Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Akkor Ody pontjának felét megkapod te (nem mintha sokat osztana) . Jobb ötletem nincs, hiszen ezek szerint, mindkét válasz elfogadott. Nekem elég, ha az ilyenre legközelebb odafigyelsz Most két kérdést is úgy döntöttél el, hogy szerinted mi a válasz. Ez így nem jó, mert a játékosok nem gondolatolvasók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Gratula a pontszerzőknek. Frenkie, asszem ezt már a mostani kvíztopicban megválaszolták. Ez az hogy nem. Sok a kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nekem elég, ha az ilyenre legközelebb odafigyelsz Most két kérdést is úgy döntöttél el, hogy szerinted mi a válasz. Ez így nem jó, mert a játékosok nem gondolatolvasók Számomra mindkét kérdés egyértelműnek tűnt. Az Ahsokás válasz okát alább leírtam, a királynős jelentben pedig nem játszódik olyan távol egymástól a két jelenet, hogy Amidalának legyen ideje átöltözni. Ezektől függetlenül, legközelebb figyelek az ilyenekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Számomra mindkét kérdés egyértelműnek tűnt. Az Ahsokás válasz okát alább leírtam, a királynős jelentben pedig nem játszódik olyan távol egymástól a két jelenet, hogy Amidalának legyen ideje átöltözni. Ezektől függetlenül, legközelebb figyelek az ilyenekre. Pedig átöltözött, mert amikor mennek le a lépcsőn már Padmé is ott van, szolgálónak öltözve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Pedig átöltözött, mert amikor mennek le a lépcsőn már Padmé is ott van, szolgálónak öltözve. Igen, ez igaz. Ezt a kérdést akkor tényleg elszúrtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. nem játszódik olyan távol egymástól a két jelenet, hogy Amidalának legyen ideje átöltözni. A helyedben megnézném kicsit jobban a jelenetet, mert azon kívül, amit Ody is írt, a királynő jelmez is drasztikusan megváltozik. A bevonuláskor vörös ruhát visel, az elfogásakor meg már feketét, és valahogy kétlem, hogy engedték átöltözni a droidok Plusz még azt sem árt figyelembe venni, hogy a két jelenet között befutnak Qui-Gonék is. Az is jelzi, hogy eltelik némi idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. (szerkesztve) Minden kvíz előtt beírod hogy nem leszel itt? Szerintem már mindenki tudja. Jah, a kedvedért ezek után mindig be fogom írni Tekintve, hogy máskor nem tudtam, hogy jövök-e, és vártak rám a kvíz előtt páran (mivel hogy eddig állandó játékos voltam), így minimum annyi, hogy előre szólok, senki ne várjon. Szerkesztve: 2011. Január 22. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Tekintve, hogy máskor nem tudtam, hogy jövök-e, és vártak rám a kvíz előtt páran (mivel hogy eddig állandó játékos voltam), így minimum annyi, hogy előre szólok, senki ne várjon. Az udvariasság egyáltalán nem baj. Én is azért szóltam, mert jobb tudni, kb. hány emberre lehet számítani, bár sokan nem szokták jelezni, csak jönnek. Egyébként a tegnapi kvízbe beleolvastam, jó kis kérdések voltak, és akadt, amire tudtam volna válaszolni, aminek örülök. Viszont a két vitatott kérdés rádöbbentett, hogy azért is nem szívesen csinálnék én kvízt, mert sosem lehetnék benne biztos, hogy valóban én magam jól tudom-e a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Jah, a kedvedért ezek után mindig be fogom írni Tekintve, hogy máskor nem tudtam, hogy jövök-e, és vártak rám a kvíz előtt páran (mivel hogy eddig állandó játékos voltam), így minimum annyi, hogy előre szólok, senki ne várjon. Pildi esetében érthető, ő általában itt van. Nálad viszont akkor kell szólni ha jössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Á, szerintem biztosan jól össze tudnál egyet állítani Legfeljebb egy-kettőnek utánajárnál, hogy biztos legyél a válaszban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Pildi esetében érthető, ő általában itt van. Nálad viszont akkor kell szólni ha jössz. Most elég rosszindulatú vagy, tekintve, hogy a kvízek történetében majdnem mindig itt voltam, kivéve az utolsó kb. 3-at. Szerintem összességében többnél voltam itt, mint Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Most elég rosszindulatú vagy, tekintve, hogy a kvízek történetében majdnem mindig itt voltam, kivéve az utolsó kb. 3-at. Szerintem összességében többnél voltam itt, mint Pildi. Nem vagyok rosszindulatú. Nagyon régen voltál itt kvízelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. De az vagy, és még részrehajló is. Megvan az oka, hogy miért nem jöttem az utóbbi időkben, ami a kvízek történetének csak pici részét teszi ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. De az vagy, és még részrehajló is. Megvan az oka, hogy miért nem jöttem az utóbbi időkben, ami a kvízek történetének csak pici részét teszi ki. Akkor az vagyok ha neked így jobb. Sajnos itt már semminek nem tudsz örülni, csak a vizsgáidnak. Ami persze jó dolog, de akkor maradjunk csak azoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Na majd mindjárt szétcsapok itt. Amúgy agyalok egy képkvízen. Majd utánajárok a kivitelezésnek oszt szólok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Egyébként a tegnapi kvízbe beleolvastam, jó kis kérdések voltak, és akadt, amire tudtam volna válaszolni, aminek örülök. Viszont a két vitatott kérdés rádöbbentett, hogy azért is nem szívesen csinálnék én kvízt, mert sosem lehetnék benne biztos, hogy valóban én magam jól tudom-e a választ. Nekem is ez volt az első kvízem, ahhoz képest, 20 kérdésből csak 2-szer vétettem. Bár az Ahsokás kérdésben továbbra is a 15-öt tartom elfogadottnak, nézőpont kérdése. Na meg azé, hogy ki mit hisz el. A másik kérdést viszont elismertem, hogy elrontottam. Szerintem érdemes megpróbálnod. Szórakoztató mind a kérdezőnek, mind a játékosoknak. Pár kérdésnek utánaolvasni pedig nem olyan nehéz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Na majd mindjárt szétcsapok itt. Amúgy agyalok egy képkvízen. Majd utánajárok a kivitelezésnek oszt szólok. Mit akarsz Te paprikajancsi. A kvíz jó ötlet, szólj ha reálissá válik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. a kvízek történetében majdnem mindig itt voltam, kivéve az utolsó kb. 3-at. Szerintem összességében többnél voltam itt, mint Pildi. Ez biztos, hiszen én a kezdeti nagy kvízkorszak vége felé csatlakoztam csak. Amúgy vizsgák előtt én sem játszanék, mert a suli fontosabb. És igazán korrekt dolog jelezni ezt, mert ez a legtisztább. Szerintem érdemes megpróbálnod. Szórakoztató mind a kérdezőnek, mind a játékosoknak. Pár kérdésnek utánaolvasni pedig nem olyan nehéz. Lélekben már készülök rá egy ideje, egyszer meglesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Köszi, a kvízt meg kivárjuk, biztosan jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Február negyedikén akar valaki kvízt csinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Nem elfelejteni! Ma kvíz! Addig még van idő átnézni a klasszikus trilógiát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Február negyedikén akar valaki kvízt csinálni? Én jelentkezek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Nem elfelejteni! Ma kvíz! Addig még van idő átnézni a klasszikus trilógiát! Nekem nem nagyon volt időm ilyenekre, ugyanis dolgoztam. De azért remélem nem maradok szégyenben. Én jelentkezek! Tiéd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. (szerkesztve) Nekem nem nagyon volt időm ilyenekre, ugyanis dolgoztam. De azért remélem nem maradok szégyenben. 255 perc alatt meglehet gyorsan nézni Csillagok Háborúját és a Biroldalom Visszavágot De szerintem így se maradsz szégyenben Szerkesztve: 2011. Január 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Nem elfelejteni! Ma kvíz! Addig még van idő átnézni a klasszikus trilógiát! Én is szeretnék jelentkezni, ha lehet.Kezdők szerencséje... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Én is szeretnék jelentkezni, ha lehet.Kezdők szerencséje... Természetesen lehet, miért ne lehetne? Söt, öröm, ha egyre több a kvízekben résztvevők száma. Jó muli a kvíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Söt, öröm, ha egyre több a kvízekben résztvevők száma. Jó muli a kvíz Ez teljesen igaz! Bárki játszhat akinek van kedve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Phobos! Kb. meddig tart a kvíz? Ma hamar le akarok feküdni, mert holnap elutazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Phobos! Kb. meddig tart a kvíz? Ma hamar le akarok feküdni, mert holnap elutazok. Honnan tudjam? Ha gyorsan tudtok rá válaszolni, akkor hamar vége lesz, ha lassan, akkor sokáig tart 14+1 kérdéssel készültem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Én is leszek, szokás szerint. Bár inkább a prequel-ben érzem otthon magam, remélem, azért pár pontot sikerül majd begyűjtenem. Én jelentkezek! Minden héten kvíz... hozzá tudnék szokni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.