van a hiba. Kissé én is keserű szájízzel fejeztem be a kvízt (az meg az én egyik jellemhibám, hogy magamra veszek dolgokat), de nem haragudtam meg. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. Hozzászólás ideje: 2023. Március 5. Ennek örülök, Az Ahsokás kvízt pedig kíváncsian várom. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 7. Hozzászólás ideje: 2023. Március 7. @Darth Sky Nehogy úgy vedd, mintha veled, vagy a kvízzel lett volna gond, csak nekem nem adott ez igazán sikerélményt most, úgy érzem ebben a formátumban nem annyira megy nekem, meg igazából kicsit fáradt is voltam, de nagyon jól összeraktad a kvízt és kifejezetten szórakoztató volt. Ez ne vegye el a kedved semmiképpen! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Kreáltam egy új játék formátumot, amit szeretnék letesztelni. Ehhez 4 lelkes önkéntesre lenne szükségem. A jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy a tervezett játékidő kb 2 óra (+- 30 perc), viszont folyamatos figyelmet igényel, mint egy társasjáték. Amint megvan a 4 fő, elkezdjük egyeztetni az időpontot. A játék részleteit megtaláljátok itt: 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Bár egyelőre nem tolongnak a jelentkezők, hoztam egy kis háttérsztorit is. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Donát, olyan jó ötleteid vannak társasjátékok terén! Drukkolok, hogy összejöjjön a 4 ember! Sajnos nálam 2 óra mostanában nem igen akad netezni, ezért nem jelentkezem. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Érthető, semmi gond. Szerintem lesz ember csak várni kell. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Nekem is tetszik a társas, de attól függően tudnék esetleg részt venni, hogy mikor lenne. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 24. Hozzászólás ideje: Május 24. Olyan időpontot választanánk, ami mindenkinek jó lesz. Akkor Missen kívül még három embert keresünk. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Esetleg én is becsatlakozhatok mert látom nincs nagy tolongás. Az időpontot kell majd egyeztetni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Köszi Ody. Nem is értem. Régen szerettetek kvízezni, mi a tök van? A játék jó lesz, csak kérdésekre kell válaszolni, mint bármelyik másik kvízben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Becsatlakoznék én is, nyilván meg kell találni a jó időpontot 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Nagyon tetszik az ötlet, bár a kvízekben nem hiszem, hogy olyan jó lennék, de jelentkeznék negyediknek... aztán az időpontot majd még egyeztetjük. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Oké. Akkor @MissKarrde @Ody Mandrell @Yoda József @Wilde Első körben akkor nézzük meg a jövő hét végét. Péntek, szombat vagy vasárnap este jó lenne nektek? Indulhatna 7-től vagy 8-tól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Nekem elég messzi még a hétvége, később tudom megmondani. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 26. Hozzászólás ideje: Május 26. Én rájöttem, hogy jövő hét szombaton BL döntő lesz, inkább a vasárnap lenne jobb Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Május 27. Hozzászólás ideje: Május 27. Péntek biztosan nem jó, vasárnap pedig akkor, ha legkésőbb 7-kor kezdés van Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.