Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Yoda tanítványa volt és egykét dolgot csak elmondhatott neki Palprol, mik a gyengéi, stb... Nem sejtették szerintem. Vader mondja is, hogy Obi-Wan jó mestered volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Yoda tanítványa volt és egykét dolgot csak elmondhatott neki Palprol, mik a gyengéi, stb... Nem sejtették szerintem. Vader mondja is, hogy Obi-Wan jó mestered volt. Sztem sejtették, hisz ep3 ba nincs meg a holtteste Yodanak... +ep6ban amikor vader mondja: obi wan has thought you well.... ezt olyan ironikusan mondja, mintha tudna, hogy nem obi wan tanitgatta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. +ep6ban amikor vader mondja:obi wan has thought you well.... ezt olyan ironikusan mondja, mintha tudna, hogy nem obi wan tanitgatta... Ironikus? Mi ebben az ironikus? Egyébként meg egy remek elméletet bontott ki az egyik kritikus, akinek az eszemfuttatását be is szurtam nemrég. Eszerint az ep.4 után Vaderék biztosak benne, hogy Yoda meghalt... Yodából csak egy köpeny maradt, plusz Obi-ból is csak egy köpeny maradt a halála után ergo Vaderék arra a következtetésre jutnak, hogy anno akkor 20 évvel ezelött meghalt a kis mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. +ep6ban amikor vader mondja:obi wan has thought you well.... ezt olyan ironikusan mondja, mintha tudna, hogy nem obi wan tanitgatta... Ironikus? Mi ebben az ironikus? Egyébként meg egy remek elméletet bontott ki az egyik kritikus, akinek az eszemfuttatását be is szurtam nemrég. Eszerint az ep.4 után Vaderék biztosak benne, hogy Yoda meghalt... Yodából csak egy köpeny maradt, plusz Obi-ból is csak egy köpeny maradt a halála után ergo Vaderék arra a következtetésre jutnak, hogy anno akkor 20 évvel ezelött meghalt a kis mester. Pont erre akartam az elöbb hivatkozni. Szerintem ez a létező egyik legjobb elmélet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. És ez értelmet ad annak, hogy az ep3-ban Yoda köppenyét miért mutatják olyan nagytotálban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. És ez értelmet ad annak, hogy az ep3-ban Yoda köppenyét miért mutatják olyan nagytotálban. De azért komolyan kellett, hogy foglalkoztassa a két sith-et, hogy mi lett a köppenyek tulajdonosaival? Elvégre rendhagyó jelenség a sw-ban is, hogy eltűnik egy hulla... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Gondolom mert őket nem zargatták az eltűntek, igazán nem is filóztak ezen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Gondolom mert őket nem zargatták az eltűntek, igazán nem is filóztak ezen. Az egy dolog, bár magán a jelenségen illett volna eltűnödniük. Bár egyáltalán nem biztos, hogy Yoda megtalált köppenyéből arra követlkeztetett Palpi, hogy meghalt a kis manó. Egyáltalán nem biztos, csak egy hihetőnek hangzó fikció... Vajon mit csinált Palpi Yoda megtalált kardjával? Berakta a vitrinbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Kicsit durva a példa, de Hitler is eltűnt, mégse kérdőjelezi meg senki, hogy megdöglött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Kicsit durva a példa, de Hitlert is eltűnt, mégse kérdőjelezi meg senki, hogy megdöglött. Valóban érdekes párhuzam, de Yoda és Obi nevében visszautasítom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. A két köpenyből eltünés között eltelt 20 év, ezalatt valamire csak gondoltak. A megoldás elég sokára érkezett meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Húsz évig Sidi ülhetett parában, hogy Yoda mikor caplat be újra az ajtón. Aztán mikor Vader jelenti neki, hogy Kenobi felszívódott, máris örülhetett, hogy Kenobit hidegre tették és ezek szerint akkor régen Yodát is sikerült megpusztítania. Utánna meg mormolhattak azon, mi is ez az eltűnés, de azon ugye meg már rég gondolkodtak, hiszen a halált le akarták győzni... csak arra nem biztos, hogy gondoltak, hogy ez a kettő összefügg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Jaja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. helósztok! Ez a trónterem dolog nagyon érdekes... mert Lucas egyértelműen megoldhatta volna, hogy Palpatine csak egy-két másodpercig legyen Vader kezében. Most nem tudom, hogy itt blue-screen megoldást alkalmazott-e, azaz utólag tették oda az akna száját, vagy díszletet, vagy makettet, de akárhogyan is, megoldhatta volna, hogy Vadernek csak egy lépést kelljen megtennie Palpatine-nal. De nem tette. Helyette inkább azt mutatta, ahogy Palpatine megadóan az égbe villámózik. És szerintem ezzel - bár ezzel biztos fogtok vitatkozni, mondjuk Dzséjt - egyértelműen arra akart utalni, hogy Sidious annyira csalódott az elveiben, a saját zsenialitásában, hogy egyszerűen feladta. Nem tudott együtt élni azzal, hogy ezúttal ŐT árulták el. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. OFF Tudom, OFF, de én azért elképzelnék egy ilyen Yoda visszatérést 3 hónappal az Episode III után... Palpatine:- Vader nagyúr... szerinted visszajön? Vader:- Kicsoda? Palpatine- Yoda-mester. Vader:- Dehogy is mester! Biztosan meghalt... mester, azt hiszem ideje leellenőriznem a Halálcsillag munkálatait Palpatnie:- Ne hagyj egyedül, Vader nagyúr... mi lesz, ha visszajön? Vader:- Nem jön vissza, mester. Meghalt. (Vader kimegy) Palpatine:- jaj... be kell vennem... egy ... nyugtatót... Yoda:- Palpatine császár... Palpatine:- Yo-yo-yoda? Te...te... túlélted? Yoda:- Csodálkozol? Palpatine:- Nem!!!... Te... te csak... csak egy szellem vagy... hess innen! Hess... hess! Ledoblak az aknába, ha közelíteni mersz! Hess... ON Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. EZ jó!!! Tetszik. Bár lehet hogy inkább a Viccek topicba kéne. :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. - egyértelműen arra akart utalni, hogy Sidious annyira csalódott az elveiben, a saját zsenialitásában, hogy egyszerűen feladta. Nem tudott együtt élni azzal, hogy ezúttal ŐT árulták el. Donát. Az biztos, hogy nagyon meglepődött, az is, hogy egy pillanatig föl sem fogta, hogy mi a helyzet. Vagyis hát amikor megértette, akkor egy Erősikollyal búcsúzott, valahol az akna alsó harmadában. Addig meg csak villámlott, mindegy mive, kibe, de szvsz igenis hogy küzdött a maga módján... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Kicsit durva a példa, de Hitler is eltűnt, mégse kérdőjelezi meg senki, hogy megdöglött. Senkinek sem hiányzik:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Anakin lázadása a jedikkel szemben néha abban nyilvánult meg, hogy nemcsak akkor használta az Erőt, amikor kellett, hanem akkor is ha az praktikus volt valami miatt, de nem elkerülhetetlen (unatkozás közben golyó-lebegtetés; körtét levitálunk Padménak stb.). Furcsa, hogy Palpi is akkor használja csak az Erőt, ha 'feltétlen szükséges'... Még mindja is a körtés esetnél h Obi morcos lenne... de hát mégiscsak közelebbi családtagja neki az Erő, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Vader Sith és ezzel kész, vége, nincs miről beszélni. Erről eszembe jutott egy mondat: Only a Sith deals in absolutes. A Jediknek ezek szerint nem kéne ilyen végletekbe menniük, hogy Anakin Sith és kész, akkor csakis meghalhat. Ne felejtsdük el h az idézett szöveg egy Jeditől származik. Vagyis: a Jedik szerint Vader végletekben gondolkodik, átállt, punktum. Tehát ŐK azok akik végletekben gondolkodnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Only a Sith deals in absolutes De hát kérem! Ez is egy véglet! Attól, hogy valaki végletekben gondolkodik, még nem Sith... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Attól, hogy valaki végletekben gondolkodik, még nem Sith... De az! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Only a Sith deals in absolutes De hát kérem! Ez is egy véglet! Attól, hogy valaki végletekben gondolkodik, még nem Sith... Obi-Wan arról nem beszélt, hogy ki milyen, ha végletekben gondolkodik. Ő azt mondta, hogy aki végletekben TÁRGYAL, az Sith Persze közvetett módon talán ugyanaz a kettő... aztán fene tudja. Szerintetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Szerintem Obi-Wan ott csak megállapította, hogy Anakin végletekben gondolkodik, hisz előtte egy pillanattal, azt mondta, hogy Velem vagy ellenem. Obi-Wan hajlandó volt beszélni vele, köztársaság. Miféle Birodalmad? De aztán belátta értelme nem sok van. Megállapítás volt, nem pedig az hogy ő is abban gondolkodik, hisz benne volt hajlandóság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Végletesen eltértek a véleményeik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Jó, de attól, hogy Anakin végletekben gondolkodik, és Sith, még nem lehet álltalánosítani Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Jó, de attól, hogy Anakin végletekben gondolkodik, és Sith, még nem lehet álltalánosítani Donát. Sidious is végletekben tárgyalt: Luke vagy átáll, vagy meghal (bár az ötlet Vadertől van... hm...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Jó, de mégha így is lenne. Akkor se lehet azt mondani, hogyha én azt mondom, hogy pl(csak példa!) Csak a buta emberek ítélnek mindenfajta megismerés nélkül, hogy én Sith lennék, pedig egy végletet mondtam... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Jó, de mégha így is lenne. Akkor se lehet azt mondani, hogyha én azt mondom, hogy pl(csak példa!) Csak a buta emberek ítélnek mindenfajta megismerés nélkül, hogy én Sith lennék, pedig egy végletet mondtam... Donát. Épp ez az, hogy Obi-Wan abban a beszélgetésben bőven felismerte, hogy Anakin sith, sőt előtte látta a biztonsági felvételt, szóval ismerte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Persze hogy felismerte. De ettől még nem mondhatja azt,hogy csak egy Sith gondolkodik végletekben, mert ez így nem igaz. Attól hogy van egy másodfokú egyenletem, aminek két megoldása van, még nem mondhatom, hogy csak a másodfokú egyenleteknek van két megoldása :wink: Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.