Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem nem túl bejövős ez az alaphelyzet. Nem tudom mennyire fogok foglalkozni a képregénnyel, majd meglátom. A műfaj se áll túl közel hozzám, a maul-os meg (hogy enyhén fejezzem ki magam) kifejezetten nem tetszett.

Hozzászólás ideje:

Nekem nem túl bejövős ez az alaphelyzet. Nem tudom mennyire fogok foglalkozni a képregénnyel, majd meglátom. A műfaj se áll túl közel hozzám, a maul-os meg (hogy enyhén fejezzem ki magam) kifejezetten nem tetszett.

Ez regény ;)

Hozzászólás ideje:

Ez regény ;)

Ja, elnézést kérek. Bekavart a borító, ami korábban szerepelt, annak stílusa alapján azt hittem újabb képregény érkezik. :oops: Sokban mondjuk nem változtat az álláspontomon, bár műfajilag jobban ül, mint a képregény.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Itt, A Lord of the Sith részlet után, elolvasható a regény első néhány oldala.

Köszi szépen! :)

Azt hiszem Windu itt nálam végleg kiverte a biztosítékot, de Obi-Wan azért szerencsére kiállt a Jedik elvei mellet. Jól van. Benne most sem csalódtam.

Szerkesztve: - LordGravon

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Könyvben lesz meg.

Igen ezt tudom, de lejátszottak pár félkész anyagot, amiket lentebb nézegettünk is. Nem állnak össze a részek ezekből?

Hozzászólás ideje:

Ahogy a Son of Dathomirt, úgy ezt se fogják kiadni story reelben, mivel a (teljes) hanganyag felvételével nem készültek el a sorozat elkaszálásáig (pl az egyik Celebrationön leadott jelenetben a sorozat készítői helyettesítették a karakterek hangját). Az Utapau szál és a Bad Batch esetén azért merték kiadni story reelként, mert már kész volt a teljes hanganyag és az elsődleges animáció is.

Én annak is örülnék már, ha képregényben adnák ki ezt a szálat, mivel véleményem szerint a Star Wars univerzum alapvetően "látványra" épül. SW regények olvasásakor mindig az jut eszembe, hogy "de jó lenne ezt mozgóképen látni, vagy legalábbis vizuálisan megjelenítve. A Son of Dathomirnál szerintem működött ez a megoldás (habár ott meg az bökte folyton az oldalam, hogy de jó lett volna ezt a sorozatban látni :D ), nem tudom, ennél, ennél miért nem ezt választották. Azért is bánom, mert a Legacy sztorikból engem ez érdekelne leginkább.

Megjegyzem, az én álmom, hogy a Marvel beindítson végre egy Clone Wars képregénysorozatot, amiben az összes el nem készített részt megkaphatnánk. Szerintem ez egy járható út lenne és anyagilag is biztos siker lenne a kiadónak.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Valóban jól áll neki ez az új punk frizura, bár engem az sem zavart, amikor még borotvált fejű volt.

Hát kinek a pap, kinek a paplan :D Szerintem így azért jobb :)

Hozzászólás ideje:

Volt benne egyfajta kuriózum kopaszon, de így azért tetszetősebb a kinézete. Obi-nak is biztos bejönne a szitu. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.