Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Addig mindenki bogarássza át a szabályzatot (aki eddig esetleg még nem tette volna), hiszen eltér az eddig megszokottól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Örülök, ha tetszett. Én jól szórakoztam, remélem, ti is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Érdekes kvíz volt, a meghatározások piszok jól sikerültek, vagyis nehéz volt kitalálni a feladványt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. (szerkesztve) Köszi a kvízt, a többieknek pedig gratula! Szerkesztve: 2012. Augusztus 25. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Kapunk Kérdezz-Felelek társasjátékot is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Köszi a kvízt, klassz volt! Gratulesz a pontszerzőknek és a győztesnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ennyi kvíz után tényleg egyedi volt ez a kvíz, és már ez is nagy szó! Köszi Donát, és gratulálok a győzteseknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Kapunk Kérdezz-Felelek társasjátékot is? Nem, az itt marad nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Élőlény ki is maradt. No majd máskor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Hát Zam eléggé élő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Hát Zam eléggé élő Na jó, tízből egy Bár már az se él Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Szerintem is jó volt a kvíz csak vége felé már sajna le kellett lépnem, de gratula Oldinak a győzelemhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Visszaolvasva is remek kvíz volt, kár hogy nem tudtam itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Sajnos erről is lemaradtam. Franc! Annyi dolgom van mostanában, hogy levegőt is már előre vételezek, mert nap közben nincs időm lélegezni se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Semmi gond, lesz még alkalom (rajtam nem múlik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Remélem, hogy még lesz. Ötletes volt nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Remélem, hogy még lesz. Ötletes volt nagyon. Én is remélem! El tudnék viselni ebből a fajta játékból még egy fordulót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Remélem, hogy még lesz. Ötletes volt nagyon. Ebből a fajta kvízből még jó pár kijönne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 27. Én is csak "tisztán". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Jövő hét szombaton (22) kinek lenne kedve egy újabb Kérdezz - Felelek?! fordulóhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Egri úr, Egy szó mint száz, én talán ráérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Jövő hét szombaton (22) kinek lenne kedve egy újabb Kérdezz - Felelek?! fordulóhoz? Én is nagyon ráérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Részemről is oké az időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Én is ráérek, remélem otthon is leszek és el sem felejtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Donát, örülök, hogy lesz folytatás, a múltkorit is nagyon élveztem. A szombat este is jónak ígérkezik, szóval én itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Azt hiszem, talán az elején itt tudok lenni, aznap 5 előtt kelnem kell, ha be akarok érni egy egész napos kötelező tréningre a suliba, szóval nem biztos, hogy bírni fogom a fennlétet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Azt hiszem, talán az elején itt tudok lenni, aznap 5 előtt kelnem kell, ha be akarok érni egy egész napos kötelező tréningre a suliba, szóval nem biztos, hogy bírni fogom a fennlétet. Ezzel kapcsolatban akkor beszéljük meg, kinek hánytól lenne jó? Felőlem lehet 6-tól is pl., vagy amikor nektek jó, annyi a kérésem, hogy olyan 10-ig fejeződjön be, tehát nem is tudom, mondjuk 18:00 és 20:30 között állapodjunk meg egy kezdési időpontban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Ezzel kapcsolatban akkor beszéljük meg, kinek hánytól lenne jó? Felőlem lehet 6-tól is pl., vagy amikor nektek jó, annyi a kérésem, hogy olyan 10-ig fejeződjön be, tehát nem is tudom, mondjuk 18:00 és 20:30 között állapodjunk meg egy kezdési időpontban. Nekem 8 után már nem jó, előtte akármikor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Én még nem tudom mikor lesz jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Időpont tekintetében nehéz lesz megegyezésre jutni, én inkább nem írom, mikor lenne jó (estére érek haza), ahogy tudok, jövök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.