Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Még egy apró jóság: ez lesz a legelső olyan Alien-film, aminek az ILM készíti a trükkjeit. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Nem tünik túl eredetinek cserébe baromi jól néz ki 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Én megint hittel telve várom! Mondjuk én nem utáltam eddig egyiket sem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Mintha az Alient az Aliens-el vegyítették volna. Az előbbiből az űrhajó ahonnan nem tudsz elmenekülni, a másodikból a fegyveres alakok(llehet zezek is katonák) ismerős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 23. Hozzászólás ideje: Március 23. A főhős neve Rain Carradine lesz, őt alakítja Cailee Spaeny. A trailerben is látható űrhajó neve Corbelan IV és akárcsak a Renaissance űrállomás, ez is a Weyland-Yutani Társaság tulajdona. Az Alien: Romulus ezzel folytatja azt az Alien Resurrection által megtört hagyományt, hogy az űrhajók Joseph Conrad műveihez kötődően kapnak neveket. USCSS Nostromo (Alien) - a Nostromo című regény címszereplője után lett elkeresztelve. USS Sulaco (Aliens) - a Nostromóban szereplő egyik város neve volt a Sulaco. Corbelan IV (Alien: Romulus) - szintén a Nostromóhoz kötődik, az egyik karakter neve volt Cobelan. Narcissus (Alien, Aliens) - A Narcissus négere című regényben szereplő hajó után kapta a nevét a Nostromo kompja. USCSS Patna (Alien3) - a Patna egy hajó volt a Lord Jim című Conrad-regényben. Bár nem film, ám az Alien Isolation is lazán, de követte a hagyományt a USCSS Torrensszel, ami viszont egy valódi hajó volt, amin Conrad első tisztként szolgált. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. (szerkesztve) @Darth Riddick és mindenki más, aki kedveli a filmet, amit én finoman szólva nem annyira. Fede Álvarez válasza, amikor a The Hollywood Reporter rákérdezett, hogy az Alien: Romulusnak van-e kapcsolata a korábbi filmekhez: "Ha rajongó vagy, akkkor te leszel az az ember a moziban, aki azzal idegesíti a barátait, hogy elmondja honnan van ez, honnan van az a puska, miről beszélnek a karakterek.. Szóval ilyen módon készítettük el, az összeshez kapcsolódik. Nem akartam kihagyni vagy ignorálni egyiket sem sztori, karakter, technológia vagy kreatúra szinten. Mindi van kapcsolat az Alientől az Alien: Covenantig." A következő nem komoly spoiler, nem árulok el semmi részletet (nem is tudnék), csak mivel ez már egy szivárgásból származik (igaz vagy sem, az kérdéses, nem jártam utána), így inkább spoiler mögé dugom: Spoiler Az összképhez hozzátartozik, hogy mivel megvolt a közönség előtti tesztvetítés, lényegében már kiszivárgott a film sztorija. Ugyan én nem olvastam el (nem is fogom), de annyi már biztosnak látszik ezek szerint, hogy lesz egy komoly kapcsolat a Romolus és a Prometheus/Covenant között. Szerkesztve: Március 24. - Dzséjt 2 1 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 21 órával ezelőtt, Dzséjt írta: @Darth Riddick és mindenki más, aki kedveli a filmet, amit én finoman szólva nem annyira. Fede Álvarez válasza, amikor a The Hollywood Reporter rákérdezett, hogy az Alien: Romulusnak van-e kapcsolata a korábbi filmekhez: "Ha rajongó vagy, akkkor te leszel az az ember a moziban, aki azzal idegesíti a barátait, hogy elmondja honnan van ez, honnan van az a puska, miről beszélnek a karakterek.. Szóval ilyen módon készítettük el, az összeshez kapcsolódik. Nem akartam kihagyni vagy ignorálni egyiket sem sztori, karakter, technológia vagy kreatúra szinten. Mindi van kapcsolat az Alientől az Alien: Covenantig." A következő nem komoly spoiler, nem árulok el semmi részletet (nem is tudnék), csak mivel ez már egy szivárgásból származik (igaz vagy sem, az kérdéses, nem jártam utána), így inkább spoiler mögé dugom: Spoiler elrejtése Az összképhez hozzátartozik, hogy mivel megvolt a közönség előtti tesztvetítés, lényegében már kiszivárgott a film sztorija. Ugyan én nem olvastam el (nem is fogom), de annyi már biztosnak látszik ezek szerint, hogy lesz egy komoly kapcsolat a Romolus és a Prometheus/Covenant között. Köszi az infókat! Eddig is tuti volt a film megnézése részemről (mégiscsak egy új ALIEN) de ezek alapján már várom is! Amúgy figyelmes lettem erre a cikkre: https://hu.ign.com/prometheus-2/94401/news/meglepo-vagy-sem-de-az-alien-romulus-elozeteset-latva-sorra-szolalnak-fel-a-covenant-es-a-prometheus És a benne leírtakra, valamint a kommentekre. Nem csak mi néhányan vagyunk, akik szeretnék látni a Prometheus/Covenant vonal befejezését. Ennek kifejezetten örülök! Azt kérdezi... "Vannak ilyenek?" LOL! Vannak bizony! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. IGN, ennél többet nem lehet várni tőlük, kevesebbet annál simábban. Művészien kezelik a clickbaitet. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 18. Hozzászólás ideje: Július 18. (szerkesztve) Új trailer, elvileg az utolsó OFF: Rendesen nem engedi a linket Ezt írja: "A megadott érték olyan karaktert tartalmaz, amely nem engedélyezett, például egy hangulatjelet." Ma már volt másik problémám is yt videó beágyazással, lett volna egy 3. Outlaws video, de azt sem engedte, ott meg átdobott a hibaüzenetes fehér oldalra, nem emlékszem már... talán Not accessable vagy mit írt Szerkesztve: Július 18. - Dzséjt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 18. Hozzászólás ideje: Július 18. Beszerkesztettem a hivatalos Fox oldalra kitett trailert. Sajnos ez régi probléma, a Youtube-nak nem szabadna hagynia, hogy emotikonokat tegyenek be a videók címébe, mivel azok nem univerzálisak. Sokáig ugyanez gond volt a Twitterrel is. A trailer szép, de sajnálom, hogy megnéztem. Szerintem kábé az összes szereplő sorsa benne volt. Miért érzik úgy az ilyen videók készítői, hogy jó ötlet egy horrofilmnél, ha a trailerben mindent lelőnek? 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 18. Hozzászólás ideje: Július 18. (szerkesztve) Jó lesz ez! Szerintem vár azért meglepetés így is. Csupa új arc itt mindenki. Ha nem nézem meg augusztusig újra, senkire sem fogok emlékezni. Szerkesztve: Július 18. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Jó plakátok! Ebben is sok néger és ázsiai várható? Úgy hallottam a királynő leszbikus lesz, én bojkottálom a filmet! 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Az Alien: Covenant ezt a témát már kimaxolta. Volt homoszexuális párunk, akik ráadásul képesek voltak szülni, hiszen az egyik fickó egy neomorph-nak, a másik egy pretomorph-nak adott életet. Aztán volt férfi-férfi csók is, akik játszottak az egyikük furujájával, ráadásul ezen a téren a nárcizmust is rendesen megtolták, hiszen heteroszexuális fehér férfi (android) csókolta meg önmagát. Aztán volt ott vallási szerteágazás is, hiszen a csaj, akinek leharapták a fejét, zsidó volt. De akadt itt hagyományos házasság is, ahol az egyik esetben a feleség gyorsan elözvegyült, a másik esetben meg az asszony hordta a nadrágot, sőt még nyitott házasságot is láthattunk (ráadásul ez rasszok közti kapcsolat volt) hiszen a feka csávó a mexikói csajt dugdosta a zuhany alatt, amikor az alien beállt közéjük egy gyors édeshármas erejéig, amikor először a farkát bedugta a csaj lábai közé, majd nyelves csókot adott a f*szinak. Mindezek után egy feka android és egy leszbikus királynő szerintem fel sem tűnik a népnek. 3 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. 9 perccel korábban, Dzséjt írta: Mindezek után egy feka android és egy leszbikus királynő szerintem fel sem tűnik a népnek. Fel sem tűnik senkinek? Cöhhh... én már egyenesen elvárom! 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Oké, azért a leszbikus alien királynő koncepciója még izgalmas is lehet, elvégre hermafrodita, szóval itt lehetne feszegetni olyan témákat, hogy szembemenve a xenomorph normákkal leszbikus kapcsolatba lépnek, közös fészket alakítanak és közös tojásokat vállalnak. Az emberek persze a falra mennének tűlük, meg a plafonra, de a leszbikus alien királynő pár gyermekeinek születése majd elnémítja a kínjukban sipákolókat. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Amúgy lehet én már beteges vagyok e téren, de legjobban az érdekel a Romulus kapcsán, hogy a Prometheus/Covenant vonalhoz mennyire és miben kapcsolódik? Állítólag - te is említetted @Dzséjt - nem hagyják figyelmen kívül! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 7. Hozzászólás ideje: Augusztus 7. Azt 19-ig nem tudom meg, milyen az Alien: Romulus, de ezért a marketingért jár a nagy piros pont. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Augusztus 7. Hozzászólás ideje: Augusztus 7. Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz csalódás a film Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 7. Hozzászólás ideje: Augusztus 7. Terjeng a neten egy magát elég jól tartó pletyka, amit sajnos bármennyire is igyekeztem, nem tudtam elkerülni, hála egy ismerősömnek, aki kérdés nélkül közölte velem. Spoiler Csak az nyissa le, aki nagyon nem a moziban akar ezzel szembesülni, ha igaz a pletyka. Spoiler Az Alien szörnye visszatér húsz évvel azután, hogy Ripley kivágta az űrbe és megsütötte a hajtóművel... Na, ez nekem személy szerint így látatlanban nagyon nem tetszik. De majd elválik. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Terjeng a neten egy magát elég jól tartó pletyka, amit sajnos bármennyire is igyekeztem, nem tudtam elkerülni, hála egy ismerősömnek, aki kérdés nélkül közölte velem. Spoiler elrejtése Csak az nyissa le, aki nagyon nem a moziban akar ezzel szembesülni, ha igaz a pletyka. Spoiler elrejtése Az Alien szörnye visszatér húsz évvel azután, hogy Ripley kivágta az űrbe és megsütötte a hajtóművel... Na, ez nekem személy szerint így látatlanban nagyon nem tetszik. De majd elválik. Spoiler Már hogy KONKRÉTAN az az egyed, ami a Nostromo-n volt? Hmmm.... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Ez több, mint érdekes. Egyelőre nem tudom mit kezdjek ezzel az infóval. Talán még kíváncsibb lettem a filmre. De .... hát na, nem tudom .... nagyon érdekes! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Jövő hétvégén pár barátommal mi is moziban nézzük meg. Kiváncsi leszek, a pletykát nem olvastam. Az AVP 1-2-őn kivül mindegyik Alien-film tetszik valamilyen szinten. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Nem értem mi értelme lenne. Spoiler Konkrét infót nem találtam a Renaissance űrállomás melyik rendszerben van, de a trailer alapján nem a Zeta Reticuli rendszernek tűnt. Gondolom a hajtómű meg nem fénysebességgel lökte el az Alient, hogy röpke 20 év alatt elérjen egy másik bolygórendszert. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Nagyon sok szempontból nincs értelme. Spoiler Azért sem, amit te írtál. Mondjuk valószínűleg már maga a lény sem a Zeta II Reticuliban repült ki az űrbe, mert amint a Nostromo újra összekapcsolódott a vontatmánnyal, FTL-re gyorsult és megindult a Föld felé. Szóval a xenót Ripley valahol random lőtte ki az űrbe a Reticuli és a Naprendszer között. Már ez lehetetlenné teszi, hogy előkerüljön. Hiszen a Narcissust nem sikerült 57 évig megtalálni, pedig az hangyányit nagyobb, a lakott rendszerek között sodródott és egy ideig jelet is adott magából. Emellett ott az az apróság, hogy nehogy már a lény túlélje azt, hogy mellbe lőtték egy szigonnyal, kivágták az űrbe, aztán még rá is gyújtották egy űrhajó hajtóművét. És aztán még 20 évig elvolt az űrben? Na neeeee.... 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 13. Hozzászólás ideje: Augusztus 13. Kis bemelegítés az Alien: Romulushoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.