Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. a blossom nem virágot, hanem szirmot jelent angolulÉn olyan szótárral nem találkoztam még amiben ne virágot írnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ja és még az,hogy amúgy én akkor láttam legutóbb a részekat,amikor a Cartoon Networkon ment.Akkor jó a memóriád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Én olyan szótárral nem találkoztam még amiben ne virágot írnának.Akkor majd a fordító fejére kell koppintani egy jó nagyot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ha előbb írod be akkor Te nyersz.Akkor ilyen alapon el is fogadhattad volna elvégre azután írtam be hogy közölted hogy csak pontos választ fogadsz el és aszerint azelőtt még nem volt helyes válasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Akkor ilyen alapon el is fogadhattad volna elvégre azután írtam be hogy közölted hogy csak pontos választ fogadsz el és aszerint azelőtt még nem volt helyes válasz.De volt, mert a szinkronban azt mondták amit Durd írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ody, én 6-ot írtam a Landing at point rain-es kérdéshez, nem 7-et Utánanéztem és igaz! Így azonban Te nyertél, és nem volt holtverseny! Bocsánat DJ Norbi! Korrigálom tehát magamat, Lok Durd lett az győztes! Bocsánat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. (szerkesztve) Ez esetben köszönöm, a kitüntető első helyet Szerkesztve: 2010. Szeptember 17. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. De volt, mert a szinkronban azt mondták amit Durd írt.Ez most az első vagy a második beírására vonatkozik? Az első után írtad hogy nincs még helyes válasz. Vagy még nem láttad az első beírását mielőtt írtál volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Korrigálom tehát magamat, Lok Durd lett az győztes!Gratulálok Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. (szerkesztve) Ez most az első vagy a második beírására vonatkozik? Az első után írtad hogy nincs még helyes válasz. Vagy még nem láttad az első beírását mielőtt írtál volna?Nem láttam akkor még, hogy beírta. Sajnos egy fiatal srác nem biztos, hogy tud angolul, és főleg ha csak szinkronosan látta, ő csak azt ismeri ami abban elhangzik. De mondom még egyszer a tiéd se volt rossz, és ha előbb írod be mint ő, akkor neked adom a pontot. Szerkesztve: 2010. Szeptember 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Nem láttam akkor még, hogy beírta. Sajnos egy fiatal srác nem biztos, hogy tud angolul, és főleg ha csak szinkronosan látta, ő csak azt ismeri ami abban elhangzik. De mondom még egyszer a tiéd se volt rossz, és ha előbb írod be mint ő, akkor neked adom a pontot. Amúgy ismerem angolul is, mert úgy is nézem, a részeket, csak a szinkronos verziót hallottam mostanában, ezért azt írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Gratulálok Lok Durd Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. ez volt az 1. kvízem és nagyon élveztem(bár ennek lehet, hogy a sikerélmény az oka )Ami nem kis teljesítmény, de nem is lehetetlen. A mostani eset is ezt példázza, hogy két kvíz-újonc lett az első két helyezett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ami nem kis teljesítmény, de nem is lehetetlen. A mostani eset is ezt példázza, hogy két kvíz-újonc lett az első két helyezett Pontosan! És ez saját kútfőből ment nem segítséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Gratulálok Lok Durd-nek is DJNorbi mellett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Gratulálok Lok Durd-nak az első helyért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Sajnos pont lecsúsztam erről a kvízről, pedig nagy kedvenceim ezek a vetélkedők. Gratula a győztesnek és persze a többi pontszerzőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Sky, most jöhetne majd a Tiéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Gratulálok a pontszerzőknek és a dobogósoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Én is gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ez nem star wars,de lenne egy kérdésem,letöltöttem egy angol nyelvű filmet,és hozzá feliratot,hogy kell összetenni őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ez nem star wars,de lenne egy kérdésem,letöltöttem egy angol nyelvű filmet,és hozzá feliratot,hogy kell összetenni őket?Szerintem rossz topicba írtál, de gyorsan válaszolok: A feliratnak ugyanolyan nevűenk kell lennie, mint a film neve. Pl. StarWars.avi-hoz StarWars.srt fájl kell. Valamint a film és a felirat is ugyanabbana mappában kell lennie.Ekkor a legtöbb lejátszó egyből lejátsza, ha nem, akkor pl. a BsPlayerben van külső felirat fájlt betöltő, azzal nyisd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Sikerült. Köszi a segítséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nem akarok senkit rábeszélni, de valaki nem akar csinálni egy jó kis szilveszteri kvízt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. (szerkesztve) Én is mostanában gondoltam rá, hogy lehetne szilveszter előtt egy kvíz. Én benne lennék, de nem tudom, mennyire sülne el jól a dolog... Szerkesztve: 2010. December 23. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Én is mostanában gondoltam rá, hogy lehetne szilveszter előtt egy kvíz. Én benne lennék, de nem tudom, mennyire sülne el jól a dolog... Szerintem biztos sikerülne a régiek mintájára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Ez a deviáns alak benne lenne egy kvíz lezavarásában, csak hát a TCW-vel kapcsolatos tudásom már igencsak elavult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Ez a deviáns alak benne lenne egy kvíz lezavarásában, csak hát a TCW-vel kapcsolatos tudásom már igencsak elavult. Nem kell, hogy TCW-s legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nem kell, hogy TCW-s legyen. Oké, akkor megcsinálom! 30-án esetleg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Oké, akkor megcsinálom! 30-án esetleg? Nekem jó, de a többiektől is függ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.