Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Fordított sorrendben mondod? Ez jó ötlet lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ne viccelj ilyenekkel, mert szívrohamot okozol szegény yodamasternél Szerintem más is a szívéhez kapott hirtelen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért gondolom amikor Lucas belefogott a '90-es években már az összes részről megvolt az a bizonyos keret Az biztos, de a menet nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb film Revenge of the Sith Már egy év telt el az EPIII bemutatása óta, a film népszerűsége mit sem csökkent. Sőt! Nagyon úgy tűnik, hogy új kedvenc született az SW szériában, ami nem csak pünkösdi királyság életű lesz (a második helyezett AOTC-ra 52 pontot vert!!!!). Ebben a filmben egyszerűen minden benne van, ami a többit jellemzi. A legnagyobb egyéni drámák, akciók, egyszerűen ez a legek filmje. Az biztos, hogy Lucas mindent bevetett az utolsó részre, szinte minden puskaporát ellőtte. És milyen jól tette! A huszonnyolc évnyi SW történelemre olyan koronát rakott, ami mindig is bátran vállaható lesz, ráadásul új nemzedékeket nyerhet meg a szériának.Nem lehet elmenni szó nélkül ama eredmény mellett, hogy a Birodalom Viszavág csak a harmadik lett! Úgy látszik változnak az idők, és nincsenek bebetonozott állások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. EZAAAZ!!!!! ÉLJENEK A SITHEEEK!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) És mikor írja ezt be Ody? 23:38, azaz 11:38, ami lefordítva THX-1138 (Bár a fórum órája egy órát késik... skacok, át kéne állítani a vekkert nyári időszámításra!) Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. IGEEEEEEEEEEEEEEENNN!!!! TUTITUTITUTITUTITUTITUTITUTITUTITUTITUTI:D Gratula! Bár szinte kétség sem fért hozzá, hogy nem ő vinné el a díjat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem lett meglepetés. Nálad Bomarr? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb film Revenge of the Sith Már egy év telt el az EPIII bemutatása óta, a film népszerűsége mit sem csökkent. Sőt! Nagyon úgy tűnik, hogy új kedvenc született az SW szériában, ami nem csak pünkösdi királyság életű lesz (a második helyezett AOTC-ra 52 pontot vert!!!!). Ebben a filmben egyszerűen minden benne van, ami a többit jellemzi. A legnagyobb egyéni drámák, akciók, egyszerűen ez a legek filmje. Az biztos, hogy Lucas mindent bevetett az utolsó részre, szinte minden puskaporát ellőtte. És milyen jól tette! A huszonnyolc évnyi SW történelemre olyan koronát rakott, ami mindig is bátran vállaható lesz, ráadásul új nemzedékeket nyerhet meg a szériának.Nem lehet elmenni szó nélkül ama eredmény mellett, hogy a Birodalom Viszavág csak a harmadik lett! Úgy látszik változnak az idők, és nincsenek bebetonozott állások. Cseppet sem meglepő... Az a fura, hogy az AOTC lett a második Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula Sithek! Gratula Lucas! Gratula Star Wars! Gratula Aranyfénykardosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nagyon szépen összefoglaltad Ody Bár az ep.3 tarolása után már szivesen vettem volna, ha a Birodalom visszavág gyözedelmeskedik végül Viszont pont ma néztem meg és tényleg hátborzongató élmény... még sokadik nézésre is Én is a legjobb filmnek jelöltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem lett meglepetés.Nálad Bomarr? Épp ez az! Ha más nyer az a meglepetés, ami azért mond valamit... Mi a véleményed yoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És külön gratula, hogy pont 11:38kor tetted közhírré Lucas szerencseszáma, bárcsak tudnám miért:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az a fura, hogy az AOTC lett a második Egyáltalán nem fura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Cseppet sem meglepő... Az a fura, hogy az AOTC lett a második Én jobban szerettem volna a Birodalmat! TEgnap néztem meg és hát szerintem sokkal ütősebb mint az AOTC. Na nem sokkal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Így van rendjén, így helyes, ez a sorrend. És most szomorú sem vagyok. Bár az ep2 a kedvencem, annak a történetét tartom a legjobbnak, mégis, a legjobb Star Wars filmnek az ep3-at tartom. Mert ahogy Ody mondta, ez a legek filmje! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Cseppet sem meglepő... Az a fura, hogy az AOTC lett a második Az AOTC sikerének titka nálam is homályos... jó rész, de nem egy Birodalom visszavág. A Sith-ek viszont megérdemelten jutottak oda ahova Szerkesztve: 2006. Május 18. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egyáltalán nem fura. De nekem az Grats a ROTS-nak azért, hiszen akkor jött ki ezzel Lucas, amikor én már leírtam őt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ahogy számoltam 13/19 az eredményem, ennyit találtam el a jelöltjeimből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És külön gratula, hogy pont 11:38kor tetted közhírré Lucas szerencseszáma, bárcsak tudnám miért:D Döbbenetes véletlen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És külön gratula, hogy pont 11:38kor tetted közhírré Lucas szerencseszáma, bárcsak tudnám miért:D Ez benne volt a telefonszámában anno Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. De nekem az Grats a ROTS-nak azért, hiszen akkor jött ki ezzel Lucas, amikor én már leírtam őt Ne mond azt hogy nemszeretedd az EpI-II részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az máris elmondható, hogy a ROTS tündöklése tovább tart. Sok díjat nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ne mond azt hogy nemszeretedd az EpI-II részeket. Tudvalévő, hogy nem a kedvence yodának, de ez szerintem most nem annyira fontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az máris elmondható, hogy a ROTS tündöklése tovább tart. Sok díjat nyert. a ROTS örök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ne mond azt hogy nemszeretedd az EpI-II részeket. Nem mondom. Csak az EP2-t nem szeretem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem mondom. Csak az EP2-t nem szeretem Na akkor gyorsan pótold, és nézd meg párszor a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. a ROTS örök! Mindjárt egy éves! És már a szülinapja előtt elnyerte a létező legnagyobb elismerést: SW rajongók díját;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na akkor gyorsan pótold, és nézd meg párszor a filmet... Igen ez jó módszer;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mindjárt egy éves! És már a szülinapja előtt elnyerte a létező legnagyobb elismerést: SW rajongók díját;) Még tíz perc, és duplán ünnepelhetjük a filmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.