kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen ez jó módszer;) A legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Majdnem négy órás dijátadó volt! Nyugodtan felvehetjük a kesztyüt bármelyik nagyszabású gála-esttel Mondjuk annyi különbség, hogy ezuttal szakértők itélték oda a dijakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Majdnem négy órás dijátadó volt! Nyugodtan felvehetjük a kesztyüt bármelyik nagyszabású gála-esttel Mondjuk annyi különbség, hogy ezuttal szakértők itélték oda a dijakat Már csak George Clooney hiányzott a fórumról. Én nagyon jól szórakoztam este, köszi nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Első Aranyfénykard összes résztvevőjének gratula! Szép volt, jó volt, szeretjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula a díjazottaknak, gratula a jelölteknek és a tiszteletbeli díjazottaknak is (és Bomarr meg a többiek, nem rosszra gondolni, arra gondolok én ) Ez igazán jó móka volt. Köszi Krande, hogy kitaláltad. Meg neked is köszi Ody, hogy begyűjtötted, összeszámoltad és közhírré tétetted a szavazatokat. És köszi az egész bandának, hogy ilyen remek este kerekedet. És végül megköszönném a szüleimnek, akik békén hagytak, és a macskáimnak, akik színtén békén hagytak, és az egereknek, akik soha nem is voltak és a hangyáknak, akiket évekkel ezelőtt kisöpörtünk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én is nagyon élveztem. A legjobb téma, a legjobb társaságban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát bizony, nagyon túlléptük Ody előzetes műsortervét. Más átadókon, már rég lekevertek volna egyeseket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez jó volt. Nagy köszörű mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És ami a legjobb, reklám sem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én is csatakoznék: számitottam rá, hogy jó móka lesz ez a dijátadosdi, de messze felülmúlta az elképzeléseimet Nagyon jó kis este volt és remélem ezt még valamikor -még ha évek múlva is, de- megismételjük... esetleg már más felállásban és már a sorozatok is teritékre kerülnek Ugyhogy köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És ami a legjobb, reklám sem volt Hát majd lesz...igen...maaaajd lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És ami a legjobb, reklám sem volt Se hülye szájfosós riporterek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Már csak George Clooney hiányzott a fórumról. Chuck Norris viszont nem hiányzott. Ő ott van mindenhol. Na: komolyra véve: ez zárt körű volt és magyarul. Ez utóbi viszont azt jelenti, hogy Lucaséknak még teljesen meglepi lenne, ha eredményt hirdetnénk:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én is köszönöm Krandének, hogy kitalálta. Ody-nak, hogy az irdatlan mennyiségű szavazatot kezelte, és összesítette, és, hogy ilyen színvonalasan tálalta. Mindenkinek köszönet aki szavazott! Külön köszönöm George Lucasnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Külön köszönöm Odynak, akinek kicsit megnehezítettem a feladatát a szavazataimmal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És most nézem: 21 oldalt irtunk, ugyhogy MissKarrde-nak meg a többieknek akik majd utolag probálják visszaolvasni... hát lesz mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Köszönöm nektek ezt a szép estét én is! Kicsit már kezd nagyon pátoszos lenni a hangulat, de kit érdekel?? Ezért fórumozik az emeber, hogy ilyen jól érezze magát mint (remélem) ma mindenki! Aki elszalasztotta az sajnálhatja, mert valóban jó móka volt! Magam sem hittem volna, hogy egy ilyen szenzációs este kerekedik ki ebből. Nem is tudok mit írni hirtelen... Nagy-nagy köszönet mindenkinek!!! A győzteseknek és a "veszteseknek" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És most nézem: 21 oldalt irtunk, ugyhogy MissKarrde-nak meg a többieknek akik majd utolag probálják visszaolvasni... hát lesz mit NEm irigylem őket az biztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. http://img123.imageshack.us/img123/7651/kcopy2xq.jpg Wow... a császár veszi át elsőnek a dijat! Helyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Cool! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Remek ez a kép, Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sajnos legközeleb szombaton leszek itthon, addig is az erő legyen veletek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sajnos legközeleb szombaton leszek itthon, addig is az erő legyen veletek! Holnap jöhetnek az elemzések! Jó éjt mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na megjöttem, megtörve bár....... A több mint húsz oldalt végigolvasni nem volt éppen két perc, de gyorsan tudok olvasni Talán hét kategóriában lett a győztesem abszolút győztes, és nem egy kategória rendesen meglepetést okozott No de a listámon is van olyan győztes,akit ha beírok, néhányan szörnyet halnak, tőlük előre is elnézést. Ody neked azért jár az epI legjobb film riogatásért Az általam favorizáltak többségiben a fő kategóriákban nyertek, a techniai kategóriákban rendesen vannak eltérések. Lássuk: Rancor: az állam leesett, de nem baj, többség dönt (nálam Boga). Vader páncél: ezen nem lepődtem meg annyira, de én a Jedi öltözéket jelképnek tartom. Persze a páncél is az, de a Jedi öltözék a világos oldal képviselőinek ruhája, így azért az első nálam. Összeégett Anakin: nálam Palpi, főleg az epVI-os, az fantasztikus. AT-AT: igazából nem olyan kategória, ami nagyon izgalomba hozna, de nem erre szavaztam. Akkor vajon mire is? Tényleg nem jut eszembe! Falcon: detto, de itt talán a Jedi vadászok volt a nyerő. Coruscanti csata: végre Geonozis: szintén Grivi: nálam Yoda, nézzétek meg jól, ahogy végigsimit a fején a Gunshipben, az döntött. Yoda: azt hiszem, Chewbaccára szavaztam. Coruscant: nálam a Naboo szépségét és berendezkedését semmi nem tudja überelni. Anakin vs. Obi-Wan: szintén első Imperial march: zenék Úgy látszik, egészen mást gondolok az SW zenékről, mint a többség. Hiába a legismertebb zene, nálam a Force theme jelenti a STAR WARS-ot zeneileg, a legklasszikusabb SW zene. Valahogy a főcímért soha nem rajongtam. Na mindegy. EpV zenéje: Nálam nem szerepel túl előkelő helyen, és kövezzetek meg, de az epIII van nálam az első helyen, mert ami van, az remek, nagyon jó hallgani magában, amit meg elszúrtak a filmben, az nincs a cd-n Egyébként szinte holtversenyben áll az epVI-tal, az még egy igazán fantasztikus zene. Na mindegy. 66-os: ismét egy győztesem Egyébként szinte holtversenyben van az epVI végével (Vader a máglyán, és a szellemek), és Luke tombolásával. Mindhárom csúcs jelenet, az én vagyok az apád engem sem tud lázba hozni, ennél már a kettős naplemente is jobb az epIV-ből. Natalie Portman: szintén első Ian McDiarmind: most erősen gondolkodnom kell, de talán én is őt jelöltem elsőnek és másodiknak Sir Alec-et. McGregor: hát ha eszembe jut az epI, akkor semmiképp. Én Haydenre szavaztam (bocsi, főleg yodamestertől ), második pedig Liam Neeson. Majdnem ő lett az első,mert nagyon szeretem a játékát, és ráadásul nagyon szeressem a színészt is. Egy ideig ő állt az első helyen. EpIII forgatókönyv: szintén Film: én is epIII-ra szavaztam (nem meglepő ), de nálam az epVI a második. Mindig az a rész, ahol lezárul valami. Azokban vannak a legnagyobb drámák, a legjobb jelenetek, és a legjobb zenék is :D Gratula minden győztesnek És ma pont egy éves a Star Wars: Revenge of the Sith Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Én Haydenre szavaztam (bocsi, főleg yodamestertől ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Nagyon jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. http://img135.imageshack.us/img135/6761/ewan2copy4by.jpg http://img97.imageshack.us/img97/9106/yoda2copy2wy.jpg Hát ezek tényleg zseniálisak lettek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Tényleg nagyon jó Most már csak arra lennék kiváncsi, hogy az AT-AT hogy fogja átvenni a saját diját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.