Rog Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Nagyon állat az a Necás xeno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Úristen, tényleg 97-es a Resurrection... Nem volt karikázás. Emlékszem a kollégiumból kértünk kimenőt, hogy megnézhessük. Nagyon tetszett mindenkinek. Életem első Mamut-pop cornja (vödrös) És emlékszem mire kijöttünk a filmről esett az eső így feltettük a vödröket a fejünkre vissza a kóterig! De szép idők voltak! Én arra emlékszem, hogy az akkori veszprémi SÉD moziban (nálunk akkoriban a pláza még pesti huncutság volt ) a jegyeladó problémázott a koromon, mert hát azért beengedni egy 12 évest egy Alien-filmre, hát az azért na... Aztán elkezdtem felmondani az előző három filmet, és rájöttek, hogy szegény gyerek már menthetetlen. Ami viszont most furcsállok, hogy az imdb és a wiki szerint is nálunk csak '98 februárjában mutatták be. Úgy emlékeztem, hogy itthon is novemberben, még karácsony előtt vetítették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Nekem nagyon tetszik, főleg az ízléses átdolgozás. A szörny megerőszakolása nélkül újították meg, figyelembe véve a korábbi (bár kronológiailag későbbi) egyedek felépítését is. A nyúlványok a háton, a háromízületes láb és az organikus külső az A3/AR vonalat képviselik, de a vézna test, a fejforma, a belső koponyaszerkezet, a farokrész az Alien/Aliens lényeit idézik meg. A vállrész viszont teljesen új, nagyon tetszik ez a csőszerű gallérformáció, ami a trailer alapján visszahúzható (ott nem nyúlik ki ennyire). Tömören: dögös dög. Lehet idény gyarapodik itthon a boly? Nekem kicsit soványnak tűnik. Minden Xeno ilyen vézna volt eddig, vagy ez csak egy különösen éhes egyed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Tényleg. Mit esznek az Alienek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Tényleg. Mit esznek az Alienek? Fotoszintetizálnak, de néha becsúszik 1-2 falat agyvelő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Az a desszert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Aha! Jobb napokon! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Nekem kicsit soványnak tűnik. Minden Xeno ilyen vézna volt eddig, vagy ez csak egy különösen éhes egyed? Az első három filmben mindegyik ilyen kis girnyó. Eddig a legvéznább a dogalien volt, ez nagyjából azt közelíti meg. Tényleg. Mit esznek az Alienek? Füvet. Ezért olyan morcosak, akárhová születnek, sehol sincs fű. Megértem őket, én is dühöngenék, ha éhes lennék. Viccet félretéve, azt esznek, ami van. Alapvetően ragadozóként ismertük meg a jószágokat, de Ash elmélete szerint képesek alkalmazkodni a környezethez, így táplálkozási szokásaikat is ahhoz igazítják. Szóval nem kizárt, hogy ha olyan környezetbe kerülnének, ahol nincs hús, ott tényleg növényevővé válnának. Amúgy az Alien3-ban van egy jelenet, amikor éppen falatozik. (Meg van egy az AVPR-ben is, de az gagyi.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Tényleg. Mit esznek az Alienek? Szerintem alapból valami lúgosat, hogy helyreálljon a PH érték. Az első három filmben mindegyik ilyen kis girnyó. Eddig a legvéznább a dogalien volt, ez nagyjából azt közelíti meg. Nem tudom, miért tűnik akkor olyan soványnak szegény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Vega Alien. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Lúgos táplálékot fogyasztó vegalien, na ti se menjetek hard core alien rajongók közelébe. Donát, azért tűnhet vékonynak, mert az. Ami furává teheti, hogy az első három filmben nincs olyan jelenet, ahol napfényben ácsorognak és teljes alakot látni, szóval ott kevésbé jön át a véznaságuk. De egy ehhez hasonló figurán már látható: Na meg a lenti képen a lény beállása sem hétköznapi. Plusz még azért hozzátenném, hogy a Neca a love budget figurákat gyártja, amit a földi halandó is meg tud fizetni. A fenti képeken Sideshow figurák vannak, amik alsó hangon is 100 000 forintnál kezdődnek új korukban. Ez a 2000 darabra limitált szobor például 120 000 forintot kóstál: A fenti két képen látható szobrok már forgalomban sincsenek, ezeket legolcsóbban 140 000-ért (dogalien) és 160 000-ért (drone) vásárolhatod meg az eBayen. Természetesen az árukban az is benne van, hogy ezek nagyon aprólékosan kidolgozott, a filmekhez maximálisan illő szobrok, amit a Neca termékeiről nem tudok elmondani (bár mér az is szebb, mint a McFarlane termékek, de azt hiszem az már nem is gyárt alien figurákat). Szóval a lenti covenantos alienről készült kép még csalóka is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Ma megvettem a jegyeket 18-ára! Már nagyon várom! Más is rápörög a premierre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Mi majd 22-en megyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Mi majd 22-en megyunk. Huszonketten, vagy huszonkettedikén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Fent van Spotify-on a teljes soundtrack. Ízelítő belőle Én 18-án megyek kollégákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Én még valószínűleg megvárom az első véleményeket. Egyrészről elmennék rá, elvégre mégis csak 20 éve nem volt Alien-film a moziban én meg Alien-rajongó vagyok vagy mifene. Másrészről viszont... Ez a Prometheus folytatása és ugyanaz csinálta... A zene klassz, nagyon alienes, ami mondjuk úgy, hogy konkrétan benne vannak Jerry Goldsmith dallamai nem csoda. Tetszetős, bár zenei téren a Prometheusszal sincs bajom, sőt az ama kevés elem egyike, amit szeretek benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. (szerkesztve) Elvileg jövőhéten véget ér az embargo, és jönnek a kritikák. https://mobile.twitter.com/yandal_randal/status/857017488902471682 http://www.youtube.com/watch?v=7leJSQrkrRE Szerkesztve: 2017. Május 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. A zene klassz, nagyon alienes, ami mondjuk úgy, hogy konkrétan benne vannak Jerry Goldsmith dallamai nem csoda. Tetszetős, bár zenei téren a Prometheusszal sincs bajom, sőt az ama kevés elem egyike, amit szeretek benne. Múltkor belenéztem a Férfias játékokba, mert volt a tv-ben. Pontosabban ment a tv-ben meló közben. Egyszer csak ismerős téma: Egy az egyben az Alien téma szerepel a filmben, egyszer, mikor Ford gondolkodik egy irodában valami számítógép előtt, de később is volt a filmben, de ott már áthajlott másba a zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Az fura, mert van zenei kapcsolat a franchise-zal, a Patriot Games zenéjét ugyanúgy James Horner szerezte, mint az Aliensét, így nem lenne meglepő, ha annak a zenéjét viszont hallanád - de hogy az Alienét, az fura. Bár az Aliensben is vett át Alien taktusokat Horner, szóval lehet, hogy az került csak át. Mondjuk speciel a Patriot Gamesnél még nem tűnt fel, bár tény, évekkel ezelőtt láttam. Ami nekem anno feltűnt, hogy a Batman: Forever alatt az Alien3 zeneéjét is hallani (mindkettőnek Elliot Goldenthal írta a zenéjét). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Az fura, mert van zenei kapcsolat a franchise-zal, a Patriot Games zenéjét ugyanúgy James Horner szerezte, mint az Aliensét, így nem lenne meglepő, ha annak a zenéjét viszont hallanád - de hogy az Alienét, az fura. Bár az Aliensben is vett át Alien taktusokat Horner, szóval lehet, hogy az került csak át. Mondjuk speciel a Patriot Gamesnél még nem tűnt fel, bár tény, évekkel ezelőtt láttam. Ami nekem anno feltűnt, hogy a Batman: Forever alatt az Alien3 zeneéjét is hallani (mindkettőnek Elliot Goldenthal írta a zenéjét). Akkor le is írtad a megfejtést. Pontatlan voltam, akkor eszerint Aliens taktusok voltak. Eszerint Horner magától lopott. Mint tudjuk azért ez divat ám rendesen. 08 Electronic Battlefield 00:36-tól valóban nagyon Aliens-es! http://www.youtube.com/watch?v=pMW0H-_kRGo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Igen, egy hangyányit átdolgozva, de ez az Aliens nyitózenéje. Nagyjából 0:57-től kezdődik ugyanez a taktus. http://www.youtube.com/watch?v=wnPJRJbVEIg&list=PLH9C08qrQ7S6uEqnEWzVJsr5J_DhB4zkN Mondjuk Horner amúgy is szereti átmenteni a zenéit, mert az Avatarban is felcsendül néha az Aliens taktusa. Mondjuk ott nem ilyen "látványos". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Nem lesz Alien 5. https://www.puliwood.hu/hirek/alien-5-neill-blomkamp-ridley-scott-227943.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Hála az égnek. Mondjuk a Pöcsi bukása és a negatív rajongói reakciók után ez nem is csoda. Most már csak az Alien: Covenant legyen jó, és akkor f*sza! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Nem lesz Alien 5. https://www.puliwood.hu/hirek/alien-5-neill-blomkamp-ridley-scott-227943.html Amilyen ez lett volna, jobb is! Én is nagyon fanyalogtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. (szerkesztve) . Most már csak az Alien: Covenant legyen jó, és akkor f*sza! Azt pusmogják hogy az Aliens óta a legjobb Alien mozi. Szerkesztve: 2017. Május 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Azt pusmogják hogy az Aliens óta a legjobb Alien mozi. Azért ezt nem nehéz megugrani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Meglátjuk Napi aktuális Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Na ez tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Azért ezt nem nehéz megugrani Naaaaaa... Azt pusmogják hogy az Aliens óta a legjobb Alien mozi. Hát persze, meg a Terminator Ganyézis is a T2 óta a legjobb T-film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.