pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Nekem nem túl bejövős ez az alaphelyzet. Nem tudom mennyire fogok foglalkozni a képregénnyel, majd meglátom. A műfaj se áll túl közel hozzám, a maul-os meg (hogy enyhén fejezzem ki magam) kifejezetten nem tetszett. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Nekem nem túl bejövős ez az alaphelyzet. Nem tudom mennyire fogok foglalkozni a képregénnyel, majd meglátom. A műfaj se áll túl közel hozzám, a maul-os meg (hogy enyhén fejezzem ki magam) kifejezetten nem tetszett. Ez regény Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Ez regény Ja, elnézést kérek. Bekavart a borító, ami korábban szerepelt, annak stílusa alapján azt hittem újabb képregény érkezik. Sokban mondjuk nem változtat az álláspontomon, bár műfajilag jobban ül, mint a képregény. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Tetszik nekem is a szinopszis! Ez tuti vetel lesz ha jin itthon is. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Itt, A Lord of the Sith részlet után, elolvasható a regény első néhány oldala. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. (szerkesztve) Itt, A Lord of the Sith részlet után, elolvasható a regény első néhány oldala. Köszi szépen! Azt hiszem Windu itt nálam végleg kiverte a biztosítékot, de Obi-Wan azért szerencsére kiállt a Jedik elvei mellet. Jól van. Benne most sem csalódtam. Szerkesztve: 2015. Június 26. - LordGravon Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Ezt láttátok már? http://www.youtube.com/watch?v=l5mumsqnozc Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Láttuk a TCW topikban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hposzi, bocsi..rég jártam arrafelé.. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Huh a Bad Batch kapcsán nagyon megkívántam ezt is. Vajon meglesz valamikor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Könyvben lesz meg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Könyvben lesz meg. Igen ezt tudom, de lejátszottak pár félkész anyagot, amiket lentebb nézegettünk is. Nem állnak össze a részek ezekből? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Ja tényleg...hááát nem tudom. Majd az idő eldönti. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Ja tényleg...hááát nem tudom. Majd az idő eldönti. Csak a javunkra döntsön! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Ahogy a Son of Dathomirt, úgy ezt se fogják kiadni story reelben, mivel a (teljes) hanganyag felvételével nem készültek el a sorozat elkaszálásáig (pl az egyik Celebrationön leadott jelenetben a sorozat készítői helyettesítették a karakterek hangját). Az Utapau szál és a Bad Batch esetén azért merték kiadni story reelként, mert már kész volt a teljes hanganyag és az elsődleges animáció is. Én annak is örülnék már, ha képregényben adnák ki ezt a szálat, mivel véleményem szerint a Star Wars univerzum alapvetően "látványra" épül. SW regények olvasásakor mindig az jut eszembe, hogy "de jó lenne ezt mozgóképen látni, vagy legalábbis vizuálisan megjelenítve. A Son of Dathomirnál szerintem működött ez a megoldás (habár ott meg az bökte folyton az oldalam, hogy de jó lett volna ezt a sorozatban látni ), nem tudom, ennél, ennél miért nem ezt választották. Azért is bánom, mert a Legacy sztorikból engem ez érdekelne leginkább. Megjegyzem, az én álmom, hogy a Marvel beindítson végre egy Clone Wars képregénysorozatot, amiben az összes el nem készített részt megkaphatnánk. Szerintem ez egy járható út lenne és anyagilag is biztos siker lenne a kiadónak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Én inkább regény párti vagyok, úgyhogy örülök, hogy könyvben jön ki. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 30. Hozzászólás ideje: 2015. Május 30. (szerkesztve) Így fog kinézni a könyv teljes alakban: http://jedi-bibliothek.de/blog/2015/05/kompletter-umschlag-von-dark-disciple-enthuellt/ Szerkesztve: 2015. Május 30. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. A regény állítólag 8 epizód alapján készült el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Nyolc? Az hogy lehet amikor csak hatot láttunk? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Az egyik Celebration-ös videóban mondta Filoni, hogy 8 rész lett volna az arc. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Ja értem már...kissé másra gondoltam. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Dark Disciple 50 oldalas preview Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Köszi! Nyolc TCW részt dolgoz fel a könyv. Ez a nem semmi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Ahhoz képest nem túl vastag. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Egy akciókkal teli rész mondjuk 10-15 oldalba is összefoglalható. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Lehet, majd meglátjuk. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Kár, hogy a TCW-ben nem láthattuk Asajj új megjelenését. Szerintem sokkal előnyösebben fest, mint a "kopasz hárpia" szerepében. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Valóban jól áll neki ez az új punk frizura, bár engem az sem zavart, amikor még borotvált fejű volt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Valóban jól áll neki ez az új punk frizura, bár engem az sem zavart, amikor még borotvált fejű volt. Hát kinek a pap, kinek a paplan Szerintem így azért jobb Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Volt benne egyfajta kuriózum kopaszon, de így azért tetszetősebb a kinézete. Obi-nak is biztos bejönne a szitu. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.