Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor Ody pontjának felét megkapod te (nem mintha sokat osztana) :P . Jobb ötletem nincs, hiszen ezek szerint, mindkét válasz elfogadott.

Nekem elég, ha az ilyenre legközelebb odafigyelsz ;) Most két kérdést is úgy döntöttél el, hogy szerinted mi a válasz. Ez így nem jó, mert a játékosok nem gondolatolvasók :)

Hozzászólás ideje:

Gratula a pontszerzőknek. :)

Frenkie, asszem ezt már a mostani kvíztopicban megválaszolták. :)

Ez az hogy nem. :D Sok a kérdés.

Hozzászólás ideje:

Nekem elég, ha az ilyenre legközelebb odafigyelsz ;) Most két kérdést is úgy döntöttél el, hogy szerinted mi a válasz. Ez így nem jó, mert a játékosok nem gondolatolvasók :)

Számomra mindkét kérdés egyértelműnek tűnt. Az Ahsokás válasz okát alább leírtam, a királynős jelentben pedig nem játszódik olyan távol egymástól a két jelenet, hogy Amidalának legyen ideje átöltözni. Ezektől függetlenül, legközelebb figyelek az ilyenekre. :)

Hozzászólás ideje:

Számomra mindkét kérdés egyértelműnek tűnt. Az Ahsokás válasz okát alább leírtam, a királynős jelentben pedig nem játszódik olyan távol egymástól a két jelenet, hogy Amidalának legyen ideje átöltözni. Ezektől függetlenül, legközelebb figyelek az ilyenekre. :)

Pedig átöltözött, mert amikor mennek le a lépcsőn már Padmé is ott van, szolgálónak öltözve. :)

Hozzászólás ideje:

nem játszódik olyan távol egymástól a két jelenet, hogy Amidalának legyen ideje átöltözni.

A helyedben megnézném kicsit jobban a jelenetet, mert azon kívül, amit Ody is írt, a királynő jelmez is drasztikusan megváltozik. A bevonuláskor vörös ruhát visel, az elfogásakor meg már feketét, és valahogy kétlem, hogy engedték átöltözni a droidok :)

Plusz még azt sem árt figyelembe venni, hogy a két jelenet között befutnak Qui-Gonék is. Az is jelzi, hogy eltelik némi idő.

Hozzászólás ideje:

Minden kvíz előtt beírod hogy nem leszel itt? :) Szerintem már mindenki tudja. :)

Jah, a kedvedért ezek után mindig be fogom írni :P

Tekintve, hogy máskor nem tudtam, hogy jövök-e, és vártak rám a kvíz előtt páran (mivel hogy eddig állandó játékos voltam), így minimum annyi, hogy előre szólok, senki ne várjon.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Tekintve, hogy máskor nem tudtam, hogy jövök-e, és vártak rám a kvíz előtt páran (mivel hogy eddig állandó játékos voltam), így minimum annyi, hogy előre szólok, senki ne várjon.

Az udvariasság egyáltalán nem baj. :) Én is azért szóltam, mert jobb tudni, kb. hány emberre lehet számítani, bár sokan nem szokták jelezni, csak jönnek. :P

Egyébként a tegnapi kvízbe beleolvastam, jó kis kérdések voltak, és akadt, amire tudtam volna válaszolni, aminek örülök. :D Viszont a két vitatott kérdés rádöbbentett, hogy azért is nem szívesen csinálnék én kvízt, mert sosem lehetnék benne biztos, hogy valóban én magam jól tudom-e a választ. :hehe:

Hozzászólás ideje:

Jah, a kedvedért ezek után mindig be fogom írni :P

Pildi esetében érthető, ő általában itt van. Nálad viszont akkor kell szólni ha jössz. :D

Hozzászólás ideje:

Á, szerintem biztosan jól össze tudnál egyet állítani :) Legfeljebb egy-kettőnek utánajárnál, hogy biztos legyél a válaszban :)

Hozzászólás ideje:

Pildi esetében érthető, ő általában itt van. Nálad viszont akkor kell szólni ha jössz. :D

Most elég rosszindulatú vagy, tekintve, hogy a kvízek történetében majdnem mindig itt voltam, kivéve az utolsó kb. 3-at. Szerintem összességében többnél voltam itt, mint Pildi.

Hozzászólás ideje:

Most elég rosszindulatú vagy, tekintve, hogy a kvízek történetében majdnem mindig itt voltam, kivéve az utolsó kb. 3-at. Szerintem összességében többnél voltam itt, mint Pildi.

Nem vagyok rosszindulatú. Nagyon régen voltál itt kvízelni.

Hozzászólás ideje:

De az vagy, és még részrehajló is. Megvan az oka, hogy miért nem jöttem az utóbbi időkben, ami a kvízek történetének csak pici részét teszi ki.

Hozzászólás ideje:

De az vagy, és még részrehajló is. Megvan az oka, hogy miért nem jöttem az utóbbi időkben, ami a kvízek történetének csak pici részét teszi ki.

Akkor az vagyok ha neked így jobb. Sajnos itt már semminek nem tudsz örülni, csak a vizsgáidnak. Ami persze jó dolog, de akkor maradjunk csak azoknál.

Hozzászólás ideje:

Egyébként a tegnapi kvízbe beleolvastam, jó kis kérdések voltak, és akadt, amire tudtam volna válaszolni, aminek örülök. :D Viszont a két vitatott kérdés rádöbbentett, hogy azért is nem szívesen csinálnék én kvízt, mert sosem lehetnék benne biztos, hogy valóban én magam jól tudom-e a választ. :hehe:

Nekem is ez volt az első kvízem, ahhoz képest, 20 kérdésből csak 2-szer vétettem. :) Bár az Ahsokás kérdésben továbbra is a 15-öt tartom elfogadottnak, nézőpont kérdése. Na meg azé, hogy ki mit hisz el. A másik kérdést viszont elismertem, hogy elrontottam.

Szerintem érdemes megpróbálnod. Szórakoztató mind a kérdezőnek, mind a játékosoknak. Pár kérdésnek utánaolvasni pedig nem olyan nehéz. ;)

Hozzászólás ideje:

a kvízek történetében majdnem mindig itt voltam, kivéve az utolsó kb. 3-at. Szerintem összességében többnél voltam itt, mint Pildi.

Ez biztos, hiszen én a kezdeti nagy kvízkorszak vége felé csatlakoztam csak. :) Amúgy vizsgák előtt én sem játszanék, mert a suli fontosabb. És igazán korrekt dolog jelezni ezt, mert ez a legtisztább.

Szerintem érdemes megpróbálnod. Szórakoztató mind a kérdezőnek, mind a játékosoknak. Pár kérdésnek utánaolvasni pedig nem olyan nehéz. ;)

Lélekben már készülök rá egy ideje, egyszer meglesz majd. :)
Hozzászólás ideje:

Nekem nem nagyon volt időm ilyenekre, ugyanis dolgoztam. :P De azért remélem nem maradok szégyenben. :)

255 perc alatt meglehet gyorsan nézni Csillagok Háborúját és a Biroldalom Visszavágot :D

De szerintem így se maradsz szégyenben ;)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Nem elfelejteni! Ma kvíz! Addig még van idő átnézni a klasszikus trilógiát! ;)

Én is szeretnék jelentkezni, ha lehet.Kezdők szerencséje... :yes:

Hozzászólás ideje:

Én is szeretnék jelentkezni, ha lehet.Kezdők szerencséje... :yes:

Természetesen lehet, miért ne lehetne? :)

Söt, öröm, ha egyre több a kvízekben résztvevők száma. Jó muli a kvíz :D

Hozzászólás ideje:

Phobos! Kb. meddig tart a kvíz? Ma hamar le akarok feküdni, mert holnap elutazok. :P

Honnan tudjam? :lol:

Ha gyorsan tudtok rá válaszolni, akkor hamar vége lesz, ha lassan, akkor sokáig tart :P

14+1 kérdéssel készültem :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.