Hozzászólás ideje: 2011. Június 25.14 éve Addig mindenki bogarássza át a szabályzatot (aki eddig esetleg még nem tette volna), hiszen eltér az eddig megszokottól.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 25.14 éve Érdekes kvíz volt, a meghatározások piszok jól sikerültek, vagyis nehéz volt kitalálni a feladványt
Hozzászólás ideje: 2011. Június 25.14 éve Köszi a kvízt, a többieknek pedig gratula! Szerkesztve: 2012. Augusztus 25.12 éve - Darth Sky
Hozzászólás ideje: 2011. Június 25.14 éve Köszi a kvízt, klassz volt! Gratulesz a pontszerzőknek és a győztesnek!
Hozzászólás ideje: 2011. Június 25.14 éve Ennyi kvíz után tényleg egyedi volt ez a kvíz, és már ez is nagy szó! Köszi Donát, és gratulálok a győzteseknek.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 25.14 éve Kapunk Kérdezz-Felelek társasjátékot is? Nem, az itt marad nálam.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 26.14 éve Szerintem is jó volt a kvíz csak vége felé már sajna le kellett lépnem, de gratula Oldinak a győzelemhez
Hozzászólás ideje: 2011. Június 26.14 éve Visszaolvasva is remek kvíz volt, kár hogy nem tudtam itt lenni.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 26.14 éve Sajnos erről is lemaradtam. Franc! Annyi dolgom van mostanában, hogy levegőt is már előre vételezek, mert nap közben nincs időm lélegezni se.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 27.14 éve Remélem, hogy még lesz. Ötletes volt nagyon. Én is remélem! El tudnék viselni ebből a fajta játékból még egy fordulót.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 27.14 éve Remélem, hogy még lesz. Ötletes volt nagyon. Ebből a fajta kvízből még jó pár kijönne
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Jövő hét szombaton (22) kinek lenne kedve egy újabb Kérdezz - Felelek?! fordulóhoz?
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Jövő hét szombaton (22) kinek lenne kedve egy újabb Kérdezz - Felelek?! fordulóhoz? Én is nagyon ráérek.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Én is ráérek, remélem otthon is leszek és el sem felejtem.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 17.13 éve Donát, örülök, hogy lesz folytatás, a múltkorit is nagyon élveztem. A szombat este is jónak ígérkezik, szóval én itt leszek.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 17.13 éve Azt hiszem, talán az elején itt tudok lenni, aznap 5 előtt kelnem kell, ha be akarok érni egy egész napos kötelező tréningre a suliba, szóval nem biztos, hogy bírni fogom a fennlétet.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 17.13 éve Azt hiszem, talán az elején itt tudok lenni, aznap 5 előtt kelnem kell, ha be akarok érni egy egész napos kötelező tréningre a suliba, szóval nem biztos, hogy bírni fogom a fennlétet. Ezzel kapcsolatban akkor beszéljük meg, kinek hánytól lenne jó? Felőlem lehet 6-tól is pl., vagy amikor nektek jó, annyi a kérésem, hogy olyan 10-ig fejeződjön be, tehát nem is tudom, mondjuk 18:00 és 20:30 között állapodjunk meg egy kezdési időpontban.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve Ezzel kapcsolatban akkor beszéljük meg, kinek hánytól lenne jó? Felőlem lehet 6-tól is pl., vagy amikor nektek jó, annyi a kérésem, hogy olyan 10-ig fejeződjön be, tehát nem is tudom, mondjuk 18:00 és 20:30 között állapodjunk meg egy kezdési időpontban. Nekem 8 után már nem jó, előtte akármikor
Hozzászólás ideje: 2011. Október 18.13 éve Időpont tekintetében nehéz lesz megegyezésre jutni, én inkább nem írom, mikor lenne jó (estére érek haza), ahogy tudok, jövök
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.